Güzel Giden Şeylerden Bahsedince Bozulması

PeriliBaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
203
95
98
Merhabalar, ben genelde sevincimi içimde tutamayıp zıp zıp paylaşan sonra da pişman olan biriyim ve şunu far ettim ben ne zaman güzel giden şeyleri böyle gözlerimden ışıltılı biçimde anlatsam bozuluyor, 0.001 lik olumsuz ihtimaller gerçekleşiyor, örneğin x şehrine tatile gideceğim derim biletler alınmıştır ama sonra olumsuzluk olur gidemem ama çok anlamsız aksilikler çıkar, sizlerde de böyle mi oluyor, ben mi acaba pinpirikliyim bu konularda?

evet çok pimpiriklisin:)
sevinmişse hareket geç pişman olma hiç..:)
ben sevinirim oldu çok şükür derim geriye bakmam bi daha:)

Sizin konularınızdan anladığım kadarıyla öylesiniz.
Herşeyi ayrıntılarıyla kafaya takıyorsunuz.
Ama bu konuda bende benzer durumla karşılaştım.
Mesela ne zaman arkadaş ortamında herkes ilişkisinden bahsederken bende çok şükür iyiyiz sorun yok desem veya maşallah sizinde ilişkiniz baya iyi vs deseler mutlaka o gün, en geç ertesi gün kavga ediyoruz.
Bunu önceleri farketmedim ama sonradan daha dikkat ettim artık bahsetmiyorum çok gerekmedikçe.

ya bende senın gibi düşünmüyorum. önceden hissetmiyordum ama artık hissediyorum örnek; balayına gidicez dediğin gibi bilet aldık aksilikler oldu bi gün geçtik. balıkesire gidicez uçak iptal kardeşim bizi almaya geliyor akü bitiyo. balayı odalarına internetten baktım ne güzel dibimö düştü süslü meyve tabağı şarap aynı öyle bir ortama girdim ama eşimle tartışarak ne bileyim gözmüdür nazarmı inanıyorum

Bu biraz enerjisel olarak zayifligini gosterlr
bende de boyleydi....
Hic bisey olmasa bile benim hevesim kaciyordu anlattiktan sonra

Ardindan tavrimi degistirdim...
ilk olarak guzelliklere layik oldugumu kendimi inandirmakla basladim, sonra da mutluyum ben be kimsenin nazari hic bir halt edemez diye dusunmeye basladim....
hic olmazsa artik daha rahatim....

Bende de aynısı olur. O yüzden kimseye bişey anlatmamaya, belli etmemeye başladım. Dene %100 çalışıyor.

bana böyle olduğunda hep kendi kendime nazar değdirdiğimi düşünürüm, çok sevinmemek lazım heralde

ben fazla sevinmem.. çok sevininice kaybediliyor zate.n hatta sölemiyorum herkese. nazar degiyor biliyorum bunu. çok denedim bu kezde sıkı tutmaya öğrendim agzimdan.. şimdiyse herşey sürpriz olsun istiyorum. :)

nazar canım. güzel şeyler gerçekleştikten sonra anlat şunu bunu yaptım diye:)

Bende de aynısı olur. O yüzden kimseye bişey anlatmamaya, belli etmemeye başladım. Dene %100 çalışıyor.
Aynen katılıyorum yüksek lisansta yurtdışına gidecektim bursta olmuş gibiydi aksilik çıktı gidemedim burs iptal oldu mesela, ciddi ciddi insanların çok kötü enerjisi var

Ya aynen dediğiniz gibi aşırı aşırı değiyor insanların gözü bende bahsetmemeye çalışıyorum çoğu durumdan :/

ben fazla sevinmem.. çok sevininice kaybediliyor zate.n hatta sölemiyorum herkese. nazar degiyor biliyorum bunu. çok denedim bu kezde sıkı tutmaya öğrendim agzimdan.. şimdiyse herşey sürpriz olsun istiyorum. :)
Bencede öyle oluyor, mesela geçen gün benim sevmediğim bir arkadaş bana mesaj atmış ne yaptın merak ettim diye ki işte yüksek lisans başka şeyler açısından mesaj bile atmadım, o şekilde ne yaptığımı merak edip ağzımdan laf almaya çalışan çok kişi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…