• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzel degilim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çevremdeki insanların mankenlik yapmayı düşünmedin mi hiç diye sordukları bir insanım.Ama ben de eşimden buna dair bir övgü,gözlerinde parlama görmüyorum.İnsanlar eşimin yanında benim güzelliğimle ilgili bi laf ettiklerinde hemen 'ben de yakışıklıyım'der.Zamanla özgüvenim öyle sarsıldı ki eşimin bu tavri yüzünden şu an eşimi kendime lütuf gibi görmeye başladım.Sanırım eşimin amacı da buydu.Benim halim daha üzücü bence.
Hahhaha...ne bakiyosun onun lafina ya...bak ben cirkinim kocam cok yakisikli.herkes de soyler.ben de ona hep " şuran şöyle buran yamuk" derim...çirkinim ama havaliyim.Kocam beni.kiskanir.

Son düzenleme:
ben sen özel bir kadınsın,ama bunu sana eşin hissettımıyor,odun olabilir,lakın sende illa bişey bağlama,sen geç ayna karşına,ben çokkkk güzelimmm de,bak hülya avşar ben beğenmem,ama kadın ben turkiyenın en güzel kaınıyım dıyor,hiççç üzülme,hayatımda en önemli iki erkek günde on kez çok güzelsin dedi ne oldu,biri gitti senın tabrınle çok çirkin eski eşine döndü,biride gitti başkası ve bana görede çokkk çirkin bir kadınla evlendı,sonuç tatlım boşver,ama ben çok güzelim diyorum kendıme,onlar bana deidği için değil,şu an onlar yok,ama ben çok güzelim :)bence sende ölesin,özgüvenını kırmış adam senınn

Hahhaha...ne bakiyosun onun lafina ya...bak ben cirkinim kicam cok yakisikli.herkws d soyler.ben de ona hep " şuran şöyle buran yamuk" derim...çirkinim ama havaliyim.Kocam beni.kiskanir.
Daha yeni yeni eleştirmeye başladım ben de onu.Kilo aldın yanıma yakışmıyosun diyorum şaka yollu mesela.Şımarmayım diye taktik yaptıgını geç fark ettim:)

Daha yeni yeni eleştirmeye başladım ben de onu.Kilo aldın yanıma yakışmıyosun diyorum şaka yollu mesela.Şımarmayım diye taktik yaptıgını geç fark ettim:)
Açsaydin burda bi konu...kocam napmaya çalisiyo kizlar diye sorsaydin soylerdik:)) neyse zaten farketmissin

her kadin güzeldir bence.
erkekler ego tatmini yapacaklar ya o yüzden iltifat etme geregi duymuyorlar sanirim.

Çocukların ve sen sağlıklı ol yeter canım ablam. Çok güzel kadınlar da aldatılıyor. Boşver bu işleri. Eminim nur yüzlü güzel bir annesin. Annemle yaşıtsın. Ellerinden öpüyorum. :KK200:
Canim benim. Rabbim cocuklarimizi iyi yerlerde gormeyi nasip etsin. Beni aglattin. Guzel kalbin , dusuncen icin cok tesekkur ederim.

Güzel olunca mutlu olmuyosun ki.
Aksine güzel olmak eşin Tarafından güzel olmadığına inandırılmaya çalışılmakla geçiyo.

Eşin güzel güzel bakmıyo hep bi kulp buluyo ki kendi eksikliğini kapatsın.

Sırf buyüzden çirkin olmayı okadar çok isterim ki.

Güzellik değil senin derdin eşinin ruhu çökmüş.
Biz turk kadinlari gencligimizde tum guzellikleri kocamiz olacak kisi icin saklariz. Kocamiz olacak kisi de bizi nasil ezcegini, bizi nasil kullanacagini, umursamamayi, az verip cok alacagini planliyor

Biz turk kadinlari gencligimizde tum guzellikleri kocamiz olacak kisi icin saklariz. Kocamiz olacak kisi de bizi nasil ezcegini, bizi nasil kullanacagini, umursamamayi, az verip cok alacagini planliyor

Bi kadın heryaşta güzeldir. Ama güzel kadın çirkin erkek olunca insanın tüm enerjisini alıyolar. Hep bi kulp.
Benim yüzümde vücudumda güzel becerikliyim bilgiliyim de.
Eşim ise sadece Vücudu güzel hep spor yapar bilgi desen pek yok beceri az buçuk.
Eksikliğini kapatmak için ya beni çirkinleştirmeye çalışır ya başka türlü ezmeye.
Aynanın karşısına geç ben çok güzelim de. Ev işleri çocuktan bakıma zaman kalmıyo deme denge kur kendine bak.

Ama eşin için değil kendin için.

