• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzel degilim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnan ki erkeklerin bit yuvayi Sahiplenmesin de, eşini sevmesin de güzellik önemli olmuyor. Erkekte nefes alsın yeter mantığı olduğu için genelde aldattiklari Kadınlar, kendi eslerinden cooookkkkk çirkin oluyor. Bunu kafana takma hiç. Bu sıkıntıların kaynağı erkek. Sen güzel bir kadınsin. Unutma.

Biz de top model degiliz ki yavrum.

Kendimi güzel bulurum. Esimle tanistigimizda sarisindim. Sari sever. Bende sari sari gezerim. Makyaj ustasi sayılırım. Esim gelmeden rimel kalem hafif bi ruj yaparim. Mini etek giyerim evde kocam gelmeden. Yani kendine bakmak da onemli.

Sac rengini degistir, kestir, hafif bi makyaj yap.

Esim kac aydir yok yanimda is geregi, pijama atlet tipi badilerle aksama kadar dolaniyorum. Ohhhh :KK66: tabi esim geldigi zaman suslenmeye calisiyorum.

Sadece es degil. Disariya cikarken bile makyajimi yapar guzel giyinir cikarim. Ev halim savastan cikmis gibi tabi :KK70:

Demem oki bakim sart.

Rabbime sukur manken gibi olamasakta boy pos yuzum fena degildir.

Once kendini seveceksin. Rahmetli annem birsey dediginde bana endamim yeter der gülerdik. :KK70: ego patlamasi tavan yani.
Sende de iyi geliyor valla.

yani güzellik göreceli bir kavramdır ki
bazen bir rimele bir ruja bakar
çok pahalı bakımlara gerek yok
sabah kalkınca şöyle bir sürün bakın enerjiniz değişecek
eşiniz de dile getirmiyorsa bu onun odunluğundandır

• Beğen
Reactions: fyi
Olay güzellikte değil ki zaten. Öyle olsa adriana lima aldatılır mıydı :). Bi kere duruş şok önemli kendinden emin durmak özgüvenli. İkincisi kültürlü olmak düzgün konuşmak. Üçüncüsü çekici olmak hal ve tavırla biraz gizemli olmak. Dördüncüsü evliysen kocana biraz işveli cilveli olmak. Bu dördünü yapınca zaten kocaların gözü başkasını kolay kolay görmüyo :) her ünlü kadın güzel mi sanki

Biz de top model degiliz ki yavrum.

Kendimi güzel bulurum. Esimle tanistigimizda sarisindim. Sari sever. Bende sari sari gezerim. Makyaj ustasi sayılırım. Esim gelmeden rimel kalem hafif bi ruj yaparim. Mini etek giyerim evde kocam gelmeden. Yani kendine bakmak da onemli.

Sac rengini degistir, kestir, hafif bi makyaj yap.

Esim kac aydir yok yanimda is geregi, pijama atlet tipi badilerle aksama kadar dolaniyorum. Ohhhh :KK66: tabi esim geldigi zaman suslenmeye calisiyorum.

Sadece es degil. Disariya cikarken bile makyajimi yapar guzel giyinir cikarim. Ev halim savastan cikmis gibi tabi :KK70:

Demem oki bakim sart.

Rabbime sukur manken gibi olamasakta boy pos yuzum fena degildir.

Once kendini seveceksin. Rahmetli annem birsey dediginde bana endamim yeter der gülerdik. :KK70: ego patlamasi tavan yani.
Sende de iyi geliyor valla.

valla aynen katılıyorum sana..

bizde top model değiliz ama kendimi güzel buluyorum. makyaj yapmadığım zaman göz altlarımda morluk var hasta gibi duruyorum bi kapatıcı sürüyorum göz altlarıma bi allık bi kalem bi rimel.. saçlarım zaten kapalı.. evli olsaydım eşim için arada saçlarıma bir fön çekerdim.

bence temiz olmak mis gibi kokmak ve eşin eve geldiğinde ev hali gibi çok salaş olmamak yeterli..

o beni güzel bulmasa kaç yazar ben kendimi beğeniyorum

Güzelsin,dünyada senden bir tane daha yok, tek yumurta ikizin olsaydı bile tamamen aynı olmayacaktınız,özelsin

eşimin agzından çok güzel olmuşsun sözünü duyamadım hiç. napiim bende böyleyim. kabullendim ama içimdede yara
bende çirkin degılsemde abartı bi güzelliğim yok
cevremden övgüler alırım
ama benımde eşim bir gün ne güzel oldugumu söyledi nede guzel giyindiğim zaman ne bileyim kendimi güzel hissetiğim zaman bi iltifat aldım
erkeklereden beklemeyeceksin yada güzel olup olmadıgını eşinin görüp görmediğiyle alakalı degil ,esinin gözlerini baz alma çünkü cogu kör
onlar eşlerinin eksik ,kusurlarını ancak görürler
kilon oldumu ,kendini saldınmı,kaş bıyık vb. tuylerın cıktımı ,evi saldınmı ooo gözleri atmacanınkinden bı farkı olmaz

tum bunlar guzellıge bakmıyor
bakmıs olsaydık guzellerın basına hıcbırsey gelmemıs olurdu mumkun mu degıl.

bır kere bır magazadayken oglumda geldı ardından esım magazacı kadın ne evlımısın bırde cocugunmu var ınanmıyorum kocan sana cok ıyı bakmıs dedı , halbukı yasamadıgım kalmadı demıyım tovbe allahım ama cok buyuk ve cok uzun acılar cektım hayatım boyunca. oyle herkezın basına gelenlerden bahsetmıyorum baska baska.

