HaklısınızBir insan sana hastalığını bahane etme diyor ve sen bu insanı özlüyor musun? Üstüne de yazmak mı istiyorsun? Kendine saygın nerede?
Bu laftan sonra kaç güzel gün kurtarır bu evliliği?
Kendine gel.
Ayy evet hissettiğim seyi tarif ettiniz. Onun bana iltifatlarını,başımı omzuna yaslamayı falan özlüyorum sanırsam.Özlersin, normal. Sonuçta eşinden boşanıyorsun. Benim bir yıl oldu neler yaşadım hala bazen özlüyorum ama sana bir şey diyeyim mi ?
Aslında özlediğin o değil. O zamanki sen. Yani o anki hislerini, mutluluğunu özlüyorsun aslında. Emin ol karşımıza düzgün biri çıktığında o boşluğu öyle dolduracak ki özlemeyeceğiz bile
En fazla iki ay konuşurlar gündemleri değişir merak etme yeter ki güncel dedikodu malzemesi olsun onlaraHaklısınızçevrenin beni suçlaması falan canımı çok sıkıyor ama. Onlardan nasıl kurtulurum sizce kendileri boşansa bu kadar derde düsmezler. Yok yere bosanıyorum gibi davranıyorlar
Doğru söylüyorsunuz. Çok tesekkür ederimSizi hastaliginizla kabul edip sonradan " iyi değilim" diyen insan ne kadar güzel gün yaşatmış olabilir ki ? Çok kötü günler yaşadığınız için standart bir gün size çok güzel geliyordur. Bugunler de geçer elbet. Geçmiş olsun.
ÇalışıcamEn fazla iki ay konuşurlar gündemleri değişir merak etme yeter ki güncel dedikodu malzemesi olsun onlarakulağını tıka duymamazlıktan gel
Böyle oluyor çünküAyy evet hissettiğim seyi tarif ettiniz. Onun bana iltifatlarını,başımı omzuna yaslamayı falan özlüyorum sanırsam.
Senden önemlisi yok hep bu kafada ol canımı yeÇalışıcamtesekkür ederim. Yorumunuz bi silkelenmeme yardımcı oldu
Hahahaha
Ah içimde anlamlandıramadığım şeyi buldum sonunda.Özlersin, normal. Sonuçta eşinden boşanıyorsun. Benim bir yıl oldu neler yaşadım hala bazen özlüyorum ama sana bir şey diyeyim mi ?
Aslında özlediğin o değil. O zamanki sen. Yani o anki hislerini, mutluluğunu özlüyorsun aslında. Emin ol karşımıza düzgün biri çıktığında o boşluğu öyle dolduracak ki özlemeyeceğiz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?