Sen Tarkan mısın?iliskiyı flortü bitirmek icin yemege cıkarıyon göçüm?diyemediniz mi?Herkese merhaba,kiminizden yaşça küçüğüm yada yaşıtım bilmiyorum. Sadece biraz moralim bozuk ve dertleşmek istiyorum. 23 yaşındayım ve çalışıyorum. Benim hiç sevgilim olmadı. Benden hoşlanan vs de olmadı. Benim hoşlandığım oldu ama beni istemedi. Mayısta biriyle tanıştım ve çok yakışıklıydı. Gayet efendi ve kibardı.
Sohbetimiz çok güzeldi,instagramdan tanıştık. Herşey güzel giderken beni ilk buluşmada istemediğini söylemek için çağırdı. O gün ağlaya ağlaya eve döndüm. Ona rağmen ağlamam umrunda olmadı. Yok helallik almalar vicdan rahatlatmaları. Kimse hiçbişeye mecbur değil tabiki. Senin çok iyi bir kalbin var çok temizsin falan dedi ama sonuçta iyisem neden sevmiyor? Herkes iyi birini aramıyor mu sonuçta ?
Dış görünüşüm yüzünden beğenmedi galiba. Buna dair ima falan da sezdim. İnanılmaz özgüvenim düştü. Kendimi çok değersiz hissettim. Çok saçma gelebilir konu ama yükseklere çıkarılıp aşağa bıraktı beni. O kadar güzel sohbetimiz hiç oldu.
Gercekten de ne kadar kibarmış.Gayet efendi ve kibardı.
Hem kişiliğini hem güzelliğini begenen biri cıkana kadar kimseyle olmak zorunda değilsin.Herkese merhaba,kiminizden yaşça küçüğüm yada yaşıtım bilmiyorum. Sadece biraz moralim bozuk ve dertleşmek istiyorum. 23 yaşındayım ve çalışıyorum. Benim hiç sevgilim olmadı. Benden hoşlanan vs de olmadı. Benim hoşlandığım oldu ama beni istemedi. Mayısta biriyle tanıştım ve çok yakışıklıydı. Gayet efendi ve kibardı.
Sohbetimiz çok güzeldi,instagramdan tanıştık. Herşey güzel giderken beni ilk buluşmada istemediğini söylemek için çağırdı. O gün ağlaya ağlaya eve döndüm. Ona rağmen ağlamam umrunda olmadı. Yok helallik almalar vicdan rahatlatmaları. Kimse hiçbişeye mecbur değil tabiki. Senin çok iyi bir kalbin var çok temizsin falan dedi ama sonuçta iyisem neden sevmiyor? Herkes iyi birini aramıyor mu sonuçta ?
Dış görünüşüm yüzünden beğenmedi galiba. Buna dair ima falan da sezdim. İnanılmaz özgüvenim düştü. Kendimi çok değersiz hissettim. Çok saçma gelebilir konu ama yükseklere çıkarılıp aşağa bıraktı beni. O kadar güzel sohbetimiz hiç oldu.
Herkes iyi birini aramıyor mu sonuçta ?
2 ay gorusmussunuz.Uzulme seni sevecek birini bul.Herkese merhaba,kiminizden yaşça küçüğüm yada yaşıtım bilmiyorum. Sadece biraz moralim bozuk ve dertleşmek istiyorum. 23 yaşındayım ve çalışıyorum. Benim hiç sevgilim olmadı. Benden hoşlanan vs de olmadı. Benim hoşlandığım oldu ama beni istemedi. Mayısta biriyle tanıştım ve çok yakışıklıydı. Gayet efendi ve kibardı.
Canım benim, beğenmediğini ima eden birine neden üzülüyorsun? Büyük ihtimal o da senin yaşlarında. Zaten erkekler her yaşta çocuk ve dış görünüşe önem veriyor. Gerçi herkes veriyor, ben de veriyorum ama kimse kimseye böyle hissettirmemeli. Kaba, gıcık biri belli ki. Hem böyle şeyler göreceli. Sen de onu beğenmeyebilirdin. Sırf onu kırmamak için devam mı edecektin? Yoo. O gider, başkası gelir. Bu seni çirkin, sevilmeyecek, özgüvensiz falan yapmıyor. Öyle hissediyorsan da bunun üstünde çalış. Mesela nasıl kendime güvenirim, nasıl severim kendimi gibi geliştir kendini. Erkeklere, ilişkilere, ayrılıklara bu kadar anlam yükleme. Ne kadar konuşsak da ileride anlayacaksın ama şimdi anlamaya çalışsan daha iyi olacak senin içinHerkese merhaba,kiminizden yaşça küçüğüm yada yaşıtım bilmiyorum. Sadece biraz moralim bozuk ve dertleşmek istiyorum. 23 yaşındayım ve çalışıyorum. Benim hiç sevgilim olmadı. Benden hoşlanan vs de olmadı. Benim hoşlandığım oldu ama beni istemedi. Mayısta biriyle tanıştım ve çok yakışıklıydı. Gayet efendi ve kibardı.
Bence yazismaya fazla anlam yuklemissin.sende seni gorunusunle de sevecek birini bul.zorla guzellik olurmu hic.Herkese merhaba,kiminizden yaşça küçüğüm yada yaşıtım bilmiyorum. Sadece biraz moralim bozuk ve dertleşmek istiyorum. 23 yaşındayım ve çalışıyorum. Benim hiç sevgilim olmadı. Benden hoşlanan vs de olmadı. Benim hoşlandığım oldu ama beni istemedi. Mayısta biriyle tanıştım ve çok yakışıklıydı. Gayet efendi ve kibardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?