merhaba bende aynı senin gibi hissediyorum ..çok aşırı kilolu değilim ama istedğim gibi giyinemiyorum sırf o yüzden zayıflamak istiyorm benim de 9-10 kilo vermem lazım . çok diyet çabalaım olmadı öyle listeli flan kendimce yaptım bişiler bi kaç gün önce rus diyetini denedim çok iyi gidiyordu diyetiöm ama bi baktım ki onca az yemem rağmen gram düşmemeiş vaz geçtim kendime bi tazr oluşturdum o şekilde devam ediyorum 2 kilo kadar verdim bir ayda ama daha çok yolum var..iradeli olmak lazım ilk önce bende eşimden solayı hep aldım kiloları ama şimdi öyle yapmıyorum o yese bile ondan uzakta oturuyorum o an başka bişeyle uğraşıyorum canım istemiyo .. çok çeşit yemeklerde yapmam zaten ne olsa onu yeriz o yüzden ona yapıyorum ben akşamları yemiyorum çoğunlukla ..azim şart ve ipin ucu kaçınca zor geliyo geriye o eski haller. bende en çok eski hallerimi özlüuotum ne giysem cuk oturan kıyafetler giymek isitiyorum. ben kendimce bişler yapıyorum yediklerimi dengeleme sistemiyle o şekil de yapabilirsin sende . çalışıyo musun bu arada.