Güzel Giden Şeylerden Bahsedince Bozulması

Bende öğrenmeliyim ya, bende 3 arkadaşım var onlar dışında hangi arkadaş veya artık düşman duysa durumu arkadaş görünümlü düşman tepetaklak oluyor, dün mesaj atmış bir tanesi ne yaptın, yurt dışına gittin mi diye hasetliklerini siz düşünün, ben çok acı çeke çeke öğrendim. Ama dünya genelinde neden nazar yaygın değilde türkiyede yaygın o da bir konu

Bende de oluyor bazen. O yüzden artık gerçekleşmeyince sevinmiyorum.
Bir de özel hayatımla ilgili ne zaman güzel bir şey paylaşsam salakça bir gerginlik, kavga yaşıyoruz. O yüzden kimseye fazla birşey anlatmamaya özen gösteriyorum.

benimde hep böyle olur
neyden bahsetsem bozulur iptal olur
bızde aılecek hastalıklar çıktı bu ara böyle durumlarda sadece onlardan bahsediyorum
yıldızımda düşük sorun o

mesela görümcem herşeyini 7 düvel bilir ama hep iyi şeyler olur çok kötüüü biri olmasına rağmen:)

Ya bunu bende düşünüyorum çok kötü insanların hayatları aşırı derecede iyi gidiyor mesela Hitler'de güzel bir hayat geçirmiş neden öyle oluyor bunu biri bana açıklayabilir mi? Bugün ağlaya ağlaya parkta oturdum mesela kaç saat çünkü kafam kaldırmıyor artık Ben bir şey isterim acayip çaba harcarım millet çaba harcamaz ayağına gelir ? Hiç kıskançlık yoktu bende de artık bende kıskançlık başladı ya.

Bende de kıskançlık başladı insanlara karşı, anlatıyorlar bir şey olmuyor ben anlatıyorum tepe taklak, mesela geçen gün bir kişiye bir mevzu oldu benim annem anlayışlı biridir dedim eve geldik annemle kavga ettik aşırı aşırı ağladım ne diyorsunuz bu duruma?

Ben mesela okulda da mutsuzluğumu belli etmezdim mutlu görünürdüm cidden içimden kendimi mutlu ederdim aa ne mutlusun derlerdi sonra bir konu tepetaklak. Kurşun da döktürdük filan ama etkin bir çözüm istiyorum sizlerden, cidden çok zorlanıyorum etrafımdakilere anlatınca da seviniyorlar.

Banada oluyodu ama esimle ilgili sevgiliyken ne zaman çok mutlu olduğumuzu paylassam akşama kalmadan kavga ediyoduk hala öyle o yüzden anlatmamaya calisyorm

Banada oluyodu ama esimle ilgili sevgiliyken ne zaman çok mutlu olduğumuzu paylassam akşama kalmadan kavga ediyoduk hala öyle o yüzden anlatmamaya calisyorm
Aynen bende aşırı moralsizim çok beğendiğim biri vardı gerçekten bir kız arkadaşım vardı kıza anlattım bozuldu ((

Bu durumlarda sanirim en iyisi anlatmamak yada illa anlatcaksan çok güvendiğn tek bi arkadaşına anlatmak ben oyle yapiyorm
Ben burcuna göre sitesini takip ediyordum bayanın biri temmuz terazi yorumunda oley hamileyim yazmış, aynı bayan 2 hafta sonra bebeğimi düşürdüm ayzmış ( netten bile mi nazar değiyor.

Herseyi ona baglamamak lazım ama hiç bi fikrim yok olabilir kötü insan her yerde var malesef
Ya bu nazarı çeviren bir yöntem biliyor musunuz? Ben hergün 100ü aşkın dua ediyorum içimden gerçekten çok çaresizim yoksa yazmazdım buraya :'(

Ya bu nazarı çeviren bir yöntem biliyor musunuz? Ben hergün 100ü aşkın dua ediyorum içimden gerçekten çok çaresizim yoksa yazmazdım buraya :'(
Şunu biliyorum mesela bisey anlatırken nazar degdircegini dusundugun biri varsa o ortamda ona farkettirmesen felak okuyup üstüne uflersen nazari degmezms

Durumunu cok iyi anliyorum cunku birebir aynisini yasiyorum sevindigim ve paylastigim hic bi isimin yolunda gittigini hatirlamam yada nadiren bozulmamustir

Dedginiz seyi cok iyi anladm ben ayni sey bendede oluyo bi sey yapacak bi yere gidecek yada bsy alack olsam ve bunu söylesem birilerne kesinlkle o seyi yapamam yani yapmama hep bsyler engel olur halbuki hersyn basnda nasipse insallah derm hep ama bildign totem yaptm ya artk ne zaman birilerne sunu sunu yapcam desem katiyen yapamiorm..
Ayrica mesela esimle aram mi ii bi kisiye söylym bak sadece 1 kisiyle konsym o gün bzde kavga kiyamet kopar anlamsz bi bicimde..yani ben o sebeptn cok kendmle alakali syler konusmam kmseyle

Nazar endişesiyle hareket edince olumsuzluk çekiliyor bence.
Çünkü ne kadar mutluluk saçan arkadaşım varsa nazar değmiyor. Ay çok şanslıyım harika kariyerim, süper kocam, süper sevimli bebeklerim, harika evim falan temalı fotoğraf atan arkadaşım varsa harika hayatlarına aynen devam ediyorlar maşallah.
Ama bir arkadaşım var çocuğunun nazar değer diye resmini üç ay koymadı. Sonra kucağında bebeğiyle bir fotoğraf çektirdi çocuk hastanelik olmuş. Altına nazar değdirdiniz diye yorum yapanlar çemkirdi. Vallahi kötü gözle bakmadım niye benim nazar değsin ki dedim alındım açıkçası hala çocuğunu göresim gelmiyor ondan.
Bir ara bende de öyleydi. İlişkim yeni o zaman hafiften bir buldumcuk olmuşum. Ay benim sevgilim diye geziyorum. Ertesi gün kavga ediyoruz. Sonradan çözdüm olayı, ben nazar değer, ay bu kızın hala sevgilisi yok bana o gözle bakar diye kendim fesat düşünüyordum. Karma mı, kötü enerji mi bilmem beni buluyordu.
Artık mutluluğumun insanları rahatsız edeceğini değil mutlu edeceğine inanıyorum. Kendimi zorla iyi niyetli yapıyorum yani. Nazara inanmayalı vallahi işlerim düz gitmeye başladı.
Diyeceğim şu yani, kendin bu endişeni bir at kafandan. Kimse sen kötü old iye güne başlamıyor, herkes kıskanç fesat değil. Sen için rahat devam edersem mutluluğunu paylaşır insanlar, hi. bir şeycik olmaz. Önce kendi içimizden atmamız gerek o kötü insanlar, pisler, nazar değdircek korkusunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…