Evet ben de yayımYay erkekleri tehlikeli oluyor bana görefazla hareketli ve enerjik oluyorlar. Karşılarında da yine o tarz birileri olsun isterler. En azından ben böyle gozlemledim
Evet yeni üyeyim açılmıyor mu 2.konu bilmiyorum kurallarıBu arada bugün bu 2. Konun mu ben mi yanlış görüyorum
Yay erkekleri tehlikeli oluyor bana görefazla hareketli ve enerjik oluyorlar. Karşılarında da yine o tarz birileri olsun isterler. En azından ben böyle gozlemledim
Yani aslında bütün sorunları tek bir konuda topluca yazsan daha fazla sağlıklı yorum alırsın. Şimdi böyle ayrı ayrı olunca her konuya ayrı açıdan bakılıyor.senin için de sağlıklı değil yorum yapan için deEvet yeni üyeyim açılmıyor mu 2.konu bilmiyorum kuralları
Erkek arkadaşınız da kız “salak” anlamaz diye mi tepkisini koyup kendini çekememiş de dertlerini dinlemiş.Kız sürekli benimkine yazıyordu dertlerini falan bu samimiyetlerini anlamamıştım ve şüphelendim
Benim yay bir arkadaşım var. Kendisi ile ilgilenen hanım hanımcık kızla flört ediyordu. Ve benim çok hareketli, bıcır bıcır olan bir arkadaşımla tanıştılar.ayni ortamda bulunduk iş sebebiyle. Bu yay arkadaşım rotayı direkt bıcır bıcır olana çevirdi. Hatta beraber gece kulüplerine falan akmislar. Sonradan öğrendim. Bilemiyorum, yay erkekleri bana güvenilir gelmiyorEvet ben de yayım
Kız yazıyor sevgilimeNerden biliyosn kızın sevgiline aşık olduğunu belki sevgilin kıza aşıktır da ayak yapıyodur sana?
Tam anlamış değilimEski konuları okuyunca konu daha anlamlı oldu. Kız mı hoşlanıyor erkek arkadaşınızdan yoksa erkek arkadaşınız mı kızın peşinde?
Eski konularınıza göre ikinci seçenek.
Burdan da anlasiliyor ki kiz hem guzel hem akilliTam anlamış değilim
Ama kız sürekli yazıyordu erkek arkadaşıma
Sonra erkek arkadaşım kötü bi belaltı şakası yapınca engellemiş
Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?