- 27 Ocak 2017
- 413
- 204
- 53
Yok canim ikinci bnde oyle diyordum ilkinde ama bak ikincide oldu ben dogumdan iki gun once gttim beni yatiriyordu iki cm aciklik var diye ben kagit imzaladim eve geldim kendi sancim gelsin diye cunku kziimdada kendi ayagimla gttim sancim olmadgi halde yattim gelen parmak atti giden parmak atti iki gun snra kendi sancimla gittim bes alti cm aciklik vardi bir bucuk saatte dogurdum canim dgum ne kadr kolay olabilirki ama unutuluyo cnimIlk doğumdu demi yanlış hatırlamıyosam, nasıl kolaymı oldu zor muben sabah 6 dan öğlen 14.00 a kadar sanci çektim 14.00 da doğdu, gözüm korktu o sancılardan 2.yi uzun süre düşünmem heralde
Bende öyle yaparm herlde Rabb'im 2. Nasip ederse sancim sıklasnca giderimYok canim ikinci bnde oyle diyordum ilkinde ama bak ikincide oldu ben dogumdan iki gun once gttim beni yatiriyordu iki cm aciklik var diye ben kagit imzaladim eve geldim kendi sancim gelsin diye cunku kziimdada kendi ayagimla gttim sancim olmadgi halde yattim gelen parmak atti giden parmak atti iki gun snra kendi sancimla gittim bes alti cm aciklik vardi bir bucuk saatte dogurdum canim dgum ne kadr kolay olabilirki ama unutuluyo cnim
Aynen canim destek ieteniyo ama malesrf kimse yok ben ilkinde sanci grldikce bagirdim bunda sanci geldikce ıkındım kolay oldu suni sanci banada verdiler agzim kurudu gozlerim gormedi dogumdan sonra iki saatBende öyle yaparm herlde Rabb'im 2. Nasip ederse sancim sıklasnca giderimben çok uzun sürdü suyum geldi gittim sancı hiç yoktu ve 1 cm açıklık vardı suni sancı verdiler, öyle böyle bitti ama bende bittim korktu gözüm, bide devlette doğurdum yanımda ailemden biri olsaydı teselli edecek bukadar zorlanmazdm, insan yanında teselli destek istiyo, aslında okadar zor değil dayanılır öyle böyle ama psikolojik olarak destek istedm ben eşim annem ablam biri olsun çok istedim
Gözün aydin:)) bizim 4 gün sonra 40miz cikiyo ♡Kızlar bende doğum yaptım 3 gün oluyo
Canım bana ordaki ebeler biz ikin demeden ıkınma dediler, açılma 8 9 cm olunca ıkın dediler, tuvalet hissi geldiğinde, bebeğin başıymıs ozaman ıkın dediler, sen açılma azkendemi ıkındın? Zararı yokmu? Dahamı kolay oluyo doğum? 2. Olursa aklımda bulunsunAynen canim destek ieteniyo ama malesrf kimse yok ben ilkinde sanci grldikce bagirdim bunda sanci geldikce ıkındım kolay oldu suni sanci banada verdiler agzim kurudu gozlerim gormedi dogumdan sonra iki saat
Çok şükürCanim hamislerim annelerim.nasilsiniz
Kuzum sen nasılsın ne zamandır sesin soluğun cikmiyo, nekadarlik oldu bebisin, bizim cumartesi 40miz cikiyo ♡♡♡Canim hamislerim annelerim.nasilsiniz
Merhaba evde kendinizi yaptınız bu işlemi? Bende bu ay deneyeceğim adetten kaç gün sonra yapıyorsunuz? Birde emaye kupa bardakla yapılsa olur mu?Canim bardak cekme yada kupa cekme olarak soylenilio eskiden cocugu olmayan kadinlar bu yontemle hamile kalirlarmis vucudun cesitli bolgelerinede yapilio tedavi amacli kesinlikle zararsiz bisey ve cokca da doktorlar tarafindam onerilern bisey benim yaptigm.en basit asama evde birisi yardimiylada yapilabilio.. bizim uyguladgmz belinin uç yerine yapiosun kuyruk sokumu bölgesi ve onun sağ sol bölgesi (youtubeda detayli anlatimlari var)
..bardakla cekiosun 5-10 dkka.bekletip iyice sariosun sicak sicagnada esinle ilişkiye giriosun sabaaha kadar belin altina yastik koyaraktan yatiosun biraz yüksekte kalmasi gerekio .. Bu şekilde uygulanio iste ℅100 hamile kalicaksin diye bisy yok ama ben bunu yaptktan sonra hamile kaldim ve de inanarak yapmistm etkisi olmuştur diye düşünüyorum :)
Merhaba canim evet evde esimle birlikte yapmistk :) kupayla bilmiorm olurmu ama sanmiorm cunku kenarlari kalin gelir duzgun cekmez diye dusunuyorm ama yinede dene istersenMerhaba evde kendinizi yaptınız bu işlemi? Bende bu ay deneyeceğim adetten kaç gün sonra yapıyorsunuz? Birde emaye kupa bardakla yapılsa olur mu?
Çok tesekkur ederim inşallah bende bu ay hamile kalirimMerhaba canim evet evde esimle birlikte yapmistk :) kupayla bilmiorm olurmu ama sanmiorm cunku kenarlari kalin gelir duzgun cekmez diye dusunuyorm ama yinede dene istersenben once su bardagiyla sonrada cay bardagiyla denemistm.. cay bardagi daha cok ise yaradi cunku dedigm gibi kenarlari daha ince oldugundan olsa gerek ..adetten kac gun sonra yaptim hatrlamiorm canim ama adet takviminde gebelik şansi yuksek olan bi gunde yapmistm diye aklima gelio ogunleri genelde takip ediodm cunku:)
Insallah cablnim Allahim emegnizi bosa ciksrmasin insallah tez zamanda bekleyen herkezin kucagni nur topu gibi meleklerle doldursn :)Çok tesekkur ederim inşallah bende bu ay hamile kalirim
Evet cnim zrari yok acilmyi hizlandiriyorCanım bana ordaki ebeler biz ikin demeden ıkınma dediler, açılma 8 9 cm olunca ıkın dediler, tuvalet hissi geldiğinde, bebeğin başıymıs ozaman ıkın dediler, sen açılma azkendemi ıkındın? Zararı yokmu? Dahamı kolay oluyo doğum? 2. Olursa aklımda bulunsun
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bana 28 haftaligiz bişe soracam normal mi sezaryen mi oldu dogumBende doğurdum dün saat 14.00 elhamdulillah ♡♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?