- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Aah ah zaman okadar cabuk geciyoki kuzm daha dun gibi burda konusurduk :) yavrum dogdu buydude yaşına girecek :)oh neguzel ha bide ben dogursaydim :)
hayirlisi olsun canim arayi fazla acmamak lazim ikisi bir buyusun sonra zor gelir bu buyukdukten sonra
Canim test beklediyse boyle olabiliyoSlm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test
Cnm adetim bitti ki kan vs yok :) hemen çıktı ewt böyle adet olup.sonra hamile olan varmiCanim test beklediyse boyle olabiliyo
Ve biyerde okumustum idrarla.birlikte adet kanida.damlarsa teste ozamanda boyle cikabiliyomus
Testi yapinca hemenmi cikti 2. Cizgi?
Yani uzerinemi gördüm acaba diye mi şüphelendinCnm adetim bitti ki kan vs yok :) hemen çıktı ewt böyle adet olup.sonra hamile olan varmi
Tabiki 8 gün içinde olmax ben geçen aydan diyorum üzerine gördüm böyle olanlar ne olur yazin bana testleriniz nasıldıYani uzerinemi gördüm acaba diye mi şüphelendin
Biliyorumki canm adetin bittikten sonra kalmış olsan 8 gun içinde belli olurmu bilmem
Ama bnde merak ettm
Kan testi yaotrdinmi?
zamani iyi degerlendirmek lazm zaman cBuk geciyoryaAah ah zaman okadar cabuk geciyoki kuzm daha dun gibi burda konusurduk :) yavrum dogdu buydude yaşına girecek :)
Sende boyle diceksin dogunca :)
Aynen canım hepimiz heyecanla bekliyorduk hep sağlık hep dua çok şükür bu günleride gördük Rabbim herkese nasip etsinAah ah zaman okadar cabuk geciyoki kuzm daha dun gibi burda konusurduk :) yavrum dogdu buydude yaşına girecek :)
Ayy eskilere bakıyordum sizi gördüm yinemi hamilesinz ❤ ilk bebeğini kac aylikÇok şükür bizimde oğlumuz nasip oldu 40 günlük olduk bugün Rabbim saglicakla sizin bebisleride nasip etsin inşaallah
artik pek giren yokHuu huuu hanımlar kim var kim yok
Pek değil hc yokartik pek giren yok
evet 18haziranda oglumu kucagimaaldim cok.sukur senden nehaber :)Pek değil hc yok
Siz naptnz doğum yaptinzmi
MasaAllah canım çok sevindim Allahm hayırlı sağlıklı ömürler versin inşaAllahevet 18haziranda oglumu kucagimaaldim cok.sukur senden nehaber :)
aminn insAllah canm sende buyutmusun masAllahbya kucuk.hallerini ozlemisindir amaMasaAllah canım çok sevindim Allahm hayırlı sağlıklı ömürler versin inşaAllah
Bizde Bu ayin 29u 1 yasin a girecez InşaAllah
En son 5-6 ay önce aktif olmuşsunuz, fakat belki mesajımı görürsünüzCanim bardak cekme yada kupa cekme olarak soylenilio eskiden cocugu olmayan kadinlar bu yontemle hamile kalirlarmis vucudun cesitli bolgelerinede yapilio tedavi amacli kesinlikle zararsiz bisey ve cokca da doktorlar tarafindam onerilern bisey benim yaptigm.en basit asama evde birisi yardimiylada yapilabilio.. bizim uyguladgmz belinin uç yerine yapiosun kuyruk sokumu bölgesi ve onun sağ sol bölgesi (youtubeda detayli anlatimlari var)
..bardakla cekiosun 5-10 dkka.bekletip iyice sariosun sicak sicagnada esinle ilişkiye giriosun sabaaha kadar belin altina yastik koyaraktan yatiosun biraz yüksekte kalmasi gerekio .. Bu şekilde uygulanio iste ℅100 hamile kalicaksin diye bisy yok ama ben bunu yaptktan sonra hamile kaldim ve de inanarak yapmistm etkisi olmuştur diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?