- 23 Şubat 2016
- 350
- 391
- 23
- 37
Aynen oldukca huysuzluk şu saat olmuş hala uğraşıyorum uyuması için 7 beri uyanık düşün 40 günlük bebek beni esir aldı inanDogum yapan anneler sizinde bebekleriniz gunun cogunu huysuz mu geciriyor?
Gazi olduğunda huysuzDogum yapan anneler sizinde bebekleriniz gunun cogunu huysuz mu geciriyor?
Sağolasn canım benm Amin, normal oldu :) epiduralsizHayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bana 28 haftaligiz bişe soracam normal mi sezaryen mi oldu dogum
Nerden aldiniz rezeneyi? Bide bebeginiz kac aylikGazi olduğunda huysuzonun dışında iyiyiz elhamdulillah, rezene çayı veriyorum 3 4 çay kaşığı iyi geliyo tavsiye ederm, bide gece uykumuz yok
Aktardan canım 2.5 aylık,Nerden aldiniz rezeneyi? Bide bebeginiz kac aylik
Hmm ama benimki daha 24 gunluk yaaAktardan canım 2.5 aylık,
Dr lar gun de 30 ml vereblrsnz diyo tavsiye ederim faydasını gördük elhamdulillah
Canım inşallah istediğin gibi olur doğumun. Bence güzel düşün güzel olsun.Ya kızlar ben de 28 haftalik hamileyim şimdiden korkularim başladı doğumdan korkuyorum hangi doğumu oneriyorsunuz epidural normal doğum istiyorum ben bide kaç günde ayağa kalkiyosunuz bana kayinvalidem bakacak o yüzden hemen toparlanmak istiyorum doğum sonrası inşallah bana fikir verin lütfen
Erken canm sana daha, 40tan sonra verdim benHmm ama benimki daha 24 gunluk yaa
Mrb canim hic korkma dogumdan ben normal dogum yaptm rabbm yardimci oluyo ben normal dogum yaptm 52 gun once dogum yaptigim anda kalktim ayaga kizimla ciktim dogum haneden agrin sizin olmuyi tabi benm 2tane dikisim vardi bussuru dikisin olduktan sonra ha sezeryan ha normal olmussun tabi farketmeiyo rabbm kolay dogum nasip etsnYa kızlar ben de 28 haftalik hamileyim şimdiden korkularim başladı doğumdan korkuyorum hangi doğumu oneriyorsunuz epidural normal doğum istiyorum ben bide kaç günde ayağa kalkiyosunuz bana kayinvalidem bakacak o yüzden hemen toparlanmak istiyorum doğum sonrası inşallah bana fikir verin lütfen
masAllah canm insAllah sag saglim.kavusurz bebislerimizeBenim bebeğim 9aylik oldu teyzeleri ins kalanlarda bebislerine sağ salim kavusur
Canim seni hatırlıyorum ben :)masAllah canm insAllah sag saglim.kavusurz bebislerimize
insAllah sagol.canm.sende ne var ne yokCanim seni hatırlıyorum ben :)
Rabb'im saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu inşaAllah :))
9 aylik olduk bizinsAllah sagol.canm.sende ne var ne yok
oh neguzel ha bide ben dogursaydim :)9 aylik olduk bizkocaman abla olduk büyüyoruz bakalim :) 1 yasina gelince 2.yi düşünüyoruz nasipse aralarnda 2 yas olsn istiyorm
hayırlısı tabi.en.basta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?