Evet kuzum burdayim artikSlm burdamısın
Hosss geldinn birtanemmtopik hayırlı olsun.
salı günü transferim var eğer pozitif sonuç alırsam aranıza katılırım inşallah
Kosa kosa hos geldin kusummm :)Bende koşa koşa geldim hemen :) 16+3 günlük hamileyim son adet tarihim 3 ekim benide alın
Oyy masallah kuzum hayirlisiyla ogrenirsin insallah tamini dogum tarihin ne13+3 teyiz pazartesi kontrol var inşallah cinsiyet öğrenebilirim
Hoss geldim esosummmmHoş geldinizzz kızlaarrrr bende geldim baktm ama devamı az sonraaa eve geçince hayırlı olsun topiğimizzz
Sagol canim inşallah 31 TemmuzOyy masallah kuzum hayirlisiyla ogrenirsin insallah tamini dogum tarihin ne
Tamam hayatim ekliyorum hemenSagol canim inşallah 31 Temmuz
Beni de alın gruba bende 7+4 gunluk hamileyim kızlarMerhaba kizlarr
Hamisss olanlar ve Allah in izniyle hamiss kalmayi isteyenler
Guzel kalplerimizi guzel seylerle dolduralim
Sevelim Sevilelim
Kalp kirmayalim
Vee burda toplanalim :)
Yeni bir topik acalim dedik
Sadece sohbet edelim
Bebeklerimizin gelisimini takip edip
Tecrubelerimizi hamiss olmak isteyenlere anlatalim
( Çalisan annissler yada adaylari arada girip dusuncelerinizi yazabilirsiniz)
Hamişlerimiz ;
min123 Doğum :
84zmr Doğum: 22.08.2017
Umya Doğum : 24.08.2017
starr9 Doğum :31.07.2016
Nonipo Doğum : 10.07.2017
Ne kadarlık canım ? Kese göründü mü?Meraba kızlar.. benide eklermisiniz? Daha çok yeni hamileligim kalp atislarini dinlicegim günü bekliyorum. .
Senin içine ne doğuyor peki canım?13+3 teyiz pazartesi kontrol var inşallah cinsiyet öğrenebilirim
Ewet cnm keseyi gördük çok sukur haftaya cuma kalp atislari için gidicem. Şuan 6+1 günlük hamileyim..Ne kadarlık canım ? Kese göründü mü?
Oyyy yerimben onu yaaa eklerim tabikiiMeraba kızlar.. benide eklermisiniz? Daha çok yeni hamileligim kalp atislarini dinlicegim günü bekliyorum. .
Hoss geldimmmmdevrimin annesi :)Beni de alın gruba bende 7+4 gunluk hamileyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?