Güzel değilim diye beni istemedi,bütün güzel sohbeti neden heba etti?

Ben seçilmem seçerim koçum anlayışına sahip olun. Reddetmek için sizin vaktinizi çalan birini zaten siz de sevmeyin. Hayat böyledir basen beğenen olur bazen beğenmeyen olur sizin için de durum böyle. Kendinize yüklenmeyin

eminim aşırı güzel olduğuna. o ajans kızlarını takip eden erkeklere bakma hepsi mal
Yazdıklarınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Kötü yorum yazanlarada teşekkür ederim. Onlarda kendi fikrini söylemiş. Benim yapım çok hassas o yüzden biraz zor atlatıyorum. Napıyım bende böyleyim. Çok fazla içime atıyorum zaman zaman. Kalp hastasıyım, üzüldüğüm zaman direk hastalanırım. Bu huyumuda hiç sevmem. Birşeyin olucağına çok inanırım mesela güzel gidiyorsa kesin olur derim çünkü aksilik çıkıcağını hiç düşünemem galiba bu yüzden kaybediyorum.
Ah yavrum yaa! Ajans kızlarını takip eden adam icin, hala iyi huyun onemli olup olmadığını düşünüyorsan, seni bu hayatta daha çok üzerler.

Benim yazdıklarımı kötü yorum olarak algılamayın. Reddetmek ve reddedilmenin hayatın olağan akışı içinde olduğunu benimserseniz bir dahakinde hırpalanmazsınız demek istedim. Yani güçlenirsiniz, birinin sizi reddetmesi sizi bu kadar çok üzmez. Siz de birini reddedeceksiniz gün gelecek. Güzellikle çirkinlikle de alakalı değil. Belki çok yakışıklı birini istemeyeceksiniz tamamen farklı bir sebepten, olamaz mı? Yaşınız genç, daha çoook şey yaşayacaksınız, yıkılmak için daha çok erken. Umarım hislerinizin karşılıklı olduğu gönlünüze göre biri çıkar karşınıza, sizin için dua ettim, iyi forumlar.

Bence başlamadan aslında içinin ne kadar kötü olduğunu gördün. Yaptığı büyük terbiyesizlik zaten. Bir kişinin düşünceleri ve bakışlarıyla iyi, kötü güzel, çirkin olmamızı belirler mi sence? Her şey görecelidir. Kimseyi kendinden üstün tutma. Evet modun düşebilir bu çok normal ama kendi değerini bil lütfen. Daha 23 yaşındasın birçok insanla tanışma fırsatın olacak.

İyi insan olmak benim iliski kriterlerimde yok mesela, iyiyse cami yaptirsin diye bir laf var. Ozguven cok daha onemli benim gozumde ama kuru bi ozguven degil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…