Güzel hanımlar , böyle birşey başınıza geldi mi ?

lovely26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
728
5
26
İzmir
Merhaba

Dün dişcide on üst 4 dişimi yaptırıyordum 3 tane morfin vurdular ve 3 saat kadar yaptılar eve geldim ve 2-3 saat sonra üst dudağım ve

hafiften burnum ördek misali şişti ve ust dudagımın altında bı suru mınık su toplaması var ıdı .

Böyle birşey başınıza gelen ? sanırım bıraz çok taktım ama elımde degıl :(

Doktorumu aradım olabılır gecer vs dedi ama ikna olmadım ne yazık ki ve sizlere sormak istedim.

Teşekkür ediyorumm .:kkk:

Alerjik reaksiyon gösteriyormuşsunuz gibi geldi, bence kalkın acilen bir doktora görünün

bende aynı anda 6 iğne olmuştum ( kanal tedavisinde) dediğiniz gibi dudaklarım 3 ördek gagası gibi olmuştu, burnum bile şişti , ama su toplaması olmadı , bir doktora görünmekte fayda var

Alerjik reaksiyon gösteriyormuşsunuz gibi geldi, bence kalkın acilen bir doktora görünün

çok alerjık bır bunyem var aslında ve bunun ıcın sureklı kullandıgım bır ılaç var bana da oyle gelıyor sanırım bırsey alerjı yaptı.
Doktorun da olabılır geçer demesi benı sınırlendırdı daha sormadı bile alerjık bı bunyen mı var vs dıye

çok alerjık bır bunyem var aslında ve bunun ıcın sureklı kullandıgım bır ılaç var bana da oyle gelıyor sanırım bırsey alerjı yaptı.
Doktorun da olabılır geçer demesi benı sınırlendırdı daha sormadı bile alerjık bı bunyen mı var vs dıye

Arkadaşım burda durma bir git göster ciddiyim ve mümkünse alerji testi yaptır kendine çünkü alerjik reaksiyonun ileri boyutları çok kötü sonuçlara yol açabiliyor. Boğazın şişer nefes alamazsın filan :25:

Ben de kısmi yüz felci gecirdim. Yedigim ignelerden dolayi. Hem de ankarada ozel bir hastanede. Dis klinigi olan bir hastane. Bisey olmaz dediler bana da ama gözümü kapatamadim gun boyu.

Arkadaşım burda durma bir git göster ciddiyim ve mümkünse alerji testi yaptır kendine çünkü alerjik reaksiyonun ileri boyutları çok kötü sonuçlara yol açabiliyor. Boğazın şişer nefes alamazsın filan :25:[/QUOTE

ay bende korktum sımdı tamam tesekkur ederım

Ben de kısmi yüz felci gecirdim. Yedigim ignelerden dolayi. Hem de ankarada ozel bir hastanede. Dis klinigi olan bir hastane. Bisey olmaz dediler bana da ama gözümü kapatamadim gun boyu.

Çook geçmış olsun ıyısınızdır sımdı umarım

Benimde çok alerjik bir bünyem var. Kolay kolay ağrı kesici bile alamam. İğne yaptırmadan önce sıkı sıkı tembihlerim dotora alerjik bi bünyem olduğunu. O iğne yapılana kadar doktorun başının etini yerim nerdeyse. Aman dikkat et. Hemen bi acile git.

Arkadaşım burda durma bir git göster ciddiyim ve mümkünse alerji testi yaptır kendine çünkü alerjik reaksiyonun ileri boyutları çok kötü sonuçlara yol açabiliyor. Boğazın şişer nefes alamazsın filan :25:[/QUOTE

ay bende korktum sımdı tamam tesekkur ederım

Çook geçmış olsun ıyısınızdır sımdı umarım

iyiyim canım ama ön alt dişlerimle üst dişlerim birleşmiyor artık:( birşey kesemiyorum ön dişlerimle. hacettepeye tedaviye gittim bu sefer ama uzun süreli bi tedaviydi ben de atandım devam edemedim.

Back
X