Amin kuzum heyecanli ve stresli bekleyissAmin canım inşallah hepimiz saglicakla kucagimiza alırız inşallah...
Ben kiz hissettim sanki :)Senin içine ne doğuyor peki canım?
Erkek 11 hafta da kuzlar da 13 14.hafta kuzumEwet senin baya az kalmış 12 haftada ogrenilio dimi cinsiyet?
Seni bilmezmiyimm yavruu hos geldin hemen ekliyorummHayırlı olsun topiğin canım bi hamiş de benim
Kontrolum 11 subatta hayatim ama subat sonu giderom kessin olsun diyeAa bak bunu ilk kez duydum sen ne zaman gidiceksin doktora?
Biliyorsun kii sen bas ustundesin kuzu katilacaksin tabikiiii kisa zaman da umutsuzluga yer yok esosKuzummm hamis olarak aranıza katılmayı o kadr çok isterdimkiiii
Aynen bebegim bende bekleme taraftariyim subat sonu giderim15 haftamda netleşecek cinsiyetimiz canım 12. Haftamda her iki farklı doktor farklı cinsiyet soyledi bakalım hangisi doğru çıkacak o yğzden beklemedeyiz biz de ..
Bu ay olur da insallh bnde hamisim bni de yaz yagmurumm derimmBiliyorsun kii sen bas ustundesin kuzu katilacaksin tabikiiii kisa zaman da umutsuzluga yer yok esos
Sağlıklı hayırlı ewlatlar olsunlar kız erkek hiç farketmez. Benim bi kızım var gönül erkek de büyütmek istio tabi ama kızıma bi kız kardeş beni daha çok mutlu eder heralde.. senin ilk çocuğun mu?Kontrolum 11 subatta hayatim ama subat sonu giderom kessin olsun diye
Hayrlisi olsun canimmBu arada bebisim erkekmis
Hos geldin cann sol ust tarafta bildirimler geliyor kuzumBeni de alin araniza ben yeni katildim gruba 21 haziran beklenen dogum tarihim yalniz ben yazdigim konuyu tekrar bulamiyorum. Bu kulubu tam olarak kesfedemedim yardimci olurmusunuz.
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. :)Ben kiz hissettim sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?