Bu sene kazanmayıp iş bulamazsa ilişkinizi gözden geçirin. Hem uzak hem işsiz evlilik düşünülemez25 ben 30 o
Bu memlekette o da issiz kalirsa biz olelim zatenBu sene kazanmayıp iş bulamazsa ilişkinizi gözden geçirin. Hem uzak hem işsiz evlilik düşünülemez
Evet gozum almiyo ama vazgecmeyi dusundukce bu hayat karsima onun gibisini cikartmayacak onuda biliyorum bir yerden sıkntı oluyo galiba.bir de sadece biz degiliz diyince daha cok deliriyorum sanki az sey yasamisiz gibiValla ne desem bilemedim bence kendi mantiginiz ve duygularinizla hareket edin. Herkesin dayanma sınırı başladır. Siz şimdiden bu kadar yiprandiginiza gore daha zorlaşacak gibi
Insan evlenmekten cok birlikte zaman geciremedigine yaniyor.sizin zormus 5 yil benim ilk uzun iliskim 2 yilda pilim bitmek uzere yasin verdigi olgunlkte var tabii deli divane asik olmadim ben liseden beri falan oyle olsa daha kafayi yermisim hayrlisi olsn hakkimizda5,5 senelik bir ilişkim var
başlarken de ayrı şehirlerdeydik hala ayrı şehirlerdeyiz.
geçen sene nişan yaptık. nişanlımın iş durumu belirsiz.
düğün tarihi kararlaştıramıyoruz.
daha kaç sene ayrı kalacağımızı bilmiyoruz.
nişanlımın askerlik durumu var.
bazen 2-3 ayda bir görüyoruz birbirimizi.
hangimizin durumu daha kötü tartışmayalım bence :))
Sabir istiyo bazi iliskiler farkindayim Allah yardimciniz olsun gercekten zor..dualarimiz onlarla maalesef hayat sartlari insanlari ne hale getiriyor omrumuzun en guzel zamanlarini tuketmis oluyoruzbu konuyu okurken canım yandı resmen sevgilimle lisede tanıştık üniversite askerlik iş derken zaman geçti aradan 9 yıl geçti geçen kasımda uzman çavuş olarak siirte ataması yapıldı . Sana yemin ediyorum aradan bir kaç gün geçmeden ıraga geçiçi görev çıktı eğer ıraga gitmeseydi şubatta nişan yapacaktik. Nese dedim geçecek mayıs sonu gelecek herşey güzel olacak mezuniyetimde resmi nişanlı oluruz yaz sonu düğün yaparız . Gel gelelim gecen haftaya bir haber geldi belki görev 6 aydan sonra 1 yıla çıkıp 1 yıla tamamlanacakmiş . Sanki adamlar orda 11.5 ay kaldılar amann 15 gün daha kalsınlarda bari 1 yıl olsun gibi saçma sapan düşünceler ilk gittiklerinde yatakları bile yoktu inan daha yeni 1 aydır düzgün bi yatakta yatıyorlar her hafta işid saldırıyor geçen ay şehit vardı . şimdi haber bekliyoruz görev uzayacakmı yoksa dönecekler mi inan nefesim kesiliyor bazen haline şükür et
Saglam bir is derken alternatifler derken..okulu gec bitirdi yabanci dille egitim veren bi uniden mezun baya zor sartlarda bitirdi karsiligini almak icin hala cabaliyo gozumle gormesem bende yadirgardim30 yasinda adam nasil issiz olur ya? Erkek dedigin taşı sıkıp suyunu cikartacak..
