• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Giyinir misiniz?

bence de her kadın az veya çok özenir..diğer kadınlar paspal da olsa,konu sahibi dikkat çeker içlerinde...eee daha iyi değil mi:KK14:
cara da harbi iyidir bu arada :KK19:
az özenmez ya ben vakitsizlikten yada çoluk çocuk peşinde koşmaktan dikkat edilmediğini düşünüyorum çünkü biz bayanlarda beğenme ve beğenilme durumları vardır bu yüzden bütün hemcinslerim kıyafetlerine özen gösteriyordur diye düşünüyorum :KK66:

bazıları da modaya uydurmaya çalışıyor onlardan nefret ediyorum ne olursan ol amacın olmalı ..gerçek manada tesettürü allah herkese nasip etsin inşallah:KK19:

Kesinlikle buna katiliyorum.Gecen gun instagramda bir butik gordum tesettur butigi.Yarim saat baktim kiyafetlere.Kadin dugune gider gibi gunluk yasaminda.Ama benim kafamdaki tesetturlu oyle degil ya.Bir baska hesapta da bunun tam tersi capsler koymuslar.tesettur bu degildir diye bu tarz kiyafetleri tasiyan bayan karikaturun uzerine carpi koymuslar.Hunharca cift tikladim :)

Kendime gelecek olursak oyle aman aman cok tarz bir giyimim yok.Bunun icinde ekstra bir caba sarfetmiyorum.Hele su yarismadan sonra etraf karbon kagidiyla cogaltilan tarz kizlardan dolmus.Onlarin arasinda ben zaten farkli olmus oluyorum.:KK45:

Ben öğretmen olduğum için Üstüme başıma çok dikkat ediyorum. Lisedeyim bir de, öğrenciler ne giydiğime pür dikkat ediyorlar. O yüzden temiz ve ütülü kıyafetlerle giderim. Bu yılki deri modasını çok beğendim. Dantel hastasıyım, bir de avatarımdaki kate Middleton'ın. Onun giysilerini Yayınlayan blogları sürekli takip ediyorum, hatta iki elbisesini terziye diktirdim ve herkes çok beğendi.

Valla ben tam bir alisveris hastasiyim. Hele ayakkabi ve çantalar benim olmazsa olmazlarim. Gecenlerde bir elbise begendim, kuzenimin düğünü var ve ben kesinlikle onu giymeliyim, yeryuzunde gordugum en şık elbiseydi herhalde. Sirf kilom var diye almadim ve diyete basladim. Sirf o elbiseyi almak icin inat ediyorum ve 15 kilo verecegim 1.5 ayda. Ve o zaman da gidip alacagim inşallah. Ayy cok heyecanliyim..

Kesinlikle buna katiliyorum.Gecen gun instagramda bir butik gordum tesettur butigi.Yarim saat baktim kiyafetlere.Kadin dugune gider gibi gunluk yasaminda.Ama benim kafamdaki tesetturlu oyle degil ya.Bir baska hesapta da bunun tam tersi capsler koymuslar.tesettur bu degildir diye bu tarz kiyafetleri tasiyan bayan karikaturun uzerine carpi koymuslar.Hunharca cift tikladim :)

Kendime gelecek olursak oyle aman aman cok tarz bir giyimim yok.Bunun icinde ekstra bir caba sarfetmiyorum.Hele su yarismadan sonra etraf karbon kagidiyla cogaltilan tarz kizlardan dolmus.Onlarin arasinda ben zaten farkli olmus oluyorum.:KK45:
süslüman diyoruz onlara :63: çok değişik ya sırf bu giyim tarzı yüzünden kapanan arkadaşım var kapalıların kıyafetleri çok güzelmiş şallar falan zaten hiç kapalı gibi olmuyorsun ki dedi yani daha ne diyim:KK14:

bazıları da modaya uydurmaya çalışıyor onlardan nefret ediyorum ne olursan ol amacın olmalı ..gerçek manada tesettürü allah herkese nasip etsin inşallah:KK19:

Sana katiliyorum ama mesela ben ferace giyen bir insanim ama elbiselerime cok onem veririm. Bayanlarin oldugu yerde elbisemle kaliyorum ve kesinlikle elbiselerim temiz kaliteli hoş olmali. Bazen cok şıkır sikir oluyorum. Sonucta bayanlarin yanindayim diye dert etmiyorum.. Onemli olan erkeklerin yaninda dikkat etmek bence. Sonucta bizler de şıkır şıkır olabiliriz. Degil mi? :KK66:

Sana katiliyorum ama mesela ben ferace giyen bir insanim ama elbiselerime cok onem veririm. Bayanlarin oldugu yerde elbisemle kaliyorum ve kesinlikle elbiselerim temiz kaliteli hoş olmali. Bazen cok şıkır sikir oluyorum. Sonucta bayanlarin yanindayim diye dert etmiyorum.. Onemli olan erkeklerin yaninda dikkat etmek bence. Sonucta bizler de şıkır şıkır olabiliriz. Degil mi? :KK66:
bende ferace giyiyorum bayanların yanında kalem eteğimi de çekerim her türlü elbisemi de giyiyorum o zamanlar da gayet kokoş olurum :D:KK68: dışarı çıkarken çok dikkat ederim işyerinde de öyleyim :KK14:

aklımda alma fikri yoksa bile alabiliyorum çoğu zaman bi ara ayakkabı manyağıydım bir sürü ayakkabım var evde ama sorsanız en fazla 2-3 tanesini giyiyorum o da kıyafete göre genelde spor takılıyorum kot kazak sweet falan yazın tişört ve aksesuarlarıma dikkat ederim ama kışın herşey birbirine benziyor zaten :D

sık alışveriş yaparım ama hep aynı şeyleri giyerim.10-15 tane pantolonum vardır ama sadece 3 tanesini giyerim mesela.standart giyiniyorum aslında ama alışveriş yapmaya bayılıyorum.

bazen hic sallamam o anlarda moralim cok bozuktur :KK34: ama onun dısında dikkat ederim tabi kendimce belki baskası begenmiyodur :KK53:

Pek sayılmaz.

Çok alışveriş yapmıyorum bazen saçmalayıp onu bunu aldığımda da bakıyorum dolap bekliyor.
Elim hep aynı parçalara gider. İçinde kendimi en iyi hissettiğim rahat parçalara.

Bu nedenle yeni bir şey almak istemez oldum.

öğrencilerimin söylediklerine göre güzel giyiniyorum. sık sık üzerimdekileri nereden aldığımı sorarlar...aldığım bir şeyi tadilata gönderip bambaşka bir giysi haline getiriyorum bazen :)) bana kalırsa bazen güzel bazen sıradan giyiniyorum. tam anlamı ile bir tarz oluşturamadım henüz ama uyum yakalamaya çalışıyorum. kıyafete çok para harcamam aldıklarım marka değildir ayakkabu çanta dışında.

Back
X