Üniversitem bitti 22 yaşındayım henüz, bu yıl Kpss sınavına hazırlanıyorum atama için ve aynı zamanda Ağustosta evleniyorum, nişanlımla aramda 5 yaş var onun bulunduğu şehirde yaşayacağız ilk etapta, nişanlım atama olmazsa tekrar denememi ve aynı zamanda üniversiteye hazırlanıp hayalim olan bölümü okumamı ilerde içimde kalmaması gerektiğini , üzülmemi istemediğini dile getiriyor her konu da destek sağlıyor, bu durumu ailesine de söylemiş fakat ailesi okumuş zaten özelde çalışsın parasını kazansın hemen çocuk yapmalısınız ,evli insan okula mı gidermiş zaten okumuş, evlilikle okul aynı anda olmaz çocuk olursa hiç düşünmüyormusunuz sorumsuzluk yapmayın lafları söylemişler , aşırı derecede demoralize oldum ve üzüldüm aynı şeyleri yüzüme söyledi bu gün annesi ne diyeceğimi şaşırdım "" atanamazsam hem çalışıp hem okuyabilirim bu şekilde evliyken okuyanlar aşırı derece de zorlandılarmı acaba"". ( sorudan çok biraz içinde olduğum durumu paylaşabilmek için yazdım görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim)