günaydınnnnnnnn..........benim hemileliğim daha çok yeni 4+1 im bugunn ama bnm bebeğim tüp bebek o yüzden uzun zamandır beslenmeme dikkat ediyorumm... sabahları 8 gibi domates,salatalık,peynir,zyetin,bal yiyorum azar azar dün taze portakal suyuda ekledim eşim sıkıyor 2 sabahtır... sonra 10 gibi badem,ceviz,fındık kuru kayısı ve 1 meyve yiyorum elma yada mandalina oluyor bu aralar....öğlen genelde az bişeler , çorba makarna yoğurt falan... öğleden sonra 3 gibi süt içiyorum ama sütten nefret ettiğim için sıcak çikolata tozu döküyorum içine ve meyve yiyorum.. akşamda kayınvalidem yapıyor yemekleri eşimden ordan alıp eve getiriyor o ne yaparsa onu yiyorum...ama yanında mutlaka bol salata ve yoğurt yiyorum..gecede bir meyve daha yiyorum...bulantılarım başlayacaksa en azından başlayana kadar sıkı tutuyorum yeme düzenimi... folik asit kullanıyorum,en kötü alışkanlığım kolaydı ilk zamanlar cnm çok istiyordu ama alıştım artık galiba arada 1-2 yudum içiyorum o kadar...sigara içmediğim içinde hergün şekrediyorum :)) içenlere allah yardım etsin bırakmaları için...
nar, hazır gida,fast food, maydonoz ,salam sosis se hiç tüketmiyorum
nar, hazır gida,fast food, maydonoz ,salam sosis se hiç tüketmiyorum