Güzel güzel giyinmek bile içimden gelmiyor

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
753
32
318
hiçbi zaman zayıf olmadım fazla, ama şimdi eski fotolara bakıorm eski halimi özledim. vermem gereken 10 kilom var, saçma sapan diyet yapmak istemiyorum ama, öyle diyet listeleriyle falan da yapamıyorum ben. napıcamm

kendini mutsuz hissediyorsan yapamam dediklerini yapmanın vakti gelmiştir. bence yapabilirsin canım

merhaba bende aynı senin gibi hissediyorum ..çok aşırı kilolu değilim ama istedğim gibi giyinemiyorum sırf o yüzden zayıflamak istiyorm benim de 9-10 kilo vermem lazım . çok diyet çabalaım olmadı öyle listeli flan kendimce yaptım bişiler bi kaç gün önce rus diyetini denedim çok iyi gidiyordu diyetiöm ama bi baktım ki onca az yemem rağmen gram düşmemeiş vaz geçtim kendime bi tazr oluşturdum o şekilde devam ediyorum 2 kilo kadar verdim bir ayda ama daha çok yolum var..iradeli olmak lazım ilk önce bende eşimden solayı hep aldım kiloları ama şimdi öyle yapmıyorum o yese bile ondan uzakta oturuyorum o an başka bişeyle uğraşıyorum canım istemiyo .. çok çeşit yemeklerde yapmam zaten ne olsa onu yeriz o yüzden ona yapıyorum ben akşamları yemiyorum çoğunlukla ..azim şart ve ipin ucu kaçınca zor geliyo geriye o eski haller. bende en çok eski hallerimi özlüuotum ne giysem cuk oturan kıyafetler giymek isitiyorum. ben kendimce bişler yapıyorum yediklerimi dengeleme sistemiyle o şekil de yapabilirsin sende . çalışıyo musun bu arada.

İrade dedin çok gücüme gitti :)
evliyken ve iştahı yerinde bi eş varken çok zor oluuyor ama başarıcam, sınav kazandım yeni işme başlıycam kıyafetlerimi zevkle giyicemmm

Çok iyi biliyorum o durumu. Benimki sebze meyve yemez; etler köfteler patatesler ve dışarıdan alınan kebaplar pizzalar vs. 5 ay önce de 2. Doğumumu yaptım ve sürekli abur cubur tüketen bir ailenin içindeyim. Benim de 10 kilo vermem gerek ama iradem çok uzaklara kaçmış. Hadi sen önayak ol da heveslenelim biz de :)

merhaba bende aynı senin gibi hissediyorum ..çok aşırı kilolu değilim ama istedğim gibi giyinemiyorum sırf o yüzden zayıflamak istiyorm benim de 9-10 kilo vermem lazım . çok diyet çabalaım olmadı öyle listeli flan kendimce yaptım bişiler bi kaç gün önce rus diyetini denedim çok iyi gidiyordu diyetiöm ama bi baktım ki onca az yemem rağmen gram düşmemeiş vaz geçtim kendime bi tazr oluşturdum o şekilde devam ediyorum 2 kilo kadar verdim bir ayda ama daha çok yolum var..iradeli olmak lazım ilk önce bende eşimden solayı hep aldım kiloları ama şimdi öyle yapmıyorum o yese bile ondan uzakta oturuyorum o an başka bişeyle uğraşıyorum canım istemiyo .. çok çeşit yemeklerde yapmam zaten ne olsa onu yeriz o yüzden ona yapıyorum ben akşamları yemiyorum çoğunlukla ..azim şart ve ipin ucu kaçınca zor geliyo geriye o eski haller. bende en çok eski hallerimi özlüuotum ne giysem cuk oturan kıyafetler giymek isitiyorum. ben kendimce bişler yapıyorum yediklerimi dengeleme sistemiyle o şekil de yapabilirsin sende . çalışıyo musun bu arada.

çalışıyorum, iş yerindeki yemek de kilo yapıo sanırım
valla çok iyi olur hadi hep beraber yapalım,
ben ekmeği kestim, onun yerine çiğ fındık badem falan yiyirum yarım çay bardağı kadar, bol su içicem zorla zira pek alışkanlığım yok.
akşam çok hafif yiycem
ve o kiloları vericemmm

4 ayda evde kapalı kalıp des çalıştım, çalışırken abur cubur çay kahve, otur otur kilo aldım işte:(
önceden pilates çemberi kulanmıştım çok faydaısnı gördüm, benim en çok şikayetim bacak ve basen. tekrar egzersizleri yapıcam
ozaman hergün irtibatta oallım kızlarr gaza getirelim birbirimizi ve istediğimiz hale gelelimmmm

Back
X