Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

fadigimm bence cok sacma tc kimlik no vs..
bence iyice emin olmadan bu tarz bilgilerinizi veripte üye olma derim canim...

valla fadiğim bilmiyorum ki tüm bilgileri vermek ne kadar güvenli.. internet ortamına da pek güven olmuyor.. sen bilirsin..

ya ben bugüne kadar hiçbir siteye gerçek adımı yazmadım....bende hiç güvenemem...
aslında çok merak ettim...ama rastgele isimle üye olunack bir yer değil..isim atsam bile tc nosu tutmazkikaydirigubbakcemile3...
birde ben mayanın sitesinede bakmıştım ordada üye olacak kişilerden böyle özel bilgiler istiyorlar...
aslında tabiki eğer bazı hizmetler sunuyorlaarsa o kişinin özel bilgilerini almaları lazımdır...ama ben hiç kimseye güvenemem:1no2:

KİMSEE YOOOKKK
nerdesiniz kızlarr
herkes tv başında galibaaa
gelinn artıkkk hadiii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

naber fıstıık nasılsınn bakalımmmm
niddinn görüşmeyelii
kızz bibagırda topla şu kızlarıııkaydirigubbakcemile3

iyiyim canım ağrım var birazcık o kadar.. sen nassın.. kimse yok ki kime bağıram ben hindiii kaydirigubbakcemile3

kızz sen bagırr diğer topikten duyarr kızlarrrrr
herkes o taraftaaaa

ayagını sıcak tut canımm

saol zambakcım.. sobaya yapıştırdım ayakları zaten.. o kızlar gelmiyo buraya... fadikle cücü var bi orda buraya gelecek.. cücü gidiyomuş.. fadiğe diyem bi.. kaydirigubbakcemile

nesrin hayalet gibi görünüp kayboluyosun haa... kocişin var diye oluyor bunlar fisfisfisyerimseniben

bebiş hoşgeldin nasılsın...

benim 3. günüm ve hep ilk gün ağrım olurdu
3 gündür ağrıdan kıvranıyorum kızlar
anormalliğinde bu kadarı
sağlık olsunda artık neyse

tulişşşşşşşş
öpeyim
anlat bakalım ne var ne yok

bende seni öpem sulu sulu hihihihihi Şeniz ne olsun iki satır sohbet edek didiydik de.. zambak kardeş topla gel didi.. ondan rahatsız şeyettim seni.. kaydirigubbakcemile3

buralardayım zambakım..

aman bu ağrılar bi yandan iyi bi yandan kötü oluyor.. doğum için hazırlık yapıyoruz kızlar fena mı alıştırma niyetine.. inş doğumlarımızda çok canımız yanmadan kolaycacık oluverir..

sitedede ne çok göz var hee
demek çökertmeye çalışıyolar
doğrudur K.K rakipsiz çünkü
bide siteden her atılan site kurmaya kalktı ya ona ne demeli

aman bu ağrılar bi yandan iyi bi yandan kötü oluyor.. doğum için hazırlık yapıyoruz kızlar fena mı alıştırma niyetine.. inş doğumlarımızda çok canımız yanmadan kolaycacık oluverir..

kuzum o günlerde bi gelsede Allahın izniyle
onlarıda paylaşsak yaa ne güzel olur senağlama senağlama senağlama
duygulandım

ya öyleymiş dıptıs demişti üyeleri kendi sitelerine çekmeye çalıştıklarını...

kuzum o günlerde bi gelsede Allahın izniyle
onlarıda paylaşsak yaa ne güzel olur senağlama senağlama senağlama
duygulandım

bir gün onu da görücez nasılsa canım.. kes ağlamayı bakim.. ağla diye mi çağırdık seni buraya.. pıt pıt doğurcaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

rylaicim napıyosun.. burdasın ama yoksun sanki.. hadi çık ortaya artık bakim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…