Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni de alin araniza ben yeni katildim gruba 21 haziran beklenen dogum tarihim yalniz ben yazdigim konuyu tekrar bulamiyorum. Bu kulubu tam olarak kesfedemedim yardimci olurmusunuz.
Sağ üst köşede konuyu takip et diyo ya oraya tıkla cnm sana bildirim gelir sürekli. .

Tesekkur ederim bende kiz hissetmistim ama hisler cok yaniltiyor gonlumde kiz gecerdi kiz kiyafetleri almistim hep sakin hislerinizin kurbani olmayin

Tabikii hayirli olsun kuzumm
Ama gonul ister her iki meyveddn tatmak rabbim nasip eylesin
Evet benim ilk olacak Allah in izniyle

Tesekkur ederim bende kiz hissetmistim ama hisler cok yaniltiyor gonlumde kiz gecerdi kiz kiyafetleri almistim hep sakin hislerinizin kurbani olmayin
Ben ruyam da gordum oglum olmustu ama bakalim :)

Hepinizin bebisleri hayirli saglikli olsun ins. Rabbimin meyvesi kiz erkek farkeder mi cok sukur ki nasip etti ve inaniyorum ki isteyen herkese sogru zamanda nasip olcak

Hepinizin bebisleri hayirli saglikli olsun ins. Rabbimin meyvesi kiz erkek farkeder mi cok sukur ki nasip etti ve inaniyorum ki isteyen herkese sogru zamanda nasip olcak
Tabii canimm ne guzel konustun
Rabbim zamaninj bekliyor insallah nasip eder tum kuzucanlara

Ben ruyam da gordum oglum olmustu ama bakalim :)
Bende hep.ruyamda erkek görüyorum ve içimede hep öyle doğuyor ama dur bakalım... sağlıklı olmaları tek temennimiz ama insan cinsiyetini de merak etmiyor değil hani ?

H

Hadi bakalım. Gözün aydın canım.darisida kwlp atışına inşallah.harika bir duygu canım
Ewet biliorum canım kızimda da çok heycanlanmistim. 2. De daha farklı bi heycan olur heralde 3 düşükten sonra kalp atışı dinlemek aglamasam iyidir:) kesti görünce aglamistimda:)

Esim seminere gitti dun :)
10 gun freee takilacagim sizlerleyim surekli :)

Bende hep.ruyamda erkek görüyorum ve içimede hep öyle doğuyor ama dur bakalım... sağlıklı olmaları tek temennimiz ama insan cinsiyetini de merak etmiyor değil hani ?
Tabiii merak ediyor elimi biseye atiyorum ama kizmi erkek mi bilmedigim icin almiyorum belli olsunda ciciler alalimm :)
Senin tahmini dogum ne kuzum gormedim ben yazayim

Kizlar mrb bende 5+4 hamileyim daha keseyide gormek kap atisinida doktorumz 3subata cagrdi bi tup bebek denememz olmustu kmyasal gebelkle sonuclandi kendiligmden kaldim hala inanamiyrm

Ewet biliorum canım kızimda da çok heycanlanmistim. 2. De daha farklı bi heycan olur heralde 3 düşükten sonra kalp atışı dinlemek aglamasam iyidir:) kesti görünce aglamistimda:)
Mutluluktan aglaa kizzz :) bisey Olmaz

Annelik duyguları işte...allah bir daha öyle acı yaşatmasın..allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…