Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh neguzel ha bide ben dogursaydim :)
hayirlisi olsun canim arayi fazla acmamak lazim ikisi bir buyusun sonra zor gelir bu buyukdukten sonra
Aah ah zaman okadar cabuk geciyoki kuzm daha dun gibi burda konusurduk :) yavrum dogdu buydude yaşına girecek :)
Sende boyle diceksin dogunca :)

Slm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test

Eklentiler

• 20180526_074841.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 27
Slm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test
Canim test beklediyse boyle olabiliyo

Ve biyerde okumustum idrarla.birlikte adet kanida.damlarsa teste ozamanda boyle cikabiliyomus

Testi yapinca hemenmi cikti 2. Cizgi?

Canim test beklediyse boyle olabiliyo

Ve biyerde okumustum idrarla.birlikte adet kanida.damlarsa teste ozamanda boyle cikabiliyomus

Testi yapinca hemenmi cikti 2. Cizgi?
Cnm adetim bitti ki kan vs yok :) hemen çıktı ewt böyle adet olup.sonra hamile olan varmi

Cnm adetim bitti ki kan vs yok :) hemen çıktı ewt böyle adet olup.sonra hamile olan varmi
Yani uzerinemi gördüm acaba diye mi şüphelendin
Biliyorumki canm adetin bittikten sonra kalmış olsan 8 gun içinde belli olurmu bilmem
Ama bnde merak ettm
Kan testi yaotrdinmi?

Yani uzerinemi gördüm acaba diye mi şüphelendin
Biliyorumki canm adetin bittikten sonra kalmış olsan 8 gun içinde belli olurmu bilmem
Ama bnde merak ettm
Kan testi yaotrdinmi?
Tabiki 8 gün içinde olmax ben geçen aydan diyorum üzerine gördüm böyle olanlar ne olur yazin bana testleriniz nasıldı

Çok şükür bizimde oğlumuz nasip oldu 40 günlük olduk bugün Rabbim saglicakla sizin bebisleride nasip etsin inşaallah
Ayy eskilere bakıyordum sizi gördüm yinemi hamilesinz ❤ ilk bebeğini kac aylik
Benim kızımda bu ay 1 yaş olck bende düşünüyorum 2.yi nasipse inşaAllah

Zaman ne kadar hızlı akıp gidiyor daha dün göbişimizdeki minik susamlarimizdan bahsediyorduk şimdi peşlerinde koşuyoruzrabbimize ne kadar sukretsek az

En son 5-6 ay önce aktif olmuşsunuz, fakat belki mesajımı görürsünüz
Bu işlemi sadece 1 keremi yaptınız? Yumurtlama günü mü yapılıyor, biraz detaylı bilgi verirmisiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…