- 20 Mart 2008
- 5.908
- 8.436
- 723
valla tebrik ediyorum bir gecede toparlamış olmana hayran kaldım :) ben bugün o mesajı almıs olmasam hala ağlıyordum muhtemelen :) hatta bi konuda ben açmayı dşünüyorum şimdi. ne yapsam, nasıl bir tavır takınsan biemiyorum cünkü:26:o konuştu.o yazdı bişeyler. dün gecenin cevaplarını verdi kendince. üzülüyomuş falan filan. helal et hakkını dedi. etmedim. şimdilik etmeyi düşünmüyorum.msjlarına cvpta vermedim kendimi kandırılmış hissettim çünkü. canım yandıkça olumsuz şeyler geliyo aklıma rahatlıyorum.
bende gördüm artık aşk saflıgı kalktı üzerimden. olmazdı. evlenmeyi geç iki aile tanışsa zaten yürümezdi. daha cok yıpranırdık belli bişey bu. aşk herşeyi affetmiyo herşeyi döndürüp cevirmeye yetmiyo işte. neyseki aglaya aglaya soguttum kendimi. alıştırdım bu fikre. elimden bişey gelmiyo sonuçta..
hem ben daha degerimi bilecek sözlerinde durabilcek beni üzmeyecek, tam anlamıyla bana uygun birine layıkmışım. o bunu başaramamışayyy işte böyle.
senin içini soğutan da mıhtemelen onun tavırları olmuş. bi kaç güne benim gibi bir mesaj alırsan ne yapacaksın peki? bana alacakmışsın gibi geliyor.