Guzel hikayelere ihtiyacim var

Allah yardimcimiz olsun kpsszedeler olarak

Ben 25 esim 27 yasinda.lisede tanistik esimle.tam mezun olup oss ye girecegimiz son sene cikmaya basladik yil 2008.ikimiz de ulkenin iki ucunda okuduk.aramizda 24 saatlik mesafe vardi.arada o kadar yiprandik yorulduk ama inanmaktan ve sabretmekten vazgecmedik hic.uni boyunca ikimizin de aklini celmeye calisanlar 'ayri sehirlerde iliski mi yurur kendinizi kandirmayin'diyenler cokoldu.ama biz ayni sehirde gibi sabahimiz bir aksamimiz birdi.nereye gitsek neler yapsak neler yesek hep anlattik birbirmize.bahar senliklerimiz hep birdi.yilbasilarimiz.sevgililer gunumuz.yildonumlerimiz.sonra mezun olduk dedik ki daha uzagi olmaz.bu sefer askerlik cikti kisa donemdi ama taaa sirnak..daha da uzagi olurmus dedik.askerlik bitti yurtdisi olayi cikti.kendini gelistirsin daha cok kazansin dugunumuz icin dedim kabul ettim tam bir yil..bu sefer ayni gunesin altindayiz diye dua ettik hep aradaki saat farkina ve farkli dillere aldirmadan.kac kez yikildik yara aldik sayisini unuttum.bj sefer son bitti artik cekemiyoruz dedik 7 yil boyunca.ama bitmedi bi turlu icimizde bu sevgi.gun gectikce cogaldi.tek kisilik hayatimiz olmadi hep iki kisilik yasadik 7 yil boyunca. Sonunda gecen agustos evlendik tam 88.aydonumumuzdesimdi ise yillarca yolunu bekledigim sevdigim adamdan bi bebek bekliyorum..eger icinizde inanc ve sabir varsa gerisi geliyor arkadasim.gelmeyecek olan biseyse de Allah hayalini kurdurmuyor.icini rahat tut yeter..

Ne güzel ya Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. :) Peki bu 7 yıl içinde hiç ayrıldınız mı? Ayrıldıysanız ne kadar sürdü ayrılık?

Ne güzel ya Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. :) Peki bu 7 yıl içinde hiç ayrıldınız mı? Ayrıldıysanız ne kadar sürdü ayrılık?
Tesekkur ederizz ayrilmaya yeltendik olmuyor yapamiyoruz ikimiz de yipraniyoruz filan diye.sadece bi keresinde tamam bitsin ayrilalim dedik bi gun.ertesi gun sabah dayanamadik.bir gun anca surdu yani ayriligimiz

Tesekkur ederizz ayrilmaya yeltendik olmuyor yapamiyoruz ikimiz de yipraniyoruz filan diye.sadece bi keresinde tamam bitsin ayrilalim dedik bi gun.ertesi gun sabah dayanamadik.bir gun anca surdu yani ayriligimiz
Bizim de öyleydi ama artık sanırım tamamen bitti tam 2 ay oldu dün...

Bizim de öyleydi ama artık sanırım tamamen bitti tam 2 ay oldu dün...
Uzuldum gercekten ama iki ay olduysa bazi seyler bitmis demektir.yoksa simdiye kadar bi kivilcimla tekrar baslayabilirdi.hayirlsi olsun hakkinizda

Guzel bi hikaye ama ben o deli divane asik hallerimi en son lisede yasadim o yuzden o kadar tutkuyla baglisiniz saglamdir belkide..ben her an kapi esiginde givi yasayabildim 18 yasimdaki askimdan sonra yasadiklarimi.2 yil en uzun iliskim oldu ve ayri ayri olmak yipratti cunku biz birbirimizi olgunken tanidik tanidikca sevdik katlanma sabretme durumu degisiyo o yuzden sanirim.tahamulsuzluk var bir de dedigim gibi cevre baskisi insanlari gordukce mutlu mesut uzulebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…