Güzel geçen 2 ay ve yine hüsran..

İş yoğunluğu bir süre uzak kalma sebebi olabilir mi?

• evet

OY: 3 5,2%
  • hayır

OY: 55 94,8%

• Ankete Katılan
    58
Ayy göçüüm!

Çok mu yoğunmuş aman da amann, nasılda yoğunmuş paşaaa 2 aydır ne çalışmış beee...
Hadi len ordan deseydin.
( hormonlarım yükseliyor da ondan kendi kendime sinirlendim. Ama haklıyım.)
10dakika mesafede sevgilin var sen yoğunsun!?...
Bi gel göreyim dese zaten dibinde biteceksin 20dakikada.
Sevgi aşk işleri böyle yürümüyo. 1 dakika konuşmak için fırsat kollar insan...

En iyi cevabi vermissin. Ama eksik kalmis. Heryerden silmen lazim. Ki geri dönemesin. Benim 6 yil sevgililikten sonra evlendigim 2 yillik kocam bile en yogun gününde en az 3 kez arar. O ne bicim bahane yani öyle.
Beni de lise sonda biri bu sekilde terketti. Ben de tepkisiz kaldim. İlerleyen yillarda sürekli aradi geri dönmek icin. Ben nisanliyken bile benimle evlenmek istedigini cok pisman oldugunu söyleyen bir mesaj atti. Defettim.

Kesinlikle bahane.

Engellemek istemiyorsanız bile tekrar yazdığında net bir şekilde reddetmelisiniz. Aksi takdirde size saygı duyacağı bir ilişki yaşayabileceğinizi düşünmüyorum.

Bu arada içinizde kalmış belki ama sen bilirsin, cevabı çok iyi olmuş bence. Düşünsün dursun aklına geldiğinizde, nasıl ya bu kadar kolay mı bitti diye. Egosunu zedelemiştir, iyi olmuş.

Yoğunluktan bir süre buluşamamayı anlarım da, konuşamamayı hayatta anlamam ki zaten instaya falan giriyor, bu nasıl yoğunluk, o biçim yoğunluk evet.

Sen bilirsin dedim bu kadar umursamaz bir cümleden sonra ne yazabilirim ki nasıl bir giriş yapabilirim bilmiyorum

Sen bilirisin yazdım ama yazamadıklarımda içimde ukte kaldı sırf söylemek istediklerimi söyleyeyim diye bana yazmasını bekliyorum

Bence size yaptığı bu konuşma, hayatımfa gözüme kestirdiğim yeni biri var, çok da emin değilim ama sen bi cepte durup beklr ben bi şu kıza bi bakayım da geleyim yya da diğer kız ağar basarsa sana güle güle demiştim zaten demenin bir yan versiyonu.
İstisanasız hep böyle oluyor benim gördüklerim

Sen bilirsin dedim bu kadar umursamaz bir cümleden sonra ne yazabilirim ki nasıl bir giriş yapabilirim bilmiyorum

Ne girişi yapıcaksınız, bence çok güzel, cool ve umursamaz bir cevap olmuş. Yerinizde olsam burdaki öğütleri dinlerim, basarım engeli bşr daha da hiç bşr şekilde muhatap olmam.

Engellemeyin ki tekrar yazarsa reddetme zevkine erişin. Onun dediği gibi, ben sana çok haksızlık yaparım, seninle fazla ilgilenmem, tanıyamayız birbirimizi, hiç görüşmeyelim bence deyin.

Ben sana çok haksızlık yapıyorum seninle ilgilenemiyorum farkındayım.
Senden ayrılmak istemiyorum ve seni kaybetmek istemiyorum fakat böyle sürerse yaşayamadığımız ilişki hep eksik olucak birbirimizi tam olarak tanıyamayacağımız.
bu süreçte biraz yalnız kalmamız gerekiyor ...
diyip ara vermesi kadar saçmalık yokk, yahu madem tanımak istiyorsun eee musait oldukça yazarsin ararsın görüşürsun ne ara vermesi yaa maçmı bu ?ara verdik ilk yarı bitti 2. yarıya geçelim. . Ay yok yok bu adamdan bi cacık olmaz bosverrrrrrr. ..

Size mesgulse müsait olduğu birileri vardır.
O açık kapı bırakırsa bıraksın sizin kapiniz artık ona kapalı olmalı.

Sıkılmış, biraz da baska ufuklara yelken acip tekrar sana gelmek ister gibi . Yani diyor ki ben bi etrafi kolacan edeyim zaten kafami karistiran baska kadınlar da var bi yoklayim onlari , olursa olur olmazsa sana geri gelirim zaten. Sen bi kosede dur bekle beni diyor. Seven bir erkek bir gun bile ayri kalamaz kesinlikle. Ne yapiyorsun kimlesin nerdesin diye dusunmekten ikinci gunu edemez. Senin yerinde olsam hic bisey yazmam heryerden de silerim aradiginda da acmam kendini yok gibi hisseder.

Bahane hem de hepsinin bahanesi bu benim ex de böyle ayrılmıştı ben den ben cevap bile yazmamıştım basmıştım engeli anında görsün bakalım kapı açık mı değil mi :)

Giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver
İçimden sana bu şarkıyı hediye etmek geldi.
Hayat karşına kimleri çıkaracak , kendini üzme herşey olacağına varır.
Bahanelerle avunma, doğru adam olsaydı zaten her fırsatta yanında olmaya çalışır arar sorardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…