Güzel başlayan sonu hüsran olan aşk

azrail

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
3
0
86
Gaziantep
slm arkadaşlar....
ablamlarda kalırken tanıştığım komşusunun kızıyla çok samimi arkadaş olduk.onun bir sevdiği vardı ve gün boyu onu dinliyordum çok yakışıklı çok titiz aşığım deli gibi seviyorum vs vs ve işin kötüsü sevdiği oğlanın en yakın arkadaşıda arkadaşımı seviyordu.arkadaşım kendini kandırıyor arkadaşı var arada yoksa benle çıkar diyordu bende gözünü aç dedim istese arkadaşını tınlamaz seven insan bu kadar uzak kalamaz dedim dinlemedi ıspat et dedi okey dedim ispat edecem. bu arada arkadaşım sibel sevdiği çocuk selçuk. selçuğu aradım tanışabilirmiyiz dedim sazan atladı hemen tabiki hemen falan ama o an sesinden çok etkilenmiştim. sonra sibelfarketti etkilendiğimi varmıydı böyle birşey sesi beni nasıl bu kadar etkilerdi anlamadım sonra arama dedi sibel aramadım haber göndermiş arasın demiş aradım sonra hiç farkında olmadan onunla aşk yaşamaya başladım seviyordum onu deli gibi ama kime nasıl ispat edebilecektim ben onunla oyun için başlamıştım arkadaşım girdi araya yalancı o kız seni beni oynattım diye ve biz ayrıldık selçukla sibel çıkmaya başladı aradan tam 9 ay geçti ve ben o 9 ayda kara sevdalı gibiydim gece yarısı 3 lerde uyanır saatlerce yalvarırdım allahım bir kere sadece bir kere yüzünü göreyim sonra al canımı diye ah ah ne aşktı nasıl aşktı düşününce ben bile şok oluyorum sonra sibel yurt dışına gitmiş selçuk geri döndü bana bende kara sevdalı affettim hemen anında. sonra 8 yıl çıktık selçukla sevgiliydik gözüm ondan başkasını görmedi güzel seviyeli bir ilişkimiz vardı ve evlendik şu an evliyim ama çok pişmanım çünkü çok mutsuzum hemde çokk

Yok be kızlar ne sıbel gerı dÖndÜ nede sıbelın ahı tuttu sadece eŞım Çok deĞıŞtı her erkek gıbı evlılık bÜyÜk sorumluluk taŞıması Çok aĞır bır yÜk

Back
X