- 2 Ağustos 2018
- 2.912
- 5.386
- 158
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Sen bilirsin dedim bu kadar umursamaz bir cümleden sonra ne yazabilirim ki nasıl bir giriş yapabilirim bilmiyorumBence bahane uydurmuş ayrılmak için. Ben ve eşim sevgili ve nişanlıylen uzak mesafeli ilişki yürüttük. Ben o zamanlar yurtdışıdaydım. Eşimin işi de gerçekten yoğundu. Kendisi polis ve yoğun mesaisi oluyor. Gittiği görevleri ve aperasyonları saymıyorum bile. Her zaman yazmak ve konuşmak için bana zaman ayırırdı. Bazen 2 saat görüntülü konuşurduk. Vatanı korumak ve gözetlemek o kafar kolay değildir. Senin ki durumunu abartmış gibi geliyor bana. Sonuçta dükkan dakika başı müsteri ile dolu değildir. Ara sıra bir boşluk bulup en azından halini ve hatrını sorabilir. Seni gerçekten seviyorsa en yoğun ve stresli dönemlerinde bile seni bırakmamalı. Asıl bu günlerde bırakmayacak seni. Benim eşim operasyon aralarında bile bir boşluk bulup bana yazardı telefon yasak olmasına rağmen .
Hemen ilişkinizi bitirmeye izin verme derim. Onunla konuş ve gerçek bitirme nedenini sor. Eğer gerçekten sizden vazgeçtiyse bu ilişkinizi sürdürmek mantıklı olmaz. Eğer aşıksanız bu sizin için çok zor olacaktır.
Sen bilirisin yazdım ama yazamadıklarımda içimde ukte kaldı sırf söylemek istediklerimi söyleyeyim diye bana yazmasını bekliyorumKesinlikle bahane.
Engellemek istemiyorsanız bile tekrar yazdığında net bir şekilde reddetmelisiniz. Aksi takdirde size saygı duyacağı bir ilişki yaşayabileceğinizi düşünmüyorum.
Bu arada içinizde kalmış belki ama sen bilirsin, cevabı çok iyi olmuş bence. Düşünsün dursun aklına geldiğinizde, nasıl ya bu kadar kolay mı bitti diye. Egosunu zedelemiştir, iyi olmuş.
Bence size yaptığı bu konuşma, hayatımfa gözüme kestirdiğim yeni biri var, çok da emin değilim ama sen bi cepte durup beklr ben bi şu kıza bi bakayım da geleyim yya da diğer kız ağar basarsa sana güle güle demiştim zaten demenin bir yan versiyonu.Merhaba,
2 aydır güzel giden bir ilişkim vardı. Takii pazartesi gününe kadar. İşleri yoğun oluyor gerçekten 2 ayda çok idare ettim ama sürekli söylenmedim.Pazartesi günü sadece sabah konuştuk akşama kadar yazmayınca kendimi kötü hissetim.
Canım bir sorun mu var hiç sesin çıkmıyor dedim, tabi arada instagramda aktif oluyor görüyorum.
Verdiği cevap.
Yok bebeğim çok yoğundum bugün nefes alamadım vs.
Peki canım yazdım. Sonrasındaki konuşmalar bu şekilde
Ben sana çok haksızlık yapıyorum seninle ilgilenemiyorum farkındayım.
Senden ayrılmak istemiyorum ve seni kaybetmek istemiyorum fakat böyle sürerse yaşayamadığımız ilişki hep eksik olucak birbirimizi tam olarak tanıyamayacağımız.
bu süreçte biraz yalnız kalmamız gerekiyor(işlerini toparlayana kadar)
Ben okudum ve uzun bir süre cevap vermedim.Düşündüm ne yazmam gerekiyor diye
Sadece sen bilirsin yazdım okudu ve sonrası yok.
Bahane olduğunu düşünüyorum 2 ay nasıl yürüttüde bundan sonrası zor geldi.
Ve ben eminimki bir ay sonra canı sıkılınca tekrar gelicek çünkü açık kapı bıraktı bana.
Nasıl davranmam gerekiyor verdiğim cevap eksik olduğu biliyorum ama uzatmak istemedim içimde kalan söyleyemediklerim var.
3. bir göze ihtiyacım var siz olsanız nasıl davranırdınız?
Sen bilirsin dedim bu kadar umursamaz bir cümleden sonra ne yazabilirim ki nasıl bir giriş yapabilirim bilmiyorum
Bahane hem de hepsinin bahanesi bu benim ex de böyle ayrılmıştı ben den ben cevap bile yazmamıştım basmıştım engeli anında görsün bakalım kapı açık mı değil mi :)Merhaba,
2 aydır güzel giden bir ilişkim vardı. Takii pazartesi gününe kadar. İşleri yoğun oluyor gerçekten 2 ayda çok idare ettim ama sürekli söylenmedim.Pazartesi günü sadece sabah konuştuk akşama kadar yazmayınca kendimi kötü hissetim.
Canım bir sorun mu var hiç sesin çıkmıyor dedim, tabi arada instagramda aktif oluyor görüyorum.
Verdiği cevap.
Yok bebeğim çok yoğundum bugün nefes alamadım vs.
Peki canım yazdım. Sonrasındaki konuşmalar bu şekilde
Ben sana çok haksızlık yapıyorum seninle ilgilenemiyorum farkındayım.
Senden ayrılmak istemiyorum ve seni kaybetmek istemiyorum fakat böyle sürerse yaşayamadığımız ilişki hep eksik olucak birbirimizi tam olarak tanıyamayacağımız.
bu süreçte biraz yalnız kalmamız gerekiyor(işlerini toparlayana kadar)
Ben okudum ve uzun bir süre cevap vermedim.Düşündüm ne yazmam gerekiyor diye
Sadece sen bilirsin yazdım okudu ve sonrası yok.
Bahane olduğunu düşünüyorum 2 ay nasıl yürüttüde bundan sonrası zor geldi.
Ve ben eminimki bir ay sonra canı sıkılınca tekrar gelicek çünkü açık kapı bıraktı bana.
Nasıl davranmam gerekiyor verdiğim cevap eksik olduğu biliyorum ama uzatmak istemedim içimde kalan söyleyemediklerim var.
3. bir göze ihtiyacım var siz olsanız nasıl davranırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?