ama ben kimseye sormuyorum ki güzel miyim diye? öyle duruyorum krndi halimde
yalnız çok düz mantık bakıyorsnuz ben evli ve nişanlı olanları kastetmedim öncelikle.ayrıca ben bana neler söylenildiğini ifade ettim dikkat ederseniz kendime kurduğum bir övgü cümlesi yoktur.eger cevap yazıcaksanız önce yazımı bir kere daha okuyun galiba anlamadınız.ayrıca siz bir dönüp kendinize bakın belki de sizde bir sorun vardır.
güzel olduğunuz için ulaşılmaz görünüyorsuuzn belki. bu kız beni beğenmez ,rededer ,yada onun aradığı benden farklıdır diye yanaşmaktan ve teklif etmekten çekiniyor olabilirler..biraz daha erkeklerle diyoloğunuzu artırın. bakın kimseyle konuşmam falan demişsiniz.. ulaşılmaz görülüyorsunuz sanırım. daha sıcakkanlı ,ve güleryüzlü olursanız ,cesaret bulabilirler.nasıl anlatayım bilemiyorum gerçekten derdim var.umarım derdime derman olacak birşeyler yazarsınız.
ben 22 yaşındayım makine mühendisliğinde okuyorum.lisede sınıfn en güzeli okuduğum yerde sınıfın en güzeliydım.beni görünce sasırıp kalan insnalar gördüm sürekli yok begenildim.yani bugune kadar o kadar çok güzelsin,havalısın,kimseye yüz vermiyosun laflarını o kadar çok duydum ki..sadece dış görünüş olarak ta değil herkes karekterimi de begenir.akıllıyım sadığım hiç bir erkekle konuşmam bölümüm erkek bölümü olsa da. yani bir erkegin istediği hersey tam anlamıyla bende var.
ama bugune kadar bir erkek gelip senle konuşmak istiyorum demedi.yakışıklı olanlar sadece baktılar sonra da gittiler başka kızlarla cıktılar kızların hepsi ortalama tiplerdi.ortalama tipler iltifat ettiler.o değil ortlmanın altındakiler sosyal medyada zamk gibi yapıştılar.
aslında kafayı yicem en sonunda birilerinden yardım almak için buraya yazıyorum lütfen beni kendini begenmiş bi aptl olarak görmeyin gercekten doğru cevabı bulmak için bu yazıyı yazıyorum.
ben şimdi size bir soru soruyorum:acaba somurtkan duruşum ve tavrımdan mı kimse bana yaklaşmıyor yoksa bugune kadar kandırıldım mı herkes tarafndan güzelsin diye?
lütfen birşeyler yazın...
yalnız çok düz mantık bakıyorsnuz ben evli ve nişanlı olanları kastetmedim öncelikle.ayrıca ben bana neler söylenildiğini ifade ettim dikkat ederseniz kendime kurduğum bir övgü cümlesi yoktur.eger cevap yazıcaksanız önce yazımı bir kere daha okuyun galiba anlamadınız.ayrıca siz bir dönüp kendinize bakın belki de sizde bir sorun vardır.
ben şimdi size bir soru soruyorum:acaba somurtkan duruşum ve tavrımdan mı kimse bana yaklaşmıyor yoksa bugune kadar kandırıldım mı herkes tarafndan güzelsin diye?
lütfen birşeyler yazın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?