- 10 Ağustos 2015
- 203
- 95
- 98
- Konu Sahibi PeriliBaykus
-
Ya sevde hanım ters bir şekilde bir şey yazmak istemiyorum size haklı olduğunuz yerler var ama sizde de var o tavır şimdi kusura bakmayın, ilki Imperial College Londondan kabul aldığımı hocamın bir kaç kişiye söylemesi ve yayılmasıydı ki kusura bakmayın ama dünyadaki en iyi okullardan biri. Ben kimseye söylememişken kabul aldım, anlatınca tepe taklak oldu onu ifade etmek istedim. Kısacası herkesin girmek için birbiriyle kıyasıya rekabet ettiği bir okul.
İkincisi de geçen gün ifade etmek istemedim ayıp olmasın diye ama ailem bana 2 yıl önce doğumgünümde araç hediye etti, bundan sonra bir problemler oldu maddi açıdan çok farklı olan insanlarla. Ben konu maddiyat olduğu ve herkesin hassasiyeti olduğu bir konu olduğu için açmak istemedim.
Şükürler olsun ki 3 tane çok yakın çocukluk arkadaşım var onlar beni dünyada iyiliklerin olduğuna inandırıyor. Umarım siz ve sizin gibilerle reel dünyada karşılaşmıyoruzdur, sizin gibi insanları görünce insanın zaten bu ülkeden kaçıp gidesi geliyor daha güzel ve düzgün insanların arasına, bilmem anlatabildim mi? kinini başka yerde kusun, insanlara yardım etmek yerine çoğu konuda siz ve sizin gibiler manipülasyon yaratıyor, ortalık karışıyor. Ama teşekkür ederim reel dünyadan güzel bir örnek sundunuz.
Ayni şeyleri bende yaşıyorum. Çok can sıkıcıMerhabalar, ben genelde sevincimi içimde tutamayıp zıp zıp paylaşan sonra da pişman olan biriyim ve şunu far ettim ben ne zaman güzel giden şeyleri böyle gözlerimden ışıltılı biçimde anlatsam bozuluyor, 0.001 lik olumsuz ihtimaller gerçekleşiyor, örneğin x şehrine tatile gideceğim derim biletler alınmıştır ama sonra olumsuzluk olur gidemem ama çok anlamsız aksilikler çıkar, sizlerde de böyle mi oluyor, ben mi acaba pinpirikliyim bu konularda?
Sana katılıyoorumm.Bende dayanamayıp derim ya olmaz ,olsada burnumdan gelir.Ama demeyip aniden yaptığımda ne güzel oluyor.Of o zamanda kıskançlara havasını atamıyorumMerhabalar, ben genelde sevincimi içimde tutamayıp zıp zıp paylaşan sonra da pişman olan biriyim ve şunu far ettim ben ne zaman güzel giden şeyleri böyle gözlerimden ışıltılı biçimde anlatsam bozuluyor, 0.001 lik olumsuz ihtimaller gerçekleşiyor, örneğin x şehrine tatile gideceğim derim biletler alınmıştır ama sonra olumsuzluk olur gidemem ama çok anlamsız aksilikler çıkar, sizlerde de böyle mi oluyor, ben mi acaba pinpirikliyim bu konularda?
Ya dediğiniz gibi ben onu geçtim etrafımdaki insanlarda ağır hastalık geçiren bir abimiz vardı iyileşti, sonra facebooka işte hastanede iyileşti fotoğrafları konuldu, 1 hafta sonrasında vefat etti.Sana katılıyoorumm.Bende dayanamayıp derim ya olmaz ,olsada burnumdan gelir.Ama demeyip aniden yaptığımda ne güzel oluyor.Of o zamanda kıskançlara havasını atamıyorumAma dememkte fayda var insanların gözü kalabiliyor.Nazar nazar..Piremmseslerin işi rast gitmez nazara gelir
En doğrusu :)aynen yaaa kım olursa olsun ıyıbıseyı anlatımmı tamam kesın olmaz bende akıllandım artık sadece oldukdan sonra soyluyorum.araba almak mı ıstedık alıpda ıslemlerı bıtene kadar kımselere soylemıyorum.eşimide alıstırdım :) sımdı obana dıyo aman soyleme sakın kımseye dıye
Haklısınız kesinlikle :)Hayatınızda ki güzel şeyleri gerekmedikce paylaşmayın ve her güzellik için şükür edin..nazar denilen sey olmasa nazar duaları olmazdı..
