Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saol kuzum karnimda ejdarha var gbi gurul gurul
Dikkat et canim ayaklarini sicak tut :)) bi donem bende cektimde onu off Allah kimseye göstermesin bide gündüz çok olmasa da aksam eşimin geldiği zamanlar gece flan mahfediodu beni

Dikkat et canim ayaklarini sicak tut :)) bi donem bende cektimde onu off Allah kimseye göstermesin bide gündüz çok olmasa da aksam eşimin geldiği zamanlar gece flan mahfediodu beni
Iki gundur kurufasulye yiyom etkisi var sanirim kuzum

Olmazmii yeme bence fazla gecen benimde Kayinvalidem yapmisti sağolsun yedim ama sonrasında yemesydim dedirtti cidden
Kiz inan yapcak yemek bulamiom iki gun kafam rahat oluo o yemegi yapinca ama baska yerler rahatsiz

Ayyy kızlaarr gece bi kaç tane doğum vidyosuna baktımm allahmmm ben nasl yapcmmm

kızlar ben 9 haftalık hamileyim ama grip oldum burnum akıyor ilaç alamıyorum ne yapmalıyım tecrübelerinizi bekliyorum

kızlar ben 9 haftalık hamileyim ama grip oldum burnum akıyor ilaç alamıyorum ne yapmalıyım tecrübelerinizi bekliyorum
Nane limon bol portakal ye cnm ayaklarini ski gyin duramiosan ates baslamadan bi hastaneye gorun hafif bse yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…