Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

semihacım kime didin kaydirigubbakcemile3

kızlar ben hafta sonu yokum.. yazlığa kayınvaldemlerin yanına gidiyoruz.. pazar akşamı görüşmek üzere.. hepiciğinizi öperim yanacıklarınızdan.. Şeniz Şeniz

hatuna bak bee
çalışma bitti sıra gezmede ohhhhhhhhhhhhhh
hadi iyi dinlen öperim

canim ben bekarkende gezmeye gelmistim bi kaca ulkeyi gezmek icin cok guzel ama yasamak icin bilemiyorum ben herseye ozlem duyuyorum
nasipùis evlendim geldim ama tr gibisi yok insanlik gibisi yok
orf adet gibisi yok
burdakiler
eski duzene uymaya devam ediyorlar eski turk orf adetlerine ama bazi seyleri cok abrtiyorlar geldikleri gibi kalmislar
o yuzden gezmeye gel ve geri arkana bakmadan kac derim
memleket gibisi varmikiiiiiii
-tatlicadiarzu-

pinkrose canim simdiden dogum gunun kutlu olsun bu yas sana melegini geitsin insallah

ben varim geziniyorum canim
kizlar bu arada bizim durum belli oldu kimyasal gebelikmis son durum 7kusur

çook üzüldüm yaaa canı sağolsun sağlıklıca olsun inşallah bu kaçıncı deneme canım :uhm:

Ankarada Anatolia da denedi demiştin
nerde oturuyolar
ikisinide aynı kliniktemi denedi
anatolia yı pek beğenmiyolar burdan araştırdığıma göre
ama herkesin memnuniyeti farklı biliosun
kısmetten öteye yol olmuyo
rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah

canim birinciyi memorialda denemislerdi bilmeme burayi tavsiye etmislerdi cok sasirdik kaldik
cok buyuk bir sorunda yok kac yildan sonra yenice pko var dediler oda zaten tup bebekte hamile kalmaya engel degil diye biliyorum
nasip canim iste
:uhm:

Adamın biri bir binanın altından geçerken omuzuna bir damla bişey düşer sperm olduğunu anlayan adam hemen o binadan içeri girer ve kapıları sırayla çalar ve kime ait olduğunu sorar ikinci kata geldiğinde karşısına güzel ve bakımlı bir bayan çıkar omuzunu göstererek kime ait olduğunu sorar.
kadın elini adamın omuzuna sürerek;
- ''hımmmm.... dördüncü kat sekiz numara mehmet bey''.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…