Güzel kadın mı akıllı kadın mı?

Yay erkekleri tehlikeli oluyor bana göre fazla hareketli ve enerjik oluyorlar. Karşılarında da yine o tarz birileri olsun isterler. En azından ben böyle gozlemledim

Alakası yok.
Eşim yay burcu. Kb yay burcu. İkisi de tam bir aile babası..
Bence doğum haritası farkediyordur flörtöz olmakla ilgili..

Konu sahibi bu arada gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır..

Ilk etapta guzellik cazip gelse de, huy ve zeka bence daha onemli. Disi mukemmel, ici vasat bir insanla omrumu gecirmek istemezdim.

Ama bu kisiye ve kisinin iliskideki amacina gore degisir.

Evet yeni üyeyim açılmıyor mu 2.konu bilmiyorum kuralları
Yani aslında bütün sorunları tek bir konuda topluca yazsan daha fazla sağlıklı yorum alırsın. Şimdi böyle ayrı ayrı olunca her konuya ayrı açıdan bakılıyor.senin için de sağlıklı değil yorum yapan için de

Kız sürekli benimkine yazıyordu dertlerini falan bu samimiyetlerini anlamamıştım ve şüphelendim
Erkek arkadaşınız da kız “salak” anlamaz diye mi tepkisini koyup kendini çekememiş de dertlerini dinlemiş.
Bir erkek bir kadın hakkında böyle ileri geri konuşuyorsa (zaten saygısızdır ona lafım yok)
1)kadından etkilenmiştir ulaşamayacağı için çamur atıyordur
2)zaten reddedilmiştir
3)geçmişte benzer kişilerden kuyruk acısı vardır
4)siz onun kıza olan ilgisini anlamayın diye aklınca kızı karalıyordur

Evet ben de yayım
Benim yay bir arkadaşım var. Kendisi ile ilgilenen hanım hanımcık kızla flört ediyordu. Ve benim çok hareketli, bıcır bıcır olan bir arkadaşımla tanıştılar.ayni ortamda bulunduk iş sebebiyle. Bu yay arkadaşım rotayı direkt bıcır bıcır olana çevirdi. Hatta beraber gece kulüplerine falan akmislar. Sonradan öğrendim. Bilemiyorum, yay erkekleri bana güvenilir gelmiyor

Eski konuları okuyunca konu daha anlamlı oldu. Kız mı hoşlanıyor erkek arkadaşınızdan yoksa erkek arkadaşınız mı kızın peşinde?
Eski konularınıza göre ikinci seçenek.

Eski konuları okuyunca konu daha anlamlı oldu. Kız mı hoşlanıyor erkek arkadaşınızdan yoksa erkek arkadaşınız mı kızın peşinde?
Eski konularınıza göre ikinci seçenek.
Tam anlamış değilim
Ama kız sürekli yazıyordu erkek arkadaşıma
Sonra erkek arkadaşım kötü bi belaltı şakası yapınca engellemiş

Burda önemli olan erkek arkadaşınızın sizi sevip sevmemesi ve tarzı . Tarzı sizseniz o kız dünya güzeli de olsa sizi ister .yok tarzı degilseniz sizin yanınızda ne işi varmış .

Ben erkek olsam akıllı ve güzel kadını tercih ederdim , ama erkekler için güzel olsun yeter .

Bence bu daha çok erkek arkadaşınızın size duyduğu bağlılık, sadakat ve sevgi ve saygıyla orantılıdır. Bunu da ancak siz gözlemleyebilirsiniz..

Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi

Bir kadın için "salak" diye söylenip o kadına yürümeyen adam görmedim ben daha.
Belirttiği salaklık sebebine bakılırsa sevgiliniz de pek zeki değil zaten.
Sizin, sevgilinizin zeka kriterini ciddiye alıp kıza salak damgası yapıştırmanız da ayrı bir komedi. Sevgiliniz öyle diyorsa öyledir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…