Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazıları tesettürü çok iyi taşıyor , özenmiyo değilm :)çok dikkat ederim herşeyime tesettürlüyüm o yüzden eskiden kıyafet bulmakda zorlanırdım artık diktiriyorum güzel ve temiz giyinmek şart bence![]()
bazıları da modaya uydurmaya çalışıyor onlardan nefret ediyorum ne olursan ol amacın olmalı ..gerçek manada tesettürü allah herkese nasip etsin inşallahBazıları tesettürü çok iyi taşıyor , özenmiyo değilm :)
tesettürlü olduğunuzu düşünmemiştim...resminizden dolayı sanırım,tezat olmuş biraz:)çok dikkat ederim herşeyime tesettürlüyüm o yüzden eskiden kıyafet bulmakda zorlanırdım artık diktiriyorum güzel ve temiz giyinmek şart bence![]()
Carayı severim ondantesettürlü olduğunuzu düşünmemiştim...resminizden dolayı sanırım,tezat olmuş biraz:)
konuya gelince,evet alışveriş yaparım sezon başında kafama yazdıklarımı ,indirim zamanı alırım.internetten de kampanya takip ederim..iyi markaları çok uygun fiyatları alıyorum o yüzden ..aldıkları özenli kullanırım. farklı aksesuar ve ayakkabılarla çok değişik stiller yakalarım ,aynı kıyaftelerle..
ayakkabı ve aksesuar hastasıyım..aşk yaşıyorum onlarla..
herkes aynı gidiyorsa siz farklıysanız ne güzel işte..neden dert olsun ki...ben de seviyorum faarklı giyinmeyi..
bence de her kadın az veya çok özenir..diğer kadınlar paspal da olsa,konu sahibi dikkat çeker içlerinde...eee daha iyi değil miCarayı severim ondanbu konunun açılması garip geldi zaten bana her bayan özen gösterir sonuçta giyimine tarzına
![]()