Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya kizlar cansu dayak yedim diye konu actigin bosan dedik kizdik cekme o adami deedik ayrilmadi ayrilamdi.ilk defa mutlu bir konu acmis cok tepki gostermeyelim.cansuya hepimiz uzuluyoruz ama konu acinca nickini gorunce okuz yine kizi dovdu diyerek okuyorum.bu defa dovemmis diye sevindim aci ama buna sevindim
Cansu eşinden siddet gören yüzü bir kere bile gülmeyen gitse gidemeyen kalsa kalamayan iki arada bir derede kalan genç bir kadın. Burda cansunun aglamadan yazdığı konu çok azdır böyle tanıdık onu isterseniz konularına bir bakın.
Çok açık olacağım. Adam tamamen seks için yapıyor. Vaatler sözler tek amacı var üzgünüm. Çok güvenme üç gün bilemedin bir ay sonra yine elin gazına gelir. Sevişebilmek için bol keseden sözler veriyor eminim kayınvalidenin tek lafıyla yine özüne dönecek, ondan sakın güvenmeyin.
Adamın içinde yoksa kimse gazlayarak dayak attıramaz. O insanın içinde olacak. Kocanızda şiddet sorunu var ve öyle iki sözle düzelmez.