Güzel değilim diye beni istemedi,bütün güzel sohbeti neden heba etti?

Canım seni çok iyi anlıyorum,şu an buna üzülüyorsun ama ileride bakınca böyle biri için kendini üzdüğün için kizacaksin.İnanıyorum ki karşına sana değer veren,çok seven biri çıkacaktır.

O kadar orasını burasını yaptırıyor ki
Sen sönük kalmışsındır
Ne yazık ki boyle giderse bebekler de hıc annelerine benzemeyecek
Oncekı halini bilen yok cunku anasının

Amaaan ya onlarin da taaa g...tune kadar herseyleri sahte. Bosver zaten boyle erkeklerin evlenme gibi bir niyeti yok. Amac gonul eglendirmek. Evlenmek isteyen adam iyi kalpli olmasina dikkat eder, tanimaya calisir. Bildigin playerlerdenmis bu. Ajansdaki kizlarda bildigin et pazari gibi kendi degerlerini ayaklar altina aliyor. Dusunsene birgun kaza gecirse yuzu yamulsa kimse bakmayacak deger vermeyecek. Tipki parasi olan erkegin pesinden giden kizlar gibi. Para bitince kiz da yok guzellik bitince erkek yok. Bu ne bicim igrenc birsey. Boyle ucuz ve bos insanlar yuzunden moralini bozma lutfen

Erkek arkadaşım "bazı talihsizlikler kılık değiştirmiş lütuftur" derdi sık sık. Ben de birinden çok hoşlanmıştım şimdiki ilişkimden önce, sizi buluştuktan sonra reddetmiş, benim fotoğraflarımı görür görmez mesafe koymuştu adam Kendimi çok kötü hissetmiştim. Bir süre sonra mesafeyi kaldırdı çünkü ona olan zaafımı fark etmiş ve beni kullanmaya karar vermişti. Beterin beteri yani. Bana sürekli ümit verip açıkça flört eder, duygularımı açınca da sen sadece arkadaşım olabilirsin derdi. Sonra tekrar ümit verecek şekilde davranmalar, romantik sözler... Neyse bir sürü gözyaşından sonra şimdiki erkek arkadaşımla tanıştım ve iyi ki ondan önce reddedilmişim de böylece onunla tanışma fırsatı bulmuşum diyorum. Bazı acı deneyimler kötü gibi görünse de gerçekten kılık değiştirmiş nimetlerdir, eminim siz de beğenilmeyecek biri değilsinizdir, kendinizi kötü hissetmeyin.

Son düzenleme:
Mesajda bi daha gorusmek istemiyorum dese o zaman da neler denirdi adama. Yuz yuze soylemesi daha iyi diil mi ya

Ay o instadaki kızlar ona mı bakıcak sanıyorsun.
Her erkek o tipleri takip ediyor .
O tipler paralı zengin adam arıyor valla.
Sıradan tiplere zaten bakmaz baksa da kısa sürer.

Zaten bu adama bakmaz o kızlar.
Eski erkek arkadaşım da eşşek kadar adam onları takip ediyordu benden sonra bir sürü kişiyi takibe almıştı .
Geçen baktım silmiş hepsini yüz bulamamıştır kolay sanıyor erkekler bu tip kadınlara ulaşmayı heralde.
Kadın her tarafını yaptırmış fıt fıt geziyor para harcatıyor.
Zengin bir adam değilsen şansın yok boşa takip edersin yani zaten takipçi kasıyorlar.

Aynen ya bizim killi gobekli hanzolar oyle.

Onlarin dunyasinda Erkek zengin olmali, kadin da guzel olmali, hep sart uzeri kurulmus iliskiler. Tek amaclari birbirlerini kullanmak. Kadin daha zengin erkek bulunca digrrini aldatir. Adam daha guzel kadin bulunca kadini aldatir. Bos ve yalan uzeri kurulmus bir hayat.