inan çok zor aylardır hergün aglıyorum dayanamıyorum yani içimden bir ses bu sene evlenemeyeceğimi söylüyordu ardından bu görev uzama işi çıktı çok üzgünüm hayırlısıyla gelse bi dua ediyorum her an . kpss girdikten sonra iş arasın yani neyi bekleyecekki kimden para alıyo nasıl geçiniyorSabir istiyo bazi iliskiler farkindayim Allah yardimciniz olsun gercekten zor..dualarimiz onlarla maalesef hayat sartlari insanlari ne hale getiriyor omrumuzun en guzel zamanlarini tuketmis oluyoruz
Allah yardimciniz olsun her sey umarm kisa zamanda istediginiz gibi olur.acikcasi basvuru yapiyo donende oluyo bazen gidyo gitmiyo baktim ciddiye almiyo basvurma otur calis madem dedim birikmisi vardi simdilik onunla idare ediyo kurum sinavina kadar bulurum ozelde nisan yapariz diyo icime sinmiyo oylede..baya kavgalar ettim anlayacagin belirsizsin diyorum alternatif uretmek aklimin karisikligi anlamina gelmiyo falan diyo iste.basari takintisi var diger kiz arkadasi kpssye 3 ay kala ayrilmis 2 yil once bu da 3 ay kala birakmis calismayi suan tum arkadslari bakanlikta bunu duyunca kizida parcalamk istyorm :)inan çok zor aylardır hergün aglıyorum dayanamıyorum yani içimden bir ses bu sene evlenemeyeceğimi söylüyordu ardından bu görev uzama işi çıktı çok üzgünüm hayırlısıyla gelse bi dua ediyorum her an . kpss girdikten sonra iş arasın yani neyi bekleyecekki kimden para alıyo nasıl geçiniyor
Evet gozum almiyo ama vazgecmeyi dusundukce bu hayat karsima onun gibisini cikartmayacak onuda biliyorum bir yerden sıkntı oluyo galiba.bir de sadece biz degiliz diyince daha cok deliriyorum sanki az sey yasamisiz gibi
basladigindan beri sıkntilarEvet sadece siz degilsiniz
Bazen feraha cikmak icin eziyet çekmek gerekir. Eger onun bu zor gununde yanında olur desteklersen sen kazanırsın.
iyide neden içine sinmiyor hadi kurum sınavını geçemedi o zaman gene işssiz gene işsiz bir işe girsin ynai olmazki böyleAllah yardimciniz olsun her sey umarm kisa zamanda istediginiz gibi olur.acikcasi basvuru yapiyo donende oluyo bazen gidyo gitmiyo baktim ciddiye almiyo basvurma otur calis madem dedim birikmisi vardi simdilik onunla idare ediyo kurum sinavina kadar bulurum ozelde nisan yapariz diyo icime sinmiyo oylede..baya kavgalar ettim anlayacagin belirsizsin diyorum alternatif uretmek aklimin karisikligi anlamina gelmiyo falan diyo iste.basari takintisi var diger kiz arkadasi kpssye 3 ay kala ayrilmis 2 yil once bu da 3 ay kala birakmis calismayi suan tum arkadslari bakanlikta bunu duyunca kizida parcalamk istyorm :)
bu konuyu okurken canım yandı resmen sevgilimle lisede tanıştık üniversite askerlik iş derken zaman geçti aradan 9 yıl geçti geçen kasımda uzman çavuş olarak siirte ataması yapıldı . Sana yemin ediyorum aradan bir kaç gün geçmeden ıraga geçiçi görev çıktı eğer ıraga gitmeseydi şubatta nişan yapacaktik. Nese dedim geçecek mayıs sonu gelecek herşey güzel olacak mezuniyetimde resmi nişanlı oluruz yaz sonu düğün yaparız . Gel gelelim gecen haftaya bir haber geldi belki görev 6 aydan sonra 1 yıla çıkıp 1 yıla tamamlanacakmiş . Sanki adamlar orda 11.5 ay kaldılar amann 15 gün daha kalsınlarda bari 1 yıl olsun gibi saçma sapan düşünceler ilk gittiklerinde yatakları bile yoktu inan daha yeni 1 aydır düzgün bi yatakta yatıyorlar her hafta işid saldırıyor geçen ay şehit vardı . şimdi haber bekliyoruz görev uzayacakmı yoksa dönecekler mi inan nefesim kesiliyor bazen haline şükür et
çok korkuyorum inanın öyle zor durumdayızki anlatamam yaşamayan bilemez dua edin lütfen hayırlısıyla uzamadan gelsinlerAh kıyamam ya cok dua ett Allah yardımcın olsn Rab'bım tum vatan evlatlarını krusun dualarımız sızınle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?