- 8 Mart 2023
- 1.342
- 126
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Marketten kurabiye alabilir,garnitür alıp yogurtlayıp salata yapmış bir de kek 3 çeşit ikram mis GB çay eşliğinde bitti gitti.Merhaba arkadaşlar. Canımı sıkan bi konudan bahsetmek istiyorum. Ben 1 yıllık evliyim. Misafir agirlamak konusunda stres yaşıyorum. Şöyle normalde misafiri evimde agirlamayi seviyorum. Ama hazırlık yapması zor geliyor yani sürekli.ne yapıcam begenecekler mi memmun kalacaklar mı stresi sarıyo ama evime geldiklerinde de mutlu oluyorum. Eşimin akrabaları yarım saat önceden haber verip gelmek istediler ben de yarım satte ne ara yemek hazirliyim ya da ne ara çayın yanına biseyler yapiyim anlamıyorum ya esimde başıma kalkıyo misafiri kabul etmiyorsun diye hazırlığım olsa hemen gelsinler. Sizce ne yapmalıyım. Kendimi kötü hissediyorum
Yarım saat önce haber veren insana en fazla bir kek yapılır, çay yanına çerez çıkarılır ya da mısır patlatılır. Onlar da hazırlığı yok diye kınamaz zaten. Bence abartıyorsunuz.Merhaba arkadaşlar. Canımı sıkan bi konudan bahsetmek istiyorum. Ben 1 yıllık evliyim. Misafir agirlamak konusunda stres yaşıyorum. Şöyle normalde misafiri evimde agirlamayi seviyorum. Ama hazırlık yapması zor geliyor yani sürekli.ne yapıcam begenecekler mi memmun kalacaklar mı stresi sarıyo ama evime geldiklerinde de mutlu oluyorum. Eşimin akrabaları yarım saat önceden haber verip gelmek istediler ben de yarım satte ne ara yemek hazirliyim ya da ne ara çayın yanına biseyler yapiyim anlamıyorum ya esimde başıma kalkıyo misafiri kabul etmiyorsun diye hazırlığım olsa hemen gelsinler. Sizce ne yapmalıyım. Kendimi kötü hissediyorum
Yarım saat çok erken yaaaa asla kabul etmem yami geliceklerede uyarırım bana gelirken 1-2 gün önceden haber verin diyeee bilerek söylerim sizde söyleyinn bilsinler bidaha yapamasınlar, bazılarını uyarmak gerekiyor.Merhaba arkadaşlar. Canımı sıkan bi konudan bahsetmek istiyorum. Ben 1 yıllık evliyim. Misafir agirlamak konusunda stres yaşıyorum. Şöyle normalde misafiri evimde agirlamayi seviyorum. Ama hazırlık yapması zor geliyor yani sürekli.ne yapıcam begenecekler mi memmun kalacaklar mı stresi sarıyo ama evime geldiklerinde de mutlu oluyorum. Eşimin akrabaları yarım saat önceden haber verip gelmek istediler ben de yarım satte ne ara yemek hazirliyim ya da ne ara çayın yanına biseyler yapiyim anlamıyorum ya esimde başıma kalkıyo misafiri kabul etmiyorsun diye hazırlığım olsa hemen gelsinler. Sizce ne yapmalıyım. Kendimi kötü hissediyorum
Bende ilk zamanlar aniden misafir gelir diye buzluga borek corek kofte atiyordum ama misafir gelemeden aksama ne pisirsem diye dusunup aa buzlukta kofte vardi aa borek vardi diye diye butun hazirladiklarimi yiyorduk buzlukta birsey kalmayinca da catkapi misafir geliyordu hissetmisler gibiCnm ben yeni evlendigim sıra.market alışverişi yapinca varsa kıymadan köfte yapıp buzluğa patlıcan aldimsa karnıyarık atıp buzluğa yufka aynı şekilde börek yapıp buzluğa atardım yemekli gelenlere hop yanına bı pilav çorba salatayeterdi çok pratik olurdu. yapıp atarken zahmetli oluyor ama sonra eline geliyor.birde öyle 30 dk önce gelene bakkalda bile satılan tuzlu kurabiyeden koy yeter yahu Cat kapı bende sevmem
Olsun en güzeli kendin hazır yersin musafirde bulduğunuBende ilk zamanlar aniden misafir gelir diye buzluga borek corek kofte atiyordum ama misafir gelemeden aksama ne pisirsem diye dusunup aa buzlukta kofte vardi aa borek vardi diye diye butun hazirladiklarimi yiyorduk buzlukta birsey kalmayinca da catkapi misafir geliyordu hissetmisler gibibirseyler hazirlayip buzluga atinca aklim orda kaliyor benim hdsfgjk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?