• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel kadın mı akıllı kadın mı?

Kızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?
Canım güzel demeyimde bakımlı kendine özgüveni olan güzel giyinen bayanlar daha çok beğeniliyo erkekler kadında pek akıl aramaz😉😂

Konumundaki aptalı buldum. Siz akıllı mısınız o kızcağız güzel mi bilemem.
Ama süslü kadın aptaldır diyen birinin hem zekasından hem de aklından şüphe ederim.
Bir başka açıdan bakarsak erkek arkadaşınız o cümleyi sizi işkillendirmemek için de kullanmış olabilir. Yani iki tarafı da idare etmek isteyen biri de olabilir.
Neyse ya kadınlar hakkında böyle sığ düşünceleri olan erkekleri anlamıyorum.

2 tane tanidim biri eski erkek arkadasim biride yakinimin esiydi ikiside berbatlardi kova erkegi deyince olumsuz seyler geliyor aklima hep:)

Dimi ya, 5 farklı Kova erkeği tanımışlığım var baba arkadaş flört vs... Bir insanın karekteri bu kadamı leş olurrr... Burçlara ön yargı olmamalı Kova erkeği hariç!!!!

Tam anlamış değilim
Ama kız sürekli yazıyordu erkek arkadaşıma
Sonra erkek arkadaşım kötü bi belaltı şakası yapınca engellemiş

Sevgiliniz elaleme bel altı şakalar yapıyor, siz böyle seviyesiz bir adamla güvenmediğiniz halde devam ediyorsunuz, kız -doğal olarak- seviyesiz bulduğu birini engellemiş; ama havai ve salak olan o kız öyle mi? Hımm peki... :kahve:

Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi

Böyle söyleyen 30 yasinda bir ergen taniyordum.
Sarışın bir afetin arkasindan zekayla ilgili atip tutarken aşık oldum diye 6 ay peşinde koştu.
Evlilerdi.

Ölüm ayirdi malesef ...

Sevgiliniz elaleme bel altı şakalar yapıyor, siz böyle seviyesiz bir adamla güvenmediğiniz halde devam ediyorsunuz, kız -doğal olarak- seviyesiz bulduğu birini engellemiş; ama havai ve salak olan o kız öyle mi? Hımm peki... :kahve:

+1
Bence o kız konu sahibinden de, bahsedilen adamdan da daha akıllıymış. Hem de genç ve güzel. Daha ne olsun... :) yalnız o kız bu adama bakar mı acaba...

Kızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?
İyi de 23 yaşında tabi ki Havai ve aklı başında olmaz siz 23 yaşındayken haminne miydiniz

+1
Bence o kız konu sahibinden de, bahsedilen adamdan da daha akıllıymış. Hem de genç ve güzel. Daha ne olsun... :) yalnız o kız bu adama bakar mı acaba...

Bakmaz.
Hele o son bel altı şakadan sonra hiç bakmaz.İşin tuhaf tarafı konu sahibi böyle bir adamı kaçırmaktan korkuyor,dönüp de bakmıyor ''bu adam bunu yazabilecek kadar terbiyesiz mi'' diye.Yeter ki kaçmasın,nolur nolmaz.Konuda bir akıllı bir de güzel var başlığa göre ama,bilemedim hangisinden kaçar tane.

Erkek arkadaşınız da kız “salak” anlamaz diye mi tepkisini koyup kendini çekememiş de dertlerini dinlemiş.
Bir erkek bir kadın hakkında böyle ileri geri konuşuyorsa (zaten saygısızdır ona lafım yok)
1)kadından etkilenmiştir ulaşamayacağı için çamur atıyordur
2)zaten reddedilmiştir
3)geçmişte benzer kişilerden kuyruk acısı vardır
4)siz onun kıza olan ilgisini anlamayın diye aklınca kızı karalıyordur

Ben hakkımı 4. şıktan yana kullanıyorum, genelde öyle gördüm :KK45:

Sordum az şeker ye kıçın büyür demiş

Sizin bu sevgiliniz tipik bir abaza. Genç kızları pis pis laflarla rahatsız eden bir tip. Engeli de yemiş işte. Daha neyi soruyorsunuz? Oturup kızın arkasından hakaret ediyormuşsunuz işte şimdi 30luk koca insanlar olarak. Allah için pek akıllıymışsınız. Maşallah diyim, nazar değmesin. :KK14:

Back
X