Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

laylayla lalayyyyyy
sizdemi maca bakiyorsunuz yafuuuuu
geceleri bile buralar bos kalmazdi
kaydirigubbakcemile

selam kızlar topikimiz tatile girdi sanırım sezon finalimi oldu neyse bizde buradan devam ederiz kaydirigubbakcemile3

ayşecim çok geçmiş olsun stresten olduğunu annediyorum inşallah sonucun iyi çıkar canım :1hug:

nçınar kızınmı olacak ne güzel yaa rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım :Saruboceq:

elitucum asim hakkınızda hayırlısı olsun canlar rabbim gönlünüzdekini verir inşallah :CüvCüv:

Kızlar çatlatma iğnemi vuruldum hayırlısıyla. Allahım sen yardım et Ya Rabbim. Tedavide olan arkadaşlarıma, bana ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip eyle. Hamile arkadaşlarımıza da hayırlı, kolay bir gebelik ve hepimize de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamaızı nasip eyle Allahım.

canım Allah yardımcın olsun
yumurta toplama çok kolay zaten
önemli olan transfer ve sonrasıhihoyyyt
inşallah olur güzelim inşallah bebeğine kavuşursun:Saruboceq:
Allah daha fazla aratmasın hiçbirimize:Saruboceq:

canım lütfen hiç korkma sakin ol işte ne güzel bebişlerine bir adım daha yaklaştın allahın izniyle yumurtalacak toplanacak döllenecek bebişler oluşacak soonra sana sıkıca tutunacaklar veeeeeeeee sonunda hayırlısıyla hamiş olacaksın inşalahha canım tüm dularımız seninle allahım hep yanında olsun tatlım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım allaha şükürler olsun rabbim çok üyük o yüzden hiç üzülmüyorum ve korkmuyorum elbet birgün bizlerinde yüzünü güldürecek umut tüp bebek başarılı evet bende inandığım için orayı tercih edicem üçüz ikiz farketmez artık canım olsunda yeter sağlıklı hayırlı evlatlar versin allahım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: Canımmm dualarımızz seninleee.Rabbim emeklerinin karşılığında bebeklerini göndericek inşallahh..Allaha emanet ol ...Dualarımızz seninleee canımmm ..Rabbim yardımcın olsun... :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım hayırlı olsun
İnşallah bu tedavinin sonunda yüzün güler
Bebeklerine kavuşursun inşallah

Gözünaydın ncinardelikafadulden
Ne güzel kızın olucakmış
Allahım hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

Kızlar hepiniz çok sağolun. Allah razı olsun hepinizden de. mesajlarınızı-dualarınızı okudum. ıçimde manevi olarak acayip rahatlık oldu. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. ıyi ki varsınız.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…