Neye kizzIyim cnm bnde kolik oldum
Bi gelyo bi gidyo canim dun gecede oyleydi arada bi yokluyoGünaydın canlarBejan19 çokmu canm ağrın
Hayrli zamanda olsun cnm bnm en yakin zamanda insallhhEvet adet diye dusunuyomda koku yaniltiyor ya bakalim bide kac gun surcek boyle hayirlisi zaten bubay olmaz diye dusunuyordum gecikince dusunce degsmisti gene olmadi :)
Kolik dedgm gazNeye kizz
Evet ya Hayirlisi olsun napalim geccikince umutlanmistim bende :))İnşallah gönlünce olsun canim ama sanirsam meaajlarndanda okudgm kadarıyla seninki adet baslangici :/
insAllah canim onumuzdeki aylara bakicaz artik ❤Hayrli zamanda olsun cnm bnm en yakin zamanda insallhh
Saol kuzum karnimda ejdarha var gbi gurul gurulAllah seniigeçmiş olsunn
insAllah canim onumuzdeki aylara bakicaz artik ❤
Hala açıkmı canm kanamann rengi. Ağrısız olack diyodn üşüttün sanırımBi gelyo bi gidyo canim dun gecede oyleydi arada bi yokluyo
Umya vajinal muayene istemiyorum dedim yapmadı sadece kan testi yaptı yarin alicam sonucu. 5. 6 7 haftalik olduğunda kalp atışı ve kese için gidicem böylesi daha iyi olur
insAllah canim onumuzdeki aylara bakicaz artik ❤Hayrli zamanda olsun cnm bnm en yakin zamanda insallhh
Ya gecen ay cok agrili olmusti bu ayda agri gelip gidyor niye bole olduysa duzen bozuldu gitti usuttum heralde yaHala açıkmı canm kanamann rengi. Ağrısız olack diyodn üşüttün sanırım
Çok kafaya takmamaya bak :) ben 3 ay demedim olmadi her seferinde agladim ettim acaba cocugm olmicakmi diyeEvet ya Hayirlisi olsun napalim geccikince umutlanmistim bende :))
Ben sana kaç gündür bi. Test yap dedim hiç. Değilse kafan rahat olacakdı canmYa gecen ay cok agrili olmusti bu ayda agri gelip gidyor niye bole olduysa duzen bozuldu gitti usuttum heralde ya
Pek fazla acik degil Koyulasti normal gibi canim kucuk bi pihti geldi kipkirkizi koyuHala açıkmı canm kanamann rengi. Ağrısız olack diyodn üşüttün sanırım
Yarnn çok geç değillmii niye öyle geç çıkıyo canımmYarin alicam canım
Gene rahat olmicaktiki canim herseyden bi umut cikiyor :)Ben sana kaç gündür bi. Test yap dedim hiç. Değilse kafan rahat olacakdı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?