Güzel kadınlar/kızlar neden yalnız olurlar?

makineci

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
12
0
16
İstanbul
nasıl anlatayım bilemiyorum gerçekten derdim var.umarım derdime derman olacak birşeyler yazarsınız.
ben 22 yaşındayım makine mühendisliğinde okuyorum.lisede sınıfn en güzeli okuduğum yerde sınıfın en güzeliydım.beni görünce sasırıp kalan insnalar gördüm sürekli yok begenildim.yani bugune kadar o kadar çok güzelsin,havalısın,kimseye yüz vermiyosun laflarını o kadar çok duydum ki..sadece dış görünüş olarak ta değil herkes karekterimi de begenir.akıllıyım sadığım hiç bir erkekle konuşmam bölümüm erkek bölümü olsa da. yani bir erkegin istediği hersey tam anlamıyla bende var.
ama bugune kadar bir erkek gelip senle konuşmak istiyorum demedi.yakışıklı olanlar sadece baktılar sonra da gittiler başka kızlarla cıktılar kızların hepsi ortalama tiplerdi.ortalama tipler iltifat ettiler.o değil ortlmanın altındakiler sosyal medyada zamk gibi yapıştılar.

aslında kafayı yicem en sonunda birilerinden yardım almak için buraya yazıyorum lütfen beni kendini begenmiş bi aptl olarak görmeyin gercekten doğru cevabı bulmak için bu yazıyı yazıyorum.

ben şimdi size bir soru soruyorum:acaba somurtkan duruşum ve tavrımdan mı kimse bana yaklaşmıyor yoksa bugune kadar kandırıldım mı herkes tarafndan güzelsin diye?

lütfen birşeyler yazın...

Bir insana çirkinsin demek zordur..
Belki de kırmamak için güzelsin diyorlardır..
Bilemedim ki şimdi..

heralde tek kusurun megaloman olman...
şimdi bu başlık ne,güzel kadınlar kızlar neden yalnız olur, burdaki evli kadınlar ya da nişanlı sözlü sevgilisi olan kadınlar çirkin mi, ben güzelim ama yalnız değilim mesela, sende bi sorun olmalı

O zaman biz çirkin miyiz yani?
Hımmm...
Ben birkaç öncesine kadar çok çok çirkindim,şükür güzelleşiyorum o zaman.

yalnız çok düz mantık bakıyorsnuz ben evli ve nişanlı olanları kastetmedim öncelikle.ayrıca ben bana neler söylenildiğini ifade ettim dikkat ederseniz kendime kurduğum bir övgü cümlesi yoktur.eger cevap yazıcaksanız önce yazımı bir kere daha okuyun galiba anlamadınız.ayrıca siz bir dönüp kendinize bakın belki de sizde bir sorun vardır.

Güzelim ben güzelim güzelim, süper huylarım var harikayım ben diye gezersen insanlar yaklaşmazlar tabi ki.
Mütevazilik, içtenlik, samimiyet , güleryüzlülük gibi huylardır insanı güzel yapan.
Yoksa heykellerde çok güzel ama yalnızlar.

Başlığa göre çirkin kısmına dahil oluyorum galiba ben

Belki de sadece güzellik yetmiyor bu işler için.Bir kız dört dörtlük olacak ona kimse yanaşmayacak biraz tuhaf bence.:26:

Çok sert ve soğuk olmayasın.

ben sana bi hikaye anlatayım sen kıssadan hisse çıkar, çok yakın bi erkek arkadaşım biz lisedeyken karşı sınıftan bi kızı seviyodu, lise 1 ve lise 2 boyu onu sevdi ama kız çok güzel herkes peşinde, neyse son sınıfta cesaret etti çıkma teklif etti kız kabul etti, 8.günde kızdan ayrıldı, kızın ettiği muhabbetler:
senin ayaklarını bile yıkarım
tırnaklarını yesen bile seni severim
saçlarım ellerim gözlerim ben ben ben ben....
arkadaşım şunu dedi: yaa ben 2 sene bu kızımı sevdim, üniversite hazırlıkta bi kızla tanıştı bu arkadaşım, kız ortalama güzellikte hatta biraz balık etli falan, aynı arkadaşımın yorumu şu: yaa bu kız yemek yesin ben onun ağzını izliyim bi insan bu kadar mı tatlı olur, harbiden kız her konuda bilgi sahibi hoş sohbet güleryüzlü bizi kıskanmayan sevgilisine ve kendine güvenen bi kızdı, nitekim şu an evliler bi kızları var
seninde dediğin gibi eğer somurtkan ve soğuk biriysen güzel olsan ne olur vitrine mi koyacak adam seni

ama ben kimseye sormuyorum ki güzel miyim diye? öyle duruyorum krndi halimde

güzellik görecelidir.. demek ki kimsenin tipi değilsiniz ayrıca bu kadar agresif cevaplar vermen insanların senden neden uzak durduklarını da açıklıyordur belki hı ?

Bizde bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Kendi yazdıklarını oku bence.
Sordun söyledik.
Ayrıca hakkında duyduklarından fazlası da söyleniyor olabilir
Ayrıca somurtkan duruşum demişsin sebep buda olabilir.

Son düzenleme:
ben senin dediğini anlıyorum sanıyorum güzellikle bitmiyo iyi enerji vermek etrafa ve bence en önemlisi de çekici olmak sanırım bide ağzın iyi laf yapması gibi bi tabır vardır

kendini olmadığın halde güzel sanabilirsin, güzelsin diye kandırılmış olabilirsin, türlü ihtimaller var

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel olduğunuz için ulaşılmaz görünüyorsuuzn belki. bu kız beni beğenmez ,rededer ,yada onun aradığı benden farklıdır diye yanaşmaktan ve teklif etmekten çekiniyor olabilirler..biraz daha erkeklerle diyoloğunuzu artırın. bakın kimseyle konuşmam falan demişsiniz.. ulaşılmaz görülüyorsunuz sanırım. daha sıcakkanlı ,ve güleryüzlü olursanız ,cesaret bulabilirler.

bende çirkinim 3 yıllık ilişkim var
ani bir karar ile evlenirsek eğer, çirkinliğim iki katına çıkacak

biraz daha gülüp, insanlarla muhabbet et. kendine de güvenli rahat huzurlu mutlu ol.

cesaret edemiyorlar ya da çok soğuk ve mutsuz görünüyorsan bu durumu itici buluyor olabilirler.

bence ilki ama...

Evli de değilim nişanlı da değilim.
Çevremde beğenilen artı kendimi çok güzel bulan bir kadınım ve yalnızım.
Yalnızlığımı kaderime bağlarım güzelliğime değil.

ben şimdi size bir soru soruyorum:acaba somurtkan duruşum ve tavrımdan mı kimse bana yaklaşmıyor yoksa bugune kadar kandırıldım mı herkes tarafndan güzelsin diye?

lütfen birşeyler yazın...

ee cevabı biliyormuşsun, somurtma o zaman,
valla burda kahretsin çok güzelim başlıklı konular daha öncede açıldı, ve pek iç açıcı gitmedi konular, çünkü güzel kadın yanlız olur diye saçma bi genelleme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…