Güzel değilim diye beni istemedi,bütün güzel sohbeti neden heba etti?

Yani gördüğünde sende beğenmeyebilirdin. Yada istemeyebilirdin. Bukadar dramatik olmaya gerek yok. İnsanlar 40 yıl güzel sohbet ettiği ile ayrılabiliyor soğuyabiliyor.

İnstagramdan tanıştık demişsin daha önce fotoğraflarını görmemiş miydi? Yüzyüze gelince beğenmedi sanırım. Ağlama. Zaten seni beğenmeyen ve sana kendini muhteşem hissettirmeyen biriyle olmamasin. Mutlaka karşına böyle biri çıkar.

Senin kendisine bayıldığını nerden anladı acaba… burayı okuyan genç kızlara nasihatimdir: ağırdan almayı bilin. Hayatta, özellikle de sosyal medyadaki tanışmalarda, ilişkiler filmlerdeki gibi ilerlemiyor. Hemen içinizi açmayın ki fikriniz değişirse kolayca bırakın ya da istenmediğinizde gururunuzla çekilebilin

“Sonunda üç şey önemlidir: Ne kadar sevdiğiniz, ne kadar nazik yaşadığınız,
Ve yazgınızda olmayan şeylerden nasıl zerafetle vazgeçebildiğiniz.”

Böyle olacağı varmış. Ayrıca iç güzelliği önemli yalanına inanma. İyi insan olmak bir lütuf değil zorunluluk. Karşısına geçip de iç çekmediğin insanla ilişki yürümez. Sevdiğin insan dışarıya çirkin sana dünyalar güzeli gelir o ayrı; ama o da şıp diye olmaz.

Özetle, o veya bu sebepten yazgında yokmuş, sıradaki diyelim:)

Bence istemiyorum demek icin cagirmamistir ama gorunce begenmeyip uzatmadan bitirmistir. Kirici mi, evet, ama kimseye iliski borcumuz yok. Bence yedekte tutup sizi oyalamadigi icin mutlu bile olabilirsiniz.
Gerçekten haklısınız, yedekte de tutabilirdi. Başkasını bulduğu gibi bırakırdı. En azından dürüst olmuş,oyalamamiş.

İnternetten tanışıp, yüzyüze gelmeden sadece 2 ay yazıştığın bir adam bile özgüvenini düşürebiliyorsa, bence herşeyden önce özgüvenin üzerinde çalış kuzum. İlişkiyi, aşkı, meşki bir kenara koy ve özgüveninle ilgili terapiye başla.

Adam efendi kibar olabilir, yüzyüze gelince çekim hissetmemiştir olamaz mı? İnternetten tanıştığımız herkesle büyük aşk yaşayacağız diye bi kural mı var?

Bi de, bütün genç kızkardeşlerime ufak bi tavsiye:
3 günlük adamların karşısında ağlamayın. Kahrınızdan geberseniz de kendinize hakim olun, gözyaşınızın gururunu yaşatmayın elin itine kopuğuna. Kimseyi evine "vay lan kız benim için ağladı" egosuyla göndermeyin.

Ya o an gerçekten hakim olamadım kendime. Bide çok kapılmıştım. Ne salağım işte. Bolca da dalga geçmiştir arkamdan belki. Ne söylesem inanıyor salağa bak falan diye. Ama sevilirim diye düşündüm. Güzel gidiyor diye ona sevindim. Herşeyden habersiz buluştum. Haberim yoktu istemiyorum diyeceğinden. Onu duyunca çok şaşırdım çok üzüldüm sadece. Kimse mecbur değil tabiki hiçbirşeye.

Şimdi bir kere 2 ay konuşmak sosyal medyadan doğru değil.
Sen duygu geliştirmişsin adama karşı .
Adamlar herkesle konuştuğu için duygu hissetmiyor bir kadın kadar.
Duygu oluşturduğun kişi istersw dünya çirkini olsun Brad Pitt gelir gözüne.
O yüzden sosyal medya tanışmalarında öncesinde konuşmayı kısa tutmak gerekiyor.
Daha mesafeli davranmak önemli olan.
Burda çirkinim beğenmedi diye düşünmek yerine ben bu adama sınır çizemedim diye düşünmen gerekir.
Büyük ihtimalle adamın niyeti zaten ciddi değil ölçüp tartmış senin bir ilişki istediğini düşününce de bahanelerle gitmiş .
Olay güzellik değil.
Ne çirkin tipler ne adamları elde tutuyor .
Ne kadar güzel kadınlar yerlerde sürünüyor bir adam için.

Gencsiniz. Gencken herkesin basina geliyor bunlar. Bunlar hep deneyim.
Onemli olan sizin buradan hayata ve insanlara dair ne ogrendiginiz.
Eger bir ders cikarmayi basarabiliyorsaniz, o zaman hayatiniz boyinca isinize yaracak bir bilgi, deneyim edindiniz demektir. Bu da degerli. Dersin ücreti olarak gorun.

Bakimsizmisin ya da nebili mbelki cekici gelmedi. Sen her gordugun bulustugun erkekten elektrik aluyor musun? En azinda. Dogru durust soylemis. Silip atabilirdi. Herkes seni begenmek zorunda degil. Elektrrik almak da onemli

Bakimsizmisin ya da nebili mbelki cekici gelmedi. Sen her gordugun bulustugun erkekten elektrik aluyor musun? En azinda. Dogru durust soylemis. Silip atabilirdi. Herkes seni begenmek zorunda degil. Elektrrik almak da onemli
Hayır, gayet güzel giyinen makyajını falan eksik etmeyen biriyim fakat karşı tarafın çıtası oldukça yüksek. İnstagram listesi böyle ajanstan çıkma kızlar dolu. Onlara kıyasla ben biraz geride kalıyorum. Çok iyidik yani demekki yanılmışım bana göre iyimiş.

Canim beni alintilamissin ama cikarman gereken ders kesinlikle daha guzel olmali daha bakimli olmaliyim fln degil..

Oyle anladiysan cok yanlis anladin beni.

Canim beni alintilamissin ama cikarman gereken ders kesinlikle daha guzel olmali daha bakimli olmaliyim fln degil..

Oyle anladiysan cok yanlis anladin beni.
Yok yok yukarda başka biri yazmışta sizi de etiketlemek içindi cevap vermiş olmaya ithafen. Demek istediğinizi çok iyi anladım. Teşekkür ederim

Ay totom, ajanstan çıkma kızları kıstas alıyordu seninle buluşmaya neden gerek duydu o zaman, onlardan biriyle sevgili olamamış mı… Hala adamı yüceltmenin peşinde misin yoksa ben mi yanlış anladım.

Ay totom, ajanstan çıkma kızları kıstas alıyordu seninle buluşmaya neden gerek duydu o zaman, onlardan biriyle sevgili olamamış mı… Hala adamı yüceltmenin peşinde misin yoksa ben mi yanlış anladım.
Yok abla ya ne yücelticem. Sadece ne salağım diyorum. İki güzel iki iyi davranışa hemen kandım. Ben yapamıyorum öyle parmağımda oynatıyım peşimden koşsun falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…