meraba kızlar obur topik kilitlenmiş bugun benim kontrolum vardı kızım olacakmış kaydirigubbakcemile2Allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguları Allahım en yakın zamanda inşallah hep dua ediyorum ve inanıyorum gelecek sizinde melekleriniz
selam kızlarr. Bugün kontrol için gitmiştim dr.a. Ben pazts diye beklerken, pazar günü yumurtalarımın toplanacağını söylediler.:1shok: Kendi dr.um yapmayacak işlemimi. Diğer dr. yapacak, tedirgin oldum bu durumdan.:1no2: Dr.umla konuştum, transferi çarşamba günü ben yapacağım dedi. Yani kısacasııı pazar günü sabah 9,00 da yumurtalarım toplanacak.buyrunnnnnnnnn Çok heyecanlıyım, bir taraftan da korkuyorum. Dualarınıza ihtiyacım var canlarım. Dua edin bana ne olurr:teselli:
canım Allah yardımcın olsun. Herşey yolunda gider inşallah.hala kanıyorumhihoyyyt
içimde kan kalmadı vallahi:roflol:
vampir gibi emdi kanımı bu 4 velet :roflol:
Canım hadi gözün aydın. Sağlıkla kucağına al kızını inşallah. Darısı biz olmayanlara hayırlısıyla inşallah. hihoyyytmeraba kızlar obur topik kilitlenmiş bugun benim kontrolum vardı kızım olacakmış kaydirigubbakcemile2Allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguları Allahım en yakın zamanda inşallah hep dua ediyorum ve inanıyorum gelecek sizinde melekleriniz
asicim bugün yoğun bir gündü benim için. Giremedim nete. Annem geliyor daopuyorumnanaktan eşim onu otogardan almaya gitti. Ben de yeni fırsat buldummelitu canim nerdesin yumoslardan haber varmi
canim o zaman bugun catlama ignesini yapacaksin tam olarak bugun kacinci gununde gonal fe baslayali yani kac igne vurdun
kac tane yumurtan varmis
tedirgin olma canim olsun o dr olsun ne fareder sen uyuyacaksin nasil olsa
allahim yardimcin olsun ins pazar gunu bebislern biraraya gelme gunu
canim yukardaki msjlarada cvp versene huuuu elitu nerdesin canim benim
neyse bende çikiyorum...
yarin 9.45'te hastanede randevum var, 24saat suresince holter takacam...
gecenlerde kalp doktoruna gitmistim o yazdi...nabzim 90nin altina dusmuyo bakacaz neden, tasikardi olabilirmis, strestende olabilirmis...
mideyede hortum atilacak , ya valla kendimi hurda araba gibi hissediyorum, her tarafimdan ses geliyo...
CANIM GÖZÜN AYDIN ANNENLERE GİTMİŞSİN NE GÜZEL ŞİMDİ DÜNYA SANA O KADAR HOŞ GELİYORDUR İYİCE HASRET GİDER GÜZELİM AFFERİN ANNENE İŞEDE YARAMIŞSIN BENDE GİDİNCE HEP İŞ YAPIYORUM ANNEM YORULMASIN AZDA OLSA DİNLENSİN BEN GİDİNCE DİYE KIYAMIYOR İNSAN ANNESİNE senağlamaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
meraba kızlar obur topik kilitlenmiş bugun benim kontrolum vardı kızım olacakmış kaydirigubbakcemile2Allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguları Allahım en yakın zamanda inşallah hep dua ediyorum ve inanıyorum gelecek sizinde melekleriniz
selam kızlarr. Bugün kontrol için gitmiştim dr.a. Ben pazts diye beklerken, pazar günü yumurtalarımın toplanacağını söylediler.:1shok: Kendi dr.um yapmayacak işlemimi. Diğer dr. yapacak, tedirgin oldum bu durumdan.:1no2: Dr.umla konuştum, transferi çarşamba günü ben yapacağım dedi. Yani kısacasııı pazar günü sabah 9,00 da yumurtalarım toplanacak.buyrunnnnnnnnn Çok heyecanlıyım, bir taraftan da korkuyorum. Dualarınıza ihtiyacım var canlarım. Dua edin bana ne olurr:teselli:
kiz tliny huuu huuuuu
nerdesinnnnnn ne okuyun merakli melahat aman bisey kacirma iyi baksırnaşık şey
delikafadulden:lepi::mymeka:
kizlar bu arada hemen cvp pek bi acaip olcak ama
vajinal muayne abdesti bozarmi(boyabdestini)
kizlar bu arada hemen cvp pek bi acaip olcak ama
vajinal muayne abdesti bozarmi(boyabdestini)
Canım akşam gidip çatlatma iğnemi vurdurcaz. Bugün adetimin 12.günü. 3.gün başladım gonal f ye. dün 8.yu vurdum. Bugün de cetrotide vurdum son olarak.
Canım aşılamamı da yumurtamı toplayacak olan dr. yapmıştı. Rahim filmimde de çok canım yanmıştı. Antipati oluştu ister istemez bende. Bir de ben aşılama masasında iken sperm gelene kadar masada beklerken, kalkmadı ööyyle karşımda oturup hemşireyle muhabbet etti falan. Ben o vaziyette, anladınız siz onu. Onun aklında bile yoktur, hergün kaç hasta geliyo ama ben sinir oldum işte. Hayırlısı olsun yapacak bişey yok maalesef.
İnşallah pazar günü ilk kez bebişlerimiz buluşacaklarŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?