Güzel geçen 2 ay ve yine hüsran..

İş yoğunluğu bir süre uzak kalma sebebi olabilir mi?

• evet

OY: 3 5,2%
  • hayır

OY: 55 94,8%

• Ankete Katılan
    58
Aynısı benim başıma gelmişti tamamen bahane canım.Aylar sonra tekrar yazdı ama yine gitti bundan bir cacık olmaz.Kafanı biran önce toparla yoluna bak.

Bir böyle demek var, bir de "Canım çok yoğunum sana gerekli zamanı ayıramadıgımı biliyorum ama inan geçici bir durum. İşler düzelene kadar biraz daha dişimizi sıkalım sonra istediğin yere gideriz, keyfimize bakarız. Her an aklımdasın. Vakit buldukça görüşelim lütfen." Çok çok mu meşgul, saniyelik bir zaman ayırıp gün ortasında "Çok özledim" yaz gönder. Biz akşama kadar onun sevincini yasıyoruz zaten. İş çıkışı kaç gel.. Ya da ara. Küçük ama büyük şeyler yani.. Kendisi sizinle ilgilenmiyorsa ilgisi olmadıgı için gibi gözüküyor..

Eğer bir iki ay sonra dönerse "İşlerim çok yoğunlaştı bebeğim seneye inşallah işlerim düzelince görüşürüz" dersiniz

seven insan yorgunlukta,sıkıldığında,bunaldığında sevdiğinin kalp atışında dınlenır bence.moralım çok bozuk bunaldım ve şuan eşimden ve kzımdan başkası bana huzur veremez.şöylede olur senı tatmın edecek ve gonlunu yapacak şekılde bır gunlukde olsa senden ızın ısteyebılır ama bılmıyorum yınede sevdiğimden uzak kalmayı göze alamazdım ben.

Ya bu erkekler kendilerini zeki zannediyor ya çok şaşırıyorum, aptallıklarına rağmen. Sen bekle ben bi dolanayım senden iyisini bulamazsam geri gelirim... Bu özgüven ne arkadaş...

Arkadaşım sen de bişey yazma daha da kalkmasın bi tarafları. Dönünce söylersin hepsini...

Senin yine 2 ay sürmüş. Benim bir ayı ya geçti ya geçmedi.. Uzak mı kalmamız gerekiyor.. Öyleyse güle güle.. Bi erkek bi kızdan uzak kalmak istemez gerçekten görüşmek istiyorsa. Bıkmıştır.

Şu cümleyi kuracak adamı bulursam yeminle senelerce kule de Rapunzell misali beklemezsem insan değilim
Hem cinsim olmasan bu cümle için yürürüm sana O kadar diyorum

Şu cümleyi kuracak adamı bulursam yeminle senelerce kule de Rapunzell misali beklemezsem insan değilim
Hem cinsim olmasan bu cümle için yürürüm sana O kadar diyorum
Ahahha ne durumlardayızz Allahımm benim eşim bu tip durumlarda direk depresyona giriyor ben ona benimle ilgilenmiyorsun deyince o ben bu kadına nasıl bir kötülük yapıyorum moduna girip inzivaya çekiliyor sonuç adam yine yok ortada

Çok şahane çok cool cevap vermişsin sen bilirsin diyerek. Bundan sonra da böyle devam edin bence engellemeyin bile hiç iplemiyor gibi davranın geri dönmek isterse de sorry canım der tek cümleyle reddedersiniz. Terbiyesiz çok yoğunmuş da ilişki böyle eksik kapacakmış sanırsın ABD başkanı

İlgi beklerken bir an da yine İLGİLENEN oluyorsun dimi
Bizlere de yazık beeeee

sen bilirsin demek bana göre çok da önemli degilsin anlamına geliyor.
sizin yerinizde olsam vakit kaybetmezdim bu adamla araya sıkıştırılmış bir ilişki gb duruyor yada ayrılık sonra yaşanılan bir ilişki eski sevgiliye geri dönen adam zihniyetinde yaşıyor sanki

valla canım aynısı bana oldu erkek arkadasım sızın erkek ark gibi yapmısttı. megersem o sırada baska kızla konusuyormus. tabı ben asla ne konustum ne de aradım. ilişki bitti dıye bakıp hayatıma baktım. sonuc 3 ay sonra dogum gunumde dogum gunumu kutladı ben yıne cevap vermedım sonra 4 ay sonra yıne bana yazdı merak etmıs benı. sallamadım. mors oldu. emınım yıne yazıcak ve ben yıne sallamıcam

demek ıstedıgım boyle dengesız davranan ınsanlardan kacıcaksın. senı yedekte tutuyor gibi geldı bana

Vaoov çok cool "sen bilirsin"
cevabın tam yerinde olmuş
Sakın daha birşey yazma, geri dönersede def et hiç yüz verme
seni yedek bellemiş hasbam

Boyle birisi bana bunu yapsa ben heryerden engellerimki sonrasinda ben kendimi toparlamisken " geri geldim" diye hortlamasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…