Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya kızlar ben de 28 haftalik hamileyim şimdiden korkularim başladı doğumdan korkuyorum hangi doğumu oneriyorsunuz epidural normal doğum istiyorum ben bide kaç günde ayağa kalkiyosunuz bana kayinvalidem bakacak o yüzden hemen toparlanmak istiyorum doğum sonrası inşallah bana fikir verin lütfen

Merhaba. Görmüşken selam vereyim dedim. Bizde doğum bekliyoruz nasip olursa. Bekle bekle gün geçmiyor. :) Bir an önce geleydi hayırlısıyla. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. İlk bebeğimiz, kız bekliyoruz

Dogum yapan anneler sizinde bebekleriniz gunun cogunu huysuz mu geciriyor?
Gazi olduğunda huysuz onun dışında iyiyiz elhamdulillah, rezene çayı veriyorum 3 4 çay kaşığı iyi geliyo tavsiye ederm, bide gece uykumuz yok

Canım inşallah istediğin gibi olur doğumun. Bence güzel düşün güzel olsun.
Ben daha önce miyom ameliyatı oldum. Aynı sezaryen gibi ama sonrasında aşırı ağrım oldu. Ameliyatın üstünden bir ay geçmesine rağmen ağrıdan başımdan aşağı terler boşanıyordu.
Kendi kendime dedim ki: Bu sefer sezaryen olacak, içeride bir yer ameliyat edilmeyecek, çok daha çabuk iyileşirim. Gerçekten de öyle oldu. evegeldik, iki gün sonra ağrı kesici bile içemedim. O günden beri dışarı çıkıyorum rahat rahat geziyorum, hiçbir şeyim kalmadı. Şimdi kızım bir aylık oldu. Hiç görmemiş gibiyim. İnşallah senin de öyle olur. İyi düşün, ben çabuk atlatırım de. Öyle olsun :)

Mrb canim hic korkma dogumdan ben normal dogum yaptm rabbm yardimci oluyo ben normal dogum yaptm 52 gun once dogum yaptigim anda kalktim ayaga kizimla ciktim dogum haneden agrin sizin olmuyi tabi benm 2tane dikisim vardi bussuru dikisin olduktan sonra ha sezeryan ha normal olmussun tabi farketmeiyo rabbm kolay dogum nasip etsn

Aa gecen sene hamileyken bende burdaydim smdi bebegim 4 aylik oldu hepinize hayirli dogumlar diliyorum kizlar

Benim bebeğim 9aylik oldu teyzeleri ins kalanlarda bebislerine sağ salim kavusur

insAllah sagol.canm.sende ne var ne yok
9 aylik olduk biz kocaman abla olduk büyüyoruz bakalim :) 1 yasina gelince 2.yi düşünüyoruz nasipse aralarnda 2 yas olsn istiyorm
hayırlısı tabi.en.basta :)

9 aylik olduk biz kocaman abla olduk büyüyoruz bakalim :) 1 yasina gelince 2.yi düşünüyoruz nasipse aralarnda 2 yas olsn istiyorm
hayırlısı tabi.en.basta :)
oh neguzel ha bide ben dogursaydim :)
hayirlisi olsun canim arayi fazla acmamak lazim ikisi bir buyusun sonra zor gelir bu buyukdukten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…