Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

iiyiym tatlım sen nasılsın a.s.

iyiyimm bitanemmm ne olsun işteee
gece bidolu rüyaa gördümm çok komiktiii ya
bibakıyorumm benim kırmızılarrr gelmişşşş iççamaşırımda görüyorummm
sonra uyandım tekrar yattım buseferde aldım elime test yapıyorum silik biikinci çizgi çıkıyor
hayırr olsunn ama ben genelede nezaman adet oldugumu göreyimm hemen teşriff ederlerrrsırnaşık şeysırnaşık şey

hayır olsun cnm kan rüyayı bozar derler ama :sm_confused:

canım bu yorumu bende duydumm ama ne demek isteddigini hiç anlamadımm nasıl bozuyooo :uhm::uhm:

aman hayırlısı becanım ne yapalım dimi ölüm yok ucundaaadelikafaduldendelikafadulden

yani o rüyayı yorumlamaya gerek kalmıyo tatlım kan görünce geçersiz oluyomuş rüyalar

yani o rüyayı yorumlamaya gerek kalmıyo tatlım kan görünce geçersiz oluyomuş rüyalar

hııı anladımm canımm sagoll
zaten benim bu rüyayı yorumlamaya ne hacett kırmızıları gördümm okadarrr

cucumm henem üzülme sakınnn lütfenn inşallah bebişin seninledr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi hosta bana bu goruntu pek inandirici dogal gelmedi
cunku kamera masallah oramnin her yerine yerlestirmisler galiba ayi yere dusuyor kameradami atliyor hemen

iyi hosta bana bu goruntu pek inandirici dogal gelmedi
cunku kamera masallah oramnin her yerine yerlestirmisler galiba ayi yere dusuyor kameradami atliyor hemen

valla bilmiyorum asicim.. muhakkak birşey vardır ama ben çok etkilendim.. can ne kadar kıymetli..

her zaman destek oldugun icin cok sagol bitanemŞeniz
insallah benimledir,tabii eger hayirlisi buysa..bakalim görecegiz:CüvCüv:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayat sıkıcı :çok üzgünüm:
bugünn çok sıkıcııı:çok üzgünüm:
ben sıkıcıyımmm :çok üzgünüm:
offf çokk sıkıldımmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende patliyorum bitanem
gel bana mis gibi bi kahve yapayim,balkonuma cici cici ciceklerde ektim,keyif yapalim günese karsi:içelim:

bende patliyorum bitanem
gel bana mis gibi bi kahve yapayim,balkonuma cici cici ciceklerde ektim,keyif yapalim günese karsi:içelim:

ahh canıım keşke gelebilsemmmm:çok üzgünüm:
bayılırımm çiçeklere havalar biraz daha düzelsinn bende dikicemmm
canımm benimm kahveni içmiş gibi oldumm gelemesemdee:çok üzgünüm:
ya valla sıkıntıdan bol bol bişeyler yiyorumm böyle gidersemm yarım dünya olcammmm-tatlicadiarzu-

kk den başka yerden kopyaladığım yazı

soru:
slm 5 yıldır pcosluyum 1 yıla yakın korunmuyoruz subat ayı tahlil sonuclarım lh:15.9 fsh:4.8 estradiol:39 prolaktin:21.65 progesteron: 1.19 total testosteron 0.90 fakat doktorum hiç bir ilaç tedavisi vermedi devam dedi calışmalara boy 1.60 kilo 68 diyetisyen ve spora gidiyom bu ay sadece 1 kilo yag verebilmişim yardımlarınızı bekliyorum ist avp yakasın da yım