40 yasa gelınce bence gayet fıt olabılırsınız gıyımınıze dıkkat edersenız

Alkışlamak istedim.
Aynen öyle benim eski eşim bana makyaj güzelisin sen ya herkes güzel güzel dio ama dedi :KK57:
İkinci bombası daha iyi 9 aylık hamileyim kocaman oldum tabi adam bana bakıp ne dese begenirsin seni bu halde de gördüm ya:KK57::KK57:
Hayatımın şoku hangi hal nolmus halime die bakakalmstm.
Adama nasıl dert olduysa boşandık adam yeni karısını bana begendirmeye çalışıyor:KK70::KK70:
Yani öyle ahh ne güzel karım var dien erkek coook azdr

Mutsuzluk sebebi.
Sadece eş için değil arkadaş iş akraba Çevresinde de kıskançlık hasetlik okları havada uçuşuyo.

Erkek kadın görsel Açıdan eşitse ancak Ozaman güzel kadın Lafı duyulur.

Hep kompleks.

• Beğen
İçimiz güzel olsun o zaten dışa vurur ki bu da dertmi annem :)

Bence bu kadar onemsemeyin. Bakim yapin. Hic yoktan makyajjjjj :)
Hepimizin maddi durumu iyi degilki hic alamasaniz bile bi ruj goz kalemi alin cok pahali degil sonucta evdedw kendiniz sacinizi acin herzamankinden farkli baglayin vs asla guzel olmadiginizi dusunmeyin siz kendinize bu sekilde haksizlik ederseniz insanlar 2 kati haksizlik eder

• Beğen
bende guzel degilim nolmus ölek mi:)

evliyim. çocuklarım var, yaşım 40 ama ben hala güzel olma hayalleri kuruyorum. belki eşim beni daha çok severdi yada daha iyi bir hayatım olurdu diye hep düşünüyorum. çok şükür saglıklıyım ama
çok isterdim çok güzel olmayı. kocam bana gözleri ışıldayarak baksaydı, beni hep yanında tutsaydı, onun gözlerinde aşkı ve mutlulugu görseyim....güzel bir kadın görsem hemen içim burkuluyor. maddi olarakda çok imkanımız yok malesef hani kuaför, bakım filan yapayım. çok üzülüyorummm
güzellik göreceli bir kavram hem demisler cirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye

eşimin agzından çok güzel olmuşsun sözünü duyamadım hiç. napiim bende böyleyim. kabullendim ama içimdede yara

Bende çok nadir duyarım. Sonuçta onun demesiyle güzel yada çirkin olmayacağım
Ben özellikle söylemediğini biliyorum mesela.
Belki öyle olabilir

Güzellik göreceli ve bakan insanın gözündedir ama. Kocanızın size olan sevgisi sizi onun gözünde güzel yapar.

• Beğen
Aman her guzel olana kocasi guzelsin diyo mu? Şımarmasın diye özelliklw bile demiyo...Sen cirkinsin de kocan dünya güzeli mi? Valla bi kiz vardi süper guzel ve zengin ama kocasi aldatiyodu.Bi gun adama kizdim ve dedi ki"abla guzel de sicaklik yok, sefkat yok, hic sevmiuorum napiyim"...Guzel olsan kinse tapmayacak sana....Guzel olma ama cekici ol.Cekicilik bir ruh hali.Etrafina yaydigin enerji...Ben cirkinim diye diye kadinsi bi enerji yayamazsin etrafina....

Mutsuzluk sebebi.
Sadece eş için değil arkadaş iş akraba Çevresinde de kıskançlık hasetlik okları havada uçuşuyo.

Erkek kadın görsel Açıdan eşitse ancak Ozaman güzel kadın Lafı duyulur.

Hep kompleks.
Gonulde bulmuyorki her zman dengini bize gözlük lazım ama haklisn.
Simdi eski esime bakıyorum da nasıl evlendi acaba diorum ama oğlum babasına benziyor o yüzden cokta dilim varmıyor:KK70:

İsmek kuaforluk kursuna git.Parasiz ve malzeme de onlardan...Her gun prenses gibi gezersin :)

Çevremdeki insanların mankenlik yapmayı düşünmedin mi hiç diye sordukları bir insanım.Ama ben de eşimden buna dair bir övgü,gözlerinde parlama görmüyorum.İnsanlar eşimin yanında benim güzelliğimle ilgili bi laf ettiklerinde hemen 'ben de yakışıklıyım'der.Zamanla özgüvenim öyle sarsıldı ki eşimin bu tavri yüzünden şu an eşimi kendime lütuf gibi görmeye başladım.Sanırım eşimin amacı da buydu.Benim halim daha üzücü bence.

Aman her guzel olana kocasi guzelsin diyo mu? Şımarmasın diye özelliklw bile demiyo...Sen cirkinsin de kocan dünya güzeli mi? Valka bi kiz vardi süper guzel ve zengin ama kocasi aldatiyodu.Bi gun adama kizdim ve dedi ki"abla guzel de sicaklik yok, sefkat yok, hic sevmiuorum napiyim"...Guzel olsan kinse tapmayacak sana....Guzel olma ama cekici ol.Cekicilik bir ruh hali.Etrafina yaydigin enerji...Ben cirkinim diye diye kadinsi bi enerji yayamazsin etrafina....
Kesinlikle katılıyorum kadın olduğunuzu hissedip kendinizi güzel ve bakımlı hissederseniz etrafıniza yansıttığınız enerji farklı olacaktır.
Anahtar özgüven o da bakımdan geçiyor bence:KK66:

Back
X