Neyse hayırlısı olsun artıkk canımmm nasip kısmetPek fazla acik degil Koyulasti normal gibi canim kucuk bi pihti geldi kipkirkizi koyu
Adetse adet derdk kuzummGene rahat olmicaktiki canim herseyden bi umut cikiyor :)
Dikkat et canim ayaklarini sicak tut :)) bi donem bende cektimde onu off Allah kimseye göstermesin bide gündüz çok olmasa da aksam eşimin geldiği zamanlar gece flan mahfediodu beniSaol kuzum karnimda ejdarha var gbi gurul gurul
Daha olur napalm hayirlisi bi evime geceydim daha iyi olcakti yaNeyse hayırlısı olsun artıkk canımmm nasip kısmet
Iki gundur kurufasulye yiyom etkisi var sanirim kuzumDikkat et canim ayaklarini sicak tut :)) bi donem bende cektimde onu off Allah kimseye göstermesin bide gündüz çok olmasa da aksam eşimin geldiği zamanlar gece flan mahfediodu beni
Hayırlısı canımm geçersn inşallahh can sağlığı olsunDaha olur napalm hayirlisi bi evime geceydim daha iyi olcakti ya
Test bulundurmak lazim evde aldircam ya kesin diger aydaAdetse adet derdk kuzumm
Ee sen hamisdin dimi kafam bimilyon benm :)Hayırlısı canımm geçersn inşallahh can sağlığı olsun
Aldır koy kenera canm dursunTest bulundurmak lazim evde aldircam ya kesin diger ayda
Evettt kuzummmEe sen hamisdin dimi kafam bimilyon benm :)
OlmazmiiIki gundur kurufasulye yiyom etkisi var sanirim kuzum
Kiz inan yapcak yemek bulamiomOlmazmiiyeme bence fazla gecen benimde Kayinvalidem yapmisti sağolsun yedim ama sonrasında yemesydim dedirtti cidden
Haşlayınca suyunu süz canımmKiz inan yapcak yemek bulamiomiki gun kafam rahat oluo o yemegi yapinca ama baska yerler rahatsiz
Kiz izleme onlarii hamile hamile aaaaa kafayi yersn valla esim hep kizardi bana izlettrmzdi banaAyyy kızlaarr gece bi kaç tane doğum vidyosuna baktımm allahmmm ben nasl yapcmmm
Normlde haslayarak yaparim cnm bu sfer geceden suda bekletmistimHaşlayınca suyunu süz canımm
Nane limon bol portakal ye cnm ayaklarini ski gyin duramiosan ates baslamadan bi hastaneye gorun hafif bse yaparlarkızlar ben 9 haftalık hamileyim ama grip oldum burnum akıyor ilaç alamıyorum ne yapmalıyım tecrübelerinizi bekliyorum
Erkek :)Kiz erkek? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?