Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenmeden önce sık kıyafet alırdım, şimdi de sezon sonunda indirimleri takip ederek ihtiyacım olanları alırımDert değil tabikide..Genel olarak soruyorum.Çevremde gördüğüm yani çalışma ortamımda gördüğüm kadarıyla çoğunluk hep aynı kıyafetleri giyiyor. Ben de dahil. peki siz sık sık kendinize kıyafet alırmısınız?
Dert değil tabikide..Genel olarak soruyorum.Çevremde gördüğüm yani çalışma ortamımda gördüğüm kadarıyla çoğunluk hep aynı kıyafetleri giyiyor. Ben de dahil. peki siz sık sık kendinize kıyafet alırmısınız?
hem de deli gibi alırım .Hele çorap .Bayılırım ince çoraplara .Daha bu öğlen bir elbise denedim ama yeter be kadın fazla oldun artık dedim kendime kızdım askıya geri astım boynu bükük ayrıldım mağazadan .Dert değil tabikide..Genel olarak soruyorum.Çevremde gördüğüm yani çalışma ortamımda gördüğüm kadarıyla çoğunluk hep aynı kıyafetleri giyiyor. Ben de dahil. peki siz sık sık kendinize kıyafet alırmısınız?
Oldukça :)tesettürlüyüm ve çok Özen gösteririm. Hem düzgün hemde şık giyinmek mümkün. Eşim de söylerdi evlenmeden öncede simdide beni çok şık bulduğunu. Hatta akrabalardan bana özenip kapanmayı düşünenler var :) bence giyinmek ve estetik düşünmek bir kabiliyet.sadece giyim konusunda değil dekorasyon konusunda da çok fikrimi alanlar olur. Az bi çizim yeteneğim olda y iç mimar olurdum Yada Modelist ama ne oldum matematik öğretmeni :)))Dert değil tabikide..Genel olarak soruyorum.Çevremde gördüğüm yani çalışma ortamımda gördüğüm kadarıyla çoğunluk hep aynı kıyafetleri giyiyor. Ben de dahil. peki siz sık sık kendinize kıyafet alırmısınız?