- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi PeriliBaykus
-
en güzeli sürpriz olmak bencede.:)Bencede öyle oluyor, mesela geçen gün benim sevmediğim bir arkadaş bana mesaj atmış ne yaptın merak ettim diye ki işte yüksek lisans başka şeyler açısından mesaj bile atmadım, o şekilde ne yaptığımı merak edip ağzımdan laf almaya çalışan çok kişi oluyor.
Aynen ama insanlar ben öyle deyince sen kötü niyetlisin diyorlar da gerçekten içinden çok kötü şeyler geçiren insanlar var.Nazar bunlar hep
Yok haklısınız bende sizin ifade biçiminiz gibi ifade ediyorum ama gene de art niyetli insanlardan seziyorum mesela a bu sene de mi tatile gidiyorsun diyorlar ardından bir aksilik.insanın kendine bile nazarı değer diye düşünürüm şahsen. Kur'an da bile nazar insanı mezara bile sokar yazıyor diye duymuştum. Siz de elbette sevincinizi mutluluğunuzu paylaşmak istersiniz hangimiz paylaşmıyoruz ki ? Ama biraz daha yüzeysel bahsedin bence. Mesela '' ayy çok mutluyum bodruma tatil biletlerimi aldım gidiyorum oh'' falan yerine '' tatilde bodrumda olacağım orayı ayarladık'' deyiverin bitsin
iyiyiz deyince mutsuz oluyorlar onu fark ettim bi reziliz öyle böyle değil de can kulağı ile dinliyolar ama ama şöle eğlendik böle gezdik deyince konu değiştiriyolar onu tecrübe ettiminsanlar nasılsınız dediğinde iyiyiz demeye korkar oldum :)
iyiyiz deyince mutsuz oluyorlar onu fark ettim bi reziliz öyle böyle değil de can kulağı ile dinliyolar ama ama şöle eğlendik böle gezdik deyince konu değiştiriyolar onu tecrübe ettim
Olmaz mı beşeriz şaşarız her zaman iyi niyetle dolaşan varmıdır. bknz;Aynen ama insanlar ben öyle deyince sen kötü niyetlisin diyorlar da gerçekten içinden çok kötü şeyler geçiren insanlar var.
haklısınız.. ben nişanımı kimseye haber vermemiştim. paylaştığım fotoğrafla insanlar görmüştü zaten aile içindeydi ama yine de nazara çok inanırım ve korkarım dediğiniz gibi art niyetli kem gözlü insanlar çok
iyiyiz deyince mutsuz oluyorlar onu fark ettim bi reziliz öyle böyle değil de can kulağı ile dinliyolar ama ama şöle eğlendik böle gezdik deyince konu değiştiriyolar onu tecrübe ettim
Bak kimi insan bayılır şevk kırmaya mesela. O da enerjimizi götürür. Dün mesela alışveriş yapmaya hevesim yok yazdım diye konu aldatılmama geldiHatun oturmuş sen böyle gidersen aldatıldım diye çok konu açarsın demiş Hayırlısı
Aynen aynen bende söylemiyorum artık, yüksek lisans konusunda böyle oldu aşırı demoralize oldum meselaen güzeli sürpriz olmak bencede.:)
olmayacak işi sölemesek oluveriyor herşeyi
insanlar böle agzindan laf ariyorlar varmi felan diye. sıkı tutmaya öğrendim. eşim hariç başka kimseye sölemem. fikir almak ayrı tabi:)
al benden de o kadar.eşimin işe girdiğini söylerim işten çıkar, kızlar iyi derim hastalanırlar, ocakta yemeğim var derim oo döktürmüşsün derler tencerenin dibi tutar.üzerimizde çok kem göz var sanırım.Merhabalar, ben genelde sevincimi içimde tutamayıp zıp zıp paylaşan sonra da pişman olan biriyim ve şunu far ettim ben ne zaman güzel giden şeyleri böyle gözlerimden ışıltılı biçimde anlatsam bozuluyor, 0.001 lik olumsuz ihtimaller gerçekleşiyor, örneğin x şehrine tatile gideceğim derim biletler alınmıştır ama sonra olumsuzluk olur gidemem ama çok anlamsız aksilikler çıkar, sizlerde de böyle mi oluyor, ben mi acaba pinpirikliyim bu konularda?
İnsan anlatmamalı da nasıl saklayacakal benden de o kadar.eşimin işe girdiğini söylerim işten çıkar, kızlar iyi derim hastalanırlar, ocakta yemeğim var derim oo döktürmüşsün derler tencerenin dibi tutar.üzerimizde çok kem göz var sanırım.
Ya kendi kendimize değer mi nazar ya aynen dediğiniz gibi. Benim yakın olduğunu sandığım bir arkadaşım vardı kıza ne zaman ilişkimden bahsetsem bozulurdu sonra kızla tamamen kestim iletişimi, nasıl ediyor bilmiyorum değdiriyor baya nazar.Bu benim başıma çok geliyor,özellikle sevgilimle ilgili soru sorduklarında iyi filan dedikten sonra birkaç gün içinde illa bir tartışma çıkıyor.
Ben de o yüzden o soruları geçiştirmeye karar verdim. Onun haricinde bir şeyi ne kadar çok istiyorsam o istediğim şey ya olmuyor ya da sorunlar çıkıyor. O yüzden bir şey yapacağım zaman ya da bir şey planladığımda üstünde fazla düşünmemeye ve dile getirmemeye çalışıyorum...
Bence oluyor insan kendine nazar değdirebiliyor genellikle neyi çok istediysem bir şekilde tam anlamıyla olmadı...Ya kendi kendimize değer mi nazar ya aynen dediğiniz gibi. Benim yakın olduğunu sandığım bir arkadaşım vardı kıza ne zaman ilişkimden bahsetsem bozulurdu sonra kızla tamamen kestim iletişimi, nasıl ediyor bilmiyorum değdiriyor baya nazar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?