- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım. taşıyayım yerineKonu ilgili bolume tasinacaktir bilginiz olsun..
Bak elbise gitmesin bu arada? Sen alsaydın yine de, askıda baktıkça hırslanırdın, ama 1,5 ayda 15 kilo çok değil mi? Napıyorsun tam olarak?Valla ben tam bir alisveris hastasiyim. Hele ayakkabi ve çantalar benim olmazsa olmazlarim. Gecenlerde bir elbise begendim, kuzenimin düğünü var ve ben kesinlikle onu giymeliyim, yeryuzunde gordugum en şık elbiseydi herhalde. Sirf kilom var diye almadim ve diyete basladim. Sirf o elbiseyi almak icin inat ediyorum ve 15 kilo verecegim 1.5 ayda. Ve o zaman da gidip alacagim inşallah. Ayy cok heyecanliyim..
O elbiseyi pek kimsenin alacagini sanmiyorum o yuzden icim rahatBak elbise gitmesin bu arada? Sen alsaydın yine de, askıda baktıkça hırslanırdın, ama 1,5 ayda 15 kilo çok değil mi? Napıyorsun tam olarak?
Cok şık giyinmiyorum sanirim ben yaa..
Hani bana sorsaniz yakisani giyiyorum derim yakistiririm da..
Ama sevgilim yeni modaya degilde eski tarz giyiniyormusum der bazen..
İspanyol paca severim ben boyum kisa oldugu icin bacak boyumu resmennn upuzun yapiyor :)))
İspanyol pacalarimdan bir tanesi krem renginde..
Bir keresindede rengine laf etmisti krem erkekler giyermis diye pehh :)
23 yasindayim ama 23 yasinda kadin gibi degilde daha cok 17-18 yasindakiler gibi giyiniyorum sanirim..
Kot T-shirt yapistir cikk :))
E ogrenciyim is ortamim yok kumas pantolon şıkır şıkır gomlekler giyecek ortamim yok..
Boylede giyinip uniye gidincede vaayy cok şıksın ozel bir gun mu fln diyorlar :))
Ama karar verdim ister kokos desinler artik kot T-shirtun verdigi cocukluktan kurtulcam
Uni disinda zaten daha bir susleniyorum..
Bu arada soylemeden edemicem..
Gecen hafta taksimde bir tane tesetturlu gordummmm..
Resmen tesetture hakarettt..
Hic kapanmasin daha iyiydi zaten..
Dapppdar bir leopar tayyttt alttan kulotu belli oluyor..
Kulotu poposunu skistirmis ustune tayti giymiss..
Popoda popo yani yarim dunyaaa yurudukce sallaniyorr..
Allahimmm donup donup baktim kadina erkekleri dusunemiyorum.
Cok igrencti yaaa resmen goz zevkini bozuyor insanin.
Ayda 12 kilo süper gerçekten, maşallah.O elbiseyi pek kimsenin alacagini sanmiyorum o yuzden icim rahat
yemiyorum. Midemi tutuyorum. Ben verebilirim. Daha once de 1 ayda 12 kilo vermistim. Kolaylikla verebiliyorum yani. Sagliksiz degil. 1 tabak yemek yiyeceksem 1 kase yiyorum. Ekmegi cok azalttim. Insallah verecegim. Hatta daha erken de verebilirim. Aslinda ben cok kilolu görünmüyorum alinca sadece kalcadan aliyorum ve o elbise icin kalca olmamasi lazim. 50 kilo olunca cok mutlu olacagim inşallah. . Bana dua edin çünkü kendimi kilolu mutlu hissetmiyorum![]()
Ayda 12 kilo süper gerçekten, maşallah.Zaten hızlı veriyorsanız şekeri de çıkartın tamamen, pirinç, makarna, domates, muz gibi glisemik indeksi yüksek besinleri, hemencecik zayıflarsınız inşallah.
Bu arada elbiseyi de acayip merak ettik![]()
Yes! Beni hatırlayın :) En kıssa zamanda üzerinizde görelim elbiseyi inşallahAldigimda söz fotosunu atacagim size özelden. Evet sekeri cikardim dediginiz seyleri yiyorum ayy çok heyecanliyim inşallah verecegim![]()
Neden? Hic oyle alistirma esini.ah ahh bekarken beğendiğim her şeyi ama her şeyi alırdım aklımda kalacağına üstümde kalsın derdim ama evlendikten sonra malesef öyle olmuyor