yaşlı nerde yaa bi tarif eder misinBen genci eşim yaşlıyı gördü.halbuki o çoğunlukla pozitif bakar hayata ben negatif.
Genç kadının suratı yaßlının burnu.gencın boynu yaşlının çenesi.gencin başındakı örtü yaşlının saçları veya başörtüsü.şu an aklıma gelen bunlar.yaşlı nerde yaa bi tarif eder misin
yok valla göremiyorum tarifle de olmuyomuş söylediğin şekilde baktım yine olmadıGenç kadının suratı yaßlının burnu.gencın boynu yaşlının çenesi.gencin başındakı örtü yaşlının saçları veya başörtüsü.şu an aklıma gelen bunlar.
Genci yakından bakınca görüyorsun yaşlıyı ise uzaktan.yarın bir daha b ak görürsün.genc cok yan durmuş.gencin yüzü yaşlının burnu.gencın boynu yaşlının üst dudağı.gencın göğus açıklığı yaşlının çenesi.offf yoruldum unutmayayım derken.yok valla göremiyorum tarifle de olmuyomuş söylediğin şekilde baktım yine olmadı
ya ben çok eskiden de bakmıştım buna her ikisini de görmüştüm demekki ruh haline göre değiştiği doğruymuş
tamam yarın bidaha bakıcam taktım kafaya görücemGenci yakından bakınca görüyorsun yaşlıyı ise uzaktan.yarın bir daha b ak görürsün.genc cok yan durmuş.gencin yüzü yaşlının burnu.gencın boynu yaşlının üst dudağı.gencın göğus açıklığı yaşlının çenesi.offf yoruldum unutmayayım derken.
Rica ederim canım.tamam yarın bidaha bakıcam taktım kafaya görücem
saol canım yordum seni de
kürk giymiş yaşlı kadın gördümm benn..resimde bi yaşlı bide genç bayan var bakalım ikisinide bulabilecekmisiniz?
insanların %65 i bu resimdeki yaşlı kadını görüyorlarmış
sadece pozitif düşünen insanlar genç bayanı direkt görebiliyorlarmış
hangisini önce gördüğünüzü yazın
Eki Görüntüle 51201
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?