güzel bir beyin cimnastiği

ben yaşlı kadını bi türlü göremedim ama şu an hiç de iyimser bi ruh halinde değilim
doğru değil bence

Genç kadının suratı yaßlının burnu.gencın boynu yaşlının çenesi.gencin başındakı örtü yaşlının saçları veya başörtüsü.şu an aklıma gelen bunlar.
yok valla göremiyorum tarifle de olmuyomuş söylediğin şekilde baktım yine olmadı
ya ben çok eskiden de bakmıştım buna her ikisini de görmüştüm demekki ruh haline göre değiştiği doğruymuş

yok valla göremiyorum tarifle de olmuyomuş söylediğin şekilde baktım yine olmadı
ya ben çok eskiden de bakmıştım buna her ikisini de görmüştüm demekki ruh haline göre değiştiği doğruymuş
Genci yakından bakınca görüyorsun yaşlıyı ise uzaktan.yarın bir daha b ak görürsün.genc cok yan durmuş.gencin yüzü yaşlının burnu.gencın boynu yaşlının üst dudağı.gencın göğus açıklığı yaşlının çenesi.offf yoruldum unutmayayım derken.

tamam yarın bidaha bakıcam taktım kafaya görücem
saol canım yordum seni de

Yaşlı kadını pat diye gördüm ki psikolojim heç eyi değil doğrudur.

Genç kadını tariflerle gördüm. Genç kadın dediğiniz bildiğiniz kafasına arkaya dönmüş direk nasıl görebiliriz ki onu hemencik. MaaşAllah ilk onu görebilenlere kaldı ki yaşlı kadın çok bariz belli...

Genç kadını gördüm, yaşlı kadını göremiyorum. Terste çevirdim olmadı.
Yüzü hangi tarafta söyleyebilir misiniz , ona göre odaklanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…