cevap:
Hormon değerleriniz normal gibi görünüyor. Sadece prolaktin değeriniz üst sınıra yakın duruyor. Büyük olasılıkla PCO'nun buna etkisi vardır. Teşhis edilen PCO eğer 5 yıldır mevcut ise, normal yoldan gebe kalmayı önleyici olabilir. Ayrıca boyunuza göre kilo fazlalığınız mevcut. Vücut kitle indeksiniz 26.6, bu da yüksek bir değer. Normalde olmanız gereken kilo 52. Kilo vermek için çok az kişinin bildiği bir yöntem önerebilirim. Her yemekten yarım saat önce bir tatlı kaşığı çörek otu yerseniz, ayda 6-8 kilo vermeniz mümkün. Bunu önerdiğim hastalar ve arkadaşlar başka hiçbir alışkanlıklarını değiştirmeden kilo verdiler. Yemekten yarım saat önce alınan çörek otu metabolizma hızlandırıcı etkiye sahip. Böylelikle yağları yakabiliyor. Eğer yemede zorlanırsanız, su ya da meyve suyu ile birlikte yutabilirsiniz.
Size önerim; ücretsiz muayene olanağı sağlayan "bebekozlemi" veya benzeri bir siteden zahmetsizce bedava muayene imkanı edinerek, yeniden bir kontrolden geçmeniz. Farklı uzmanların görüşünü almak her zaman yararlı olur diye düşünüyorum.

arkadaşlar yukarıdaki yazıları başka bir yerden kopyaladım...
kilo vermek isteyen arkadaşlar varsa belki belki faydalı olur...
benim sormak istediğimde...arkadaşın bahsettiği bebeközlemi sitesini duymuşmuydunuz...
ben şimdi biraz arştırdım...üye olmayı düşündüm ama çok fazla bilgi istiyor(eşimin benim isim soyisim-ikimizin tel-açık aders-tc no-)
ben ilk duyduğum bir site sizce güvenilirmi:uhm:
siteye ait kısa bir yazı kopyalayayım...

HOŞ GELDİNİZ...

Birçok hasta, bu güne kadar bebek sahibi olabilme umuduyla birçok olumsuzluğa katlandılar, bu uğurda maddi manevi sıkıntılara göğüs gerdiler. Bir kısmı mutlu sonuca ulaştılar da. Ancak hala binlerce çift bebek özlemi ile yanıp tutuşmaya devam ediyorlar. İşte bizim amacımız da henüz bebeklerini kucağına alamamış ailelerin bu özlemlerine son verme yolunda birlik, beraberlik, dayanışma gibi ihtiyaç duyacakları her şeyi bulmalarını ümit ettiğimiz bir site yaratmaktı.

Neden bu siteye ihtiyacınız var?

Çünkü kısırlık (infertilite) sorunuyla uğraşan insanlar çok iyi bilirler ki, bir çok defa tüp bebek merkezleri tarafından aldatılmış hissine uğradılar, tüp bebek tedavisi için hormon ilaçları alıp, tonlarca para sarf edip sonuçta eve yine elleri boş döndüler, birçok kişi onları “para” olarak gördü, hatta bazen sırf kısırlık (infertilite) tedavisine devam etmesi için psikolojik baskılara tabi tutuldular. Yani dertler pek öyle sanıldığı kadar az değildi. Sitemiz www....................com sizlerin bu sıkıntılarını en aza indirmeyi hedefliyor.

Neler Yapıyoruz?

Anlaşmalı tüp bebek ve genetik merkezlerimizde çalışan, saygın, konusunda uzman hekimlerle temasa geçerek olası tüm sorularınızın cevaplarının verilmesini sağlıyoruz. Bunu yaparken asla kişisel bilgilerinizi hiç kimseyle paylaşmıyoruz.

Anlaşmalı tüp bebek ve genetik merkezlerimizde sizler için ciddi indirimler ve sosyal haklar kazanmanızı sağlıyoruz. Örneğin, merkeze ulaşımınızın ücretsiz sağlanmasından tutun da, konaklama konusunda ciddi yardımlara kadar aklınıza gelen her konuda istismara uğramamanız için uğraşıyor ve merkezleri bu konuda takip altında tutmayı hedefliyoruz.

fadigimm bence cok sacma tc kimlik no vs..
bence iyice emin olmadan bu tarz bilgilerinizi veripte üye olma derim canim...

fadigimm hiç duymadım o siteyii
canım isim soyisimm uydurr yanii sadece bilgi amaçlı üye olmak istersen
ama çekilişlerine falan katılıyım dersen mecbur isim soy ism verirsinn canımm

paylaşımın için sagoll deniycem bu çörek otunu

valla fadiğim bilmiyorum ki tüm bilgileri vermek ne kadar güvenli.. internet ortamına da pek güven olmuyor.. sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…