Oyy masallah Allah bagislasinn kuzummBu arada bebisim erkekmis
Sağ üst köşede konuyu takip et diyo ya oraya tıkla cnm sana bildirim gelir sürekli. .Beni de alin araniza ben yeni katildim gruba 21 haziran beklenen dogum tarihim yalniz ben yazdigim konuyu tekrar bulamiyorum. Bu kulubu tam olarak kesfedemedim yardimci olurmusunuz.
Hosbulduk canım. 30 Ağustos eylül 10 arası:)Hoss geldimmmmdevrimin annesi :)
Tahmini dogum ne zamam kuzu
Diyeceksinn balimmm diyeceksinn insallahh az kaldiiiBu ay olur da insallh bnde hamisim bni de yaz yagmurumm derimm
Hadi bakalım. Gözün aydın canım.darisida kwlp atışına inşallah.harika bir duygu canımEwet cnm keseyi gördük çok sukur haftaya cuma kalp atislari için gidicem. Şuan 6+1 günlük hamileyim..
Tabikii hayirli olsun kuzummSağlıklı hayırlı ewlatlar olsunlar kız erkek hiç farketmez. Benim bi kızım var gönül erkek de büyütmek istio tabi ama kızıma bi kız kardeş beni daha çok mutlu eder heralde.. senin ilk çocuğun mu?
Ben ruyam da gordum oglum olmustu ama bakalim :)Tesekkur ederim bende kiz hissetmistim ama hisler cok yaniltiyor gonlumde kiz gecerdi kiz kiyafetleri almistim hep sakin hislerinizin kurbani olmayin
Amon bebegimmmHadi bakalım hayırlısı olsun canım. :)
Tabii canimm ne guzel konustunHepinizin bebisleri hayirli saglikli olsun ins. Rabbimin meyvesi kiz erkek farkeder mi cok sukur ki nasip etti ve inaniyorum ki isteyen herkese sogru zamanda nasip olcak
Bende hep.ruyamda erkek görüyorum ve içimede hep öyle doğuyor ama dur bakalım...Ben ruyam da gordum oglum olmustu ama bakalim :)
Ewet biliorum canım kızimda da çok heycanlanmistim. 2. De daha farklı bi heycan olur heralde 3 düşükten sonra kalp atışı dinlemek aglamasam iyidir:) kesti görünce aglamistimda:)H
Hadi bakalım. Gözün aydın canım.darisida kwlp atışına inşallah.harika bir duygu canım
Ben ruyamda kiz bebek emzirdim ama rabbim erkegi uygun gordu ins gonlunce olur ve ins 2. Bebegim kiz olur hep kizim olsun isterdim :)olmustu
Tabiii merak ediyor elimi biseye atiyorum ama kizmi erkek mi bilmedigim icin almiyorum belli olsunda ciciler alalimm :)Bende hep.ruyamda erkek görüyorum ve içimede hep öyle doğuyor ama dur bakalım...sağlıklı olmaları tek temennimiz ama insan cinsiyetini de merak etmiyor değil hani ?
Yaaa insallah canimm benimmmBen ruyamda kiz bebek emzirdim ama rabbim erkegi uygun gordu ins gonlunce olur ve ins 2. Bebegim kiz olur hep kizim olsun isterdim :)
Mutluluktan aglaa kizzz :) bisey OlmazEwet biliorum canım kızimda da çok heycanlanmistim. 2. De daha farklı bi heycan olur heralde 3 düşükten sonra kalp atışı dinlemek aglamasam iyidir:) kesti görünce aglamistimda:)
Annelik duyguları işte...allah bir daha öyle acı yaşatmasın..allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canim benim.Ewet biliorum canım kızimda da çok heycanlanmistim. 2. De daha farklı bi heycan olur heralde 3 düşükten sonra kalp atışı dinlemek aglamasam iyidir:) kesti görünce aglamistimda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?