Guzel hikayelere ihtiyacim var

Bide şu dewamlı sizin Düğün ne zaman diye sorunlara gıcık oluyorum ya millet hep yarış halinde benimde bi arkadaşım wardı benden önce ewlendi her konuşmamızda düğün ne zaman diye sorardı hep bi kıyaslama falan
Isten ayrilali 2 ay oldu :) isi vardi.kpssye yonelmek icin ayrildi.kuzeninizi bilmem ama erkek arkadasim il birincisi olarak uni.ye girmis ve sayili kisilerin girdigi bir uniden mezun.issiz kalcagini bir gun bile aklima getirmedim..
Ha çalıştıysa boş durmadıysa orasını bilemem konuda görmedim. Sen ewde deyince ona göre söyledim.

Aynen oyle oldu arkadsim ben cok sukur ogretmen oldum ozlde calisiyorum derdim evlenmek degil anlattim burada.mantik bazen islemiyor soylediklerinixi bende biliyorum dertlesmek adina yazdim saldiri modunda yorum yazmasaniz keske

Benim en yakin arkadssim cocuga neler yapti teklif ettirdi arada yoklar eeee dugun ne zaman sizin :) insanlar cok garip yoldan gecen teyze bile kac yasndasn 25 diyorm cok bekleme diyor sanki evde kaldik kendin evlendinde ne oldu diyeceksin ama saygi :) evlenmeyeni birak evlenende gicikligina soruyo dusunmeden evlenmisler surunuyo kendisi senin dugun ne zaman soylenecek cok sey var da iste...

Yooo söylenecek çok seyleri ben hep söyledim
Bana sorduklarında sen ewlendinde noldu bitane ewlenip iyiki evlenmişim diyeni göster hemen ewlenecem diyodum. Soğuttunuz beni ewlilikten çocuktan falan diyince haklısın boşwer bekarlık sultanlık diyorlardı. Biz 5 yıl çıktık we en az 5 bin kere duymuşumdur bu lafları inan ama ben millettin ağzıyla hareket edicek lafı çoktan geçmiştim. Hiç umursamam. Kimseylede yarış haline girmem.
Millet öyle düğün ne zaman Bebek ne zaman 2ci ne Zaman sorular tükenmez.

en güzel zamanlarını birini bekleyerek geçirmek ne sıkıcı yaa.. ilerde ne olacağı bile kesin değil..

O 7 yil yanyanalardir belki ya da hafifletebiliyorlardir bizim durum ayda 1 2 ayda bir gorusmekle yuruyor tabiki yorucu..yasamadan gercekten bilemezsiniz
Yok kız ankaradaydı erkek Van'da son 4 yıl. Yani evet yorucu olabilir elbette ben ona itiraz etmiyorum ama öyle bi ruh haline şokmuşsun ki kendini sanki 10 yıldır eşinle mecbur ayrı gibi yazık kendine yapma böyle

neden bu kadar umutsuz olduğunu anlayamadım yani 2 senede bu kadar tükenemez insan.
ben nişanlımla 9 yıldır birlikteyim. daha 2 aydır nişanlıyız 6 yıldır ayrı şehirlerdeyiz..
lisesini , üniversitesini, askerliğini , işe girmesini hepsini bekledim..
bu arada aylarca görüşemediğimiz oldu.
haftasonları millet gezerken ders çalıştım atanmak için..
o işe girdi bu sefer benim atanmamı bekledik.
bu arada arkadaşlarım evlendi çocukları kocaman oldu..
ben atandım daha yeni nişan yaptık düğün tarihi aldık..
bu kadar umutsuzluğa kapılacağın bir durum göremedim..
beklemeniz gerektiği için bekliyorsunuz sonuçta..

kpss zor bi süreç maalesef insanın ömrünü tüketiyor. gerçekten seviyorsan bi gayret biraz daha sabret . evlilikte çok ahım şahım bişey değil bana kalsa biraz daha geç evlenmek her zmaan iyidir. bunları söylüyorum ama çok mutlu bir evliliğim var buna rağmen ne kadar gec o kadar iyi bana göre. getirdiği sorumluluk aileler vs. bir sürü tantana. sen sabret biraz daha bekle sınava az kaldı aldığı puana göre belli olur onun durumu kurum sınavlarınıda geçer hayırlısıyla insallah sonra da işi garanti olur sakin kafayla güzel güzel yaparsın hazırlığını

siz daha kucuksunuz ne bu acele

kpss a gruba hazırlanmak zor bir süreç..
ama meyveleri çok güzel geliyor..
sizde bu süreçte destek olmayacaksanız köstek olmayın..
çocuğun hedefleri var bırakın gerçekleştirsin..

Tesekkur ederim cok az kaldi gercekten 28 gun iyi kotu belli olacak benimki birazda endise,karisik duygular.. yanyana olsak belki daha kolay atlatirdik birde uzaklik hepten dayanilmaz olabiliyor

kpss a gruba hazırlanmak zor bir süreç..
ama meyveleri çok güzel geliyor..
sizde bu süreçte destek olmayacaksanız köstek olmayın..
çocuğun hedefleri var bırakın gerçekleştirsin..
Umarim oyledir mulakat kismi icin endiseleniyorum o kadar cabasi umarim heba olmaz bir suru yer var gerci yuksek puan aldiktan sonra illaki bir yer olur herhalde

siz daha kucuksunuz ne bu acele
Ben kendimi ifademi edemedim bilmiyorum mevzum evlilik olsa evlilikle ilgili baslik atardim beni uzen kismi ayri kalmak evliligi niye ister bir insan kocam olsun diye degil hayati paylasmayi sevdigi icin onunla mutlu olabildigi icin ben bunlari aradgim ve bir an once yaninda olmak istedgm icin evlilik dedim.yoksa evlilik meraklisi olsam suan evli de olabilirdim...

rabbim hepsini korusun , inşallah bir an önce sağ sağlım kavusursunuz

Tesekkur ederim cok az kaldi gercekten 28 gun iyi kotu belli olacak benimki birazda endise,karisik duygular.. yanyana olsak belki daha kolay atlatirdik birde uzaklik hepten dayanilmaz olabiliyor
inan bana aşılmaz şeyler değil bunlar. evlenincede görmekten sıkılacaksın bırak böylesi daha iyi evlendiğinde daha uzun süre kalır heyecanın. sabırlı ol dua et, hayırlısıyla aşsın şu aşamaları ondan sonra yakında olursun görüşürsünde

Amin insallah guzel olur her sey insan yanyana olmaktan mutluluk duydugu birinden sıklırmı ya

Boyle seyleri duydukca daha kendime geliyorum etrafimda sacmaliktan baska bir sey yok cunku.sanki bir baski var uzerimde bir yandan cok ozleyip gorememek zorluyor

Bu hafta beraberliğimizin tam 8. yılı ve bız sadece 7 aydır nişanlıyız ustune de ikimizde issiz olduğumuz icin KPSS ye hazırlanıyoruz. Inan arada aileler olunca üzerimizdeki baskı daha fazla bırak isi gücü olsun sonra nişanlılık donemi daha guzel olur emin ol kimseden bisey beklemeden tertemiz bir yuva kurarsınız. Sabrın meyvesi emin ol tatlı olur yalnız dua et gerisini Allah'a bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…