Diğer kız ve kendiniz hakkındaki değerlendirmeniz ne kadar doğrudur bilemeyiz.Kızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?
Allah yardimciniz olsun. Bu şüphe ile sağlıklı bir ilişki ne kadar sürebilir ki.
laf cambazlığı yapmayın kız genel olarak güzel bi bayan beğenilen biri kime göresi mi varKim göre neye göre o kız güzel
Kime göre neye göre siz akillisiniz
Buna bağlı
Hayır yay erkek arkadaşım da yayAslan burcu musunuz
ben konunuzu anlamadım demedim ki. Aslında sizin iyiliginize bir şey söyledim ama neyse daha fazla laf cambazlığı yapmayın.laf cambazlığı yapmayın kız genel olarak güzel bi bayan beğenilen biri kime göresi mi var
Bense ağır başlı uçarı hareketleri olmayan biriyim bunu demek istedim neyini anlamadınız
Öncelikle siz bı uslubnuzu koruyun. Gayet net size göre o kız güzel siz akilliysaniz pek de bir işe yaramaz erkek arkadaşınız a göre o kız güzel siz akilliysaniz değişir meselelaf cambazlığı yapmayın kız genel olarak güzel bi bayan beğenilen biri kime göresi mi var
Bense ağır başlı uçarı hareketleri olmayan biriyim bunu demek istedim neyini anlamadınız
Kız havai bi tip demek istedimO kız akıllıysa adamı kapar o zaman. Madem durum bu. Kim ne kadar akıllı, siz dışardan bilemezsiniz.
Yanlış alıntı yapmışım pardonben konunuzu anlamadım demedim ki. Aslında sizin iyiliginize bir şey söyledim ama neyse daha fazla laf cambazlığı yapmayın.
Erkek arkadaşıma sordugumda öyle söyledineden diğer konuya yazmıyorsunuz ki ikisi aynı şey
ayrıca güvenmediğiniz ilişkiye devam etmeniz de bana garip geldi bir de kadının akıllı olmadığını nereden biliyorsunuz?
Erkek arkadaşıma sordugumda öyle söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?