Ayy Allah rahmet eylesin..Of şu insanların pis gözü varya.En güzeli olup bitene kadar dememek.İyi niyet olsa bile olmuo valla dememk lazım dayanamıyoruz işte.Bazılarıda var dediği halde hiç bişey olmuyo :)))Ya dediğiniz gibi ben onu geçtim etrafımdaki insanlarda ağır hastalık geçiren bir abimiz vardı iyileşti, sonra facebooka işte hastanede iyileşti fotoğrafları konuldu, 1 hafta sonrasında vefat etti.
Aynen annemde çok uyarır beni, evet çok az bir azınlık anlatsa da başlarına bir durum gelmiyor.Ayy Allah rahmet eylesin..Of şu insanların pis gözü varya.En güzeli olup bitene kadar dememek.İyi niyet olsa bile olmuo valla dememk lazım dayanamıyoruz işte.Bazılarıda var dediği halde hiç bişey olmuyo :)))
Enerjimiz düşük piremsesler olarakAynen annemde çok uyarır beni, evet çok az bir azınlık anlatsa da başlarına bir durum gelmiyor.
Nedenini çok merak ediyorum, okültizm'de bu tip enerjilerle ilgili net bilgiler varmış ama araştırıyorum bende hala :)Enerjimiz düşük piremsesler olarak
Banada çok oluyor
Bir şeyi çok fazla istediğimde dillendirdiğimde bi aksilik çıkıyor
bana da olur bu tarz şeyler. o yüzden sadece en yakınlarımla paylaşırım sevincimi. duyulacak birşeyse zaten anca olay olup bittikten sonra duyulur
Sen kendini bu duruma şartlandırdığın için beynin ürettiği bir durum. Neye inanırsan o olur. Dene ver gör. Bu yüzdendir ki sabah uyanında aynaya bakıp "bugün çok güzel olacak" deyin derler bir kaç kere. beyin buna inanıp kabul ettiği an olumsuz şeyleri almıyor ya da görmüyor. Ama sen işlerinin ters gittiğine inanmışsın bir kere, biletleri aldığın zaman da "Allah bilir şimdi ne olacak da gidemeyeceğim" gibi cümleler evrene hep negatif elektirik verir.Merhabalar, ben genelde sevincimi içimde tutamayıp zıp zıp paylaşan sonra da pişman olan biriyim ve şunu far ettim ben ne zaman güzel giden şeyleri böyle gözlerimden ışıltılı biçimde anlatsam bozuluyor, 0.001 lik olumsuz ihtimaller gerçekleşiyor, örneğin x şehrine tatile gideceğim derim biletler alınmıştır ama sonra olumsuzluk olur gidemem ama çok anlamsız aksilikler çıkar, sizlerde de böyle mi oluyor, ben mi acaba pinpirikliyim bu konularda?
Dediğinizi de uyguladım bu sene ama işler iyice sarpa sardı o zaman daha keskin düştüm yereSen kendini bu duruma şartlandırdığın için beynin ürettiği bir durum. Neye inanırsan o olur. Dene ver gör. Bu yüzdendir ki sabah uyanında aynaya bakıp "bugün çok güzel olacak" deyin derler bir kaç kere. beyin buna inanıp kabul ettiği an olumsuz şeyleri almıyor ya da görmüyor. Ama sen işlerinin ters gittiğine inanmışsın bir kere, biletleri aldığın zaman da "Allah bilir şimdi ne olacak da gidemeyeceğim" gibi cümleler evrene hep negatif elektirik verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?