Ben onların hayatlarını biliyordum da 40 yaşında adamların eski sevgilimden bshsediyorum ısrarla bu tipleri takip etmesini komik buluyorum.
Zaten bakmaz onların bakması için zengin bir adam olman lazım .
Herkes hayal dünyasında işte.
Benden sonra takibe aldı bu tipleri geçen de silmiş yüz bulamamıştır

Sapıkmiş iyi ki kurtuldun ondan

Sapıkmiş iyi ki kurtuldun ondan
İyi biri gibi gelmişti başta .
Sonra kendime gelip biraz sorgulayınca neler gördüm.
Benden sonra böyle 100 kişiyi takibe aldı .
Sonra da çıkarmış yüz bulamamıştır.
Bu kadar ergen bir tip olduğunu bilseydim başta başlamadım da işte.
Herkesi kendim gibi sanıyorum inanıyorum

Adamın seni istemediği instagramda ki sohbette belli değil miydi? Orda fotoğrafların vardır sonuçta. Ayrıca sakın seni istemeyen bi adam için ağlama. Güzel değilim lafını bir daha kullanma. Tabii ki çok güzelsin. Sadece adamın istediği kadın profiline uygun değilsindir.

Hala guluyorum ya bizim killi gobekli ter kokan , sararmis beyaz atlet giyen, kizlarin bakire olmasi gerek diyen erkeklerimiz rus kizlari kelimesini duyunca kendilerinden geciyor.
Umarim daha iyileriyle karsilasirsiniz herzanan

Hala guluyorum ya bizim killi gobekli ter kokan , sararmis beyaz atlet giyen, kizlarin bakire olmasi gerek diyen erkeklerimiz rus kizlari kelimesini duyunca kendilerinden geciyor.
Umarim daha iyileriyle karsilasirsiniz herzanan
Evet onların bekaretini sorgulayan yok geçmişini sorgulayan yok tabi.
Kadın bütün dünya erkeklerini görmüş geçirmiş amann ne olucak deniliyor Türk kızı olunca mevzu neler söyleniyor.
Neyse söylenicek çok şey var da bizim erkeklerimizde iş yok valla.
Bide şöyle bir şey var son zamanlarda son 5 yılda sosyal medyanın bu kadar yaygınlaşması insanların ahlakını iyice bozdu .
İnsanlar sapıttı .
Yaşlı başlı amcalar tiktokta ya akıl alır gibi değil.
Toplum iyice yozlaştı utanma kalmadı .

Erkekler güzellige bakmaz canım. Onlar kadinlari ayirt etmez nefes alsin yeter modundalar, sen kendini niye bu kadar eziyosun çirkinsen de mutlu ol çirkin şansi yaver gider derler.Hem çirkinlik güzellik kime gore ayni cocuga baska kiz ay göçüme benziyor da diyo sen hayran hayran bakarken. Bir de çok mu safsın ne ? Bir erkekte yakisiklilik ariyosan patlarsin canim azcik karakter ara duzgun gibi gorunenlerin içinden bile şeytana papucunu tera giydirebilecek düzeyde adileri de var boyle gidersen depresyina girersin once kendini sev kendine deger ver, erkekler guzel kadinn degil kendini seven kadini daha cok ister cunku yaydigin pozitif enerji cekici geliyor karsi tarafa.

2 ay boyunca buluşmadan konuşmak, flörtleşmek yanlış. her ne kadar fotolarını görmüş olsa da ister istemez iki taraf da kapılıyor. sonra bir araya gelince işin rengi değişiyor. karşımızdakinin bir bakışı bir gülüşü bile duygularımızı etkileyeblir. sanalda kalınca kafanda başka bir tip yaratıyorsun. sanaldan flört olmaz. tanışılır ama sanalda uzatmamak gerekir bence.

Bir de bayil Feriha

Hayır,buluşmadan sonra soğuk yaptı zaten. Biliyordu gördü fotoğraflarımı çok beğendiğini falanda söylüyordu. Yani ne bekliyorlar onuda anlamıyorum. Gayet her konuda anlayışlı davranıyordum ve bu davranışım çok hoşuna giderdi. Yani istedikleri kadın profili ne onuda anlamadım. Nasıl bir kız bekliyorlar. Triplerinizden bıktık derler adriana lima beklerler. Neyse ya gitsin onlardaki kızlardan görsün hayrı görebilirse.Sinirlendim biraz pardon.

Hayır sohbette böyle bir hava yoktu.İyi huylu olmanın hiç mi bir önemi yok ? Karakterli olmanın hiç mi önemi yok ? Attığım resimlerde şurda burnun yamuk çıkmış yok ten rengin şurda koyu çıkmış. Yani bunlarda bozuyordu beni. Demekki boşuna sohbet etmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…