Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzummm hamis olarak aranıza katılmayı o kadr çok isterdimkiiii

15 haftamda netleşecek cinsiyetimiz canım 12. Haftamda her iki farklı doktor farklı cinsiyet soyledi bakalım hangisi doğru çıkacak o yğzden beklemedeyiz biz de ..

Beni de alin araniza ben yeni katildim gruba 21 haziran beklenen dogum tarihim yalniz ben yazdigim konuyu tekrar bulamiyorum. Bu kulubu tam olarak kesfedemedim yardimci olurmusunuz.

Kuzummm hamis olarak aranıza katılmayı o kadr çok isterdimkiiii
Biliyorsun kii sen bas ustundesin kuzu katilacaksin tabikiiii kisa zaman da umutsuzluga yer yok esos

15 haftamda netleşecek cinsiyetimiz canım 12. Haftamda her iki farklı doktor farklı cinsiyet soyledi bakalım hangisi doğru çıkacak o yğzden beklemedeyiz biz de ..
Aynen bebegim bende bekleme taraftariyim subat sonu giderim

Kontrolum 11 subatta hayatim ama subat sonu giderom kessin olsun diye
Sağlıklı hayırlı ewlatlar olsunlar kız erkek hiç farketmez. Benim bi kızım var gönül erkek de büyütmek istio tabi ama kızıma bi kız kardeş beni daha çok mutlu eder heralde.. senin ilk çocuğun mu?

Beni de alin araniza ben yeni katildim gruba 21 haziran beklenen dogum tarihim yalniz ben yazdigim konuyu tekrar bulamiyorum. Bu kulubu tam olarak kesfedemedim yardimci olurmusunuz.
Hos geldin cann sol ust tarafta bildirimler geliyor kuzum
Ordan bakarsin
Olmadi sag tarafta forum var onu tikla hamileligo bul ordan bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…