• Beğen
Reactions: fyi
evliyim. çocuklarım var, yaşım 40 ama ben hala güzel olma hayalleri kuruyorum. belki eşim beni daha çok severdi yada daha iyi bir hayatım olurdu diye hep düşünüyorum. çok şükür saglıklıyım ama
çok isterdim çok güzel olmayı. kocam bana gözleri ışıldayarak baksaydı, beni hep yanında tutsaydı, onun gözlerinde aşkı ve mutlulugu görseyim....güzel bir kadın görsem hemen içim burkuluyor. maddi olarakda çok imkanımız yok malesef hani kuaför, bakım filan yapayım. çok üzülüyorummm

Ben guzel bir kadindim( bu konuda mutevazi olamayacagim) sonra evlendim ve 113 kg ciktim 1-2 yil icinde. Esim kilon var ama guzelsin her halinle derdi bana. Hic kirmazdi sagolsun. Bir gun babydolum vardi evlenirken aldigim onu giydim afedersin popomdan asagi inmedi. Esime gosterdim halime bak diye, gulumsedi ve cikar hayatim onu komik oldun dedi. Aslinda kirmak amacli soylemedi gercekten komik bir haldeydim ben de guluyordum halime. O gun bayram arefesiydi. 1 tepsi baklava yapmistim ve bayrami yalnizda 1 dilimini yiyerek gecirdim diyete ve spora basladim. Her gun 1 saat yurudum. Diyette yaptim. 33 kgverdim 4 ayda. 80 kg dustum. Ama boyum 175 oldugundan kaldiriyordum. Esim benim kilo erdigim donemde 4 ayligina sehir disindaydi isi geregi egitimi vardi. H.sonu gelebilirdi ama gelme isine gucune derslerine bak dedim. Geldiginde kapiyi actigimda sok oldu benden gozlerini alamiyordu artik evlenndigimiz ilk zamanlardaki gibi. Sadece o degil herkes bakiyordu donup donup. Bu da onu cildirtiyordu

Kendine inan , guzelim dersen buna inanirsan kendinde begenmedigin ne varsa degistirebilirsin. Ki cirkin kadin olduguna da inanmiuorum. Bi rimel bi ruj bi allik bile hava katar bi bayana.

• Beğen
Guzel oldugunu dusunmese evlenmezdi. Kimse cirkin oldugunu dusundugu birinden cocuk yapmaz bence görücü usulü zorla evlenme falan degilse.

• Beğen
GÜzellik pek arzuladığım bir şey değil ama sesimin güzel olmasını çok isterdim:KK45:

Güzel bakın hayata... Bakın herşey nasıl güzellesecek. Maddiyatim yok diyorsunuz , pekâlâ kendiniz de elinizden geldiğince bakım yapabilirsiniz.mesela sacinizdan başlayıp degisiklik yapabilirsiniz. Kuaföre saçınızı kestirin evde kendiniz ten renginize göre boyayabilir vücudunuza uygun kıyafetler giyebilirsiniz. Eşiniz de farkına varır elbet... benim arkadaşlarım var kendi boyayan ve harika oluyorlar
Masrafsız ev hanımı diyoruz biz kendimize :)
Bende de olur ara ara kendimi güzel görmem ama aslında Allahın yarattığı her insan güzeldir. Güzel bakmak en büyük çözüm. İnşaallah buraya yazarsinjz değişikliğin sizi rahatlattigjnj herseyin yolunda gittiğini...

• Beğen
benim esiminde guzelsin dedigi nadirdir..
ben bunu duymak istedigimde diyorum bak ne guzel karin var,azcik degerimi bil,o da mecbur diyor haklisin karim guzel diye :KK53: iste erkekler papagan misali insanin dedigini tekrar ediyor..
bosverin hangimiz harikayiz cok guzeliz? hepimizin kusurlari var.

bana da güzelsin derler ama bir sevgilim bile yok :) yani ablacm hersey güzellikle olmuyo

• Beğen
evliyim. çocuklarım var, yaşım 40 ama ben hala güzel olma hayalleri kuruyorum. belki eşim beni daha çok severdi yada daha iyi bir hayatım olurdu diye hep düşünüyorum. çok şükür saglıklıyım ama
çok isterdim çok güzel olmayı. kocam bana gözleri ışıldayarak baksaydı, beni hep yanında tutsaydı, onun gözlerinde aşkı ve mutlulugu görseyim....güzel bir kadın görsem hemen içim burkuluyor. maddi olarakda çok imkanımız yok malesef hani kuaför, bakım filan yapayım. çok üzülüyorummm
annem yaşındasınız ama düşünceler ergence geldi biraz o_O ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır ne alaka yani

güzel değilim diyen kadınları çok merak ediyorum bence çirkin kadın yoktur kendini güzelleşirmeyen kadın vardır bunun maddiyatla alakası yok ki artık estetik bile eskiden daha uygun bakımlı tertemiz kokan kendine has giyim tarzı olan kadınlar yaşlı da olsa çok hoş görünürler. bence siz kendinizi güzel bulmaya başlayınca eşnizin gözündeki ışıltıyı o zaman görebilirsiniz

Tabiki de güzelsin Allahın yarattığı her varlıkta mutlaka bir güzellik vardır :KK68:

Back
X