Güzel kadınlar/kızlar neden yalnız olurlar?

ben senin ne demek istediğini anlıyorum . hemen herkes üstüne alınmış kız çirkinlerle çıkıyorlar evleniyorlar demiyor ki . ne bu hemen hucum yani . güzelsen bir kere erkekler bunun kesin sevgilisi var diye düşünüyorlar .bende okulun en güzel kızlarından biriydim . manken gibi fiziğim vardı gerçi hala var neyse . herkes bana bakıyordu bırak öğrencileri hocalar falan hepsi .ben çok içime kapanıktım ama . pek bir muahebbetim yoktu . bir iki kız arkadaşım vardı . neden sevgilim olmuyor diye üzülüyordum . şişman kısa boylu kızların bile sevgilileri oluyordu ben yalnız hep mutsuz . neyse okul bitti iş hayatı derken bir sürü erkek teklif etmeye başladı . ama nedense hep ş.. sizlere denk geldim . adamların tek niyeti cinsellikti . bıktım usandım . valla artık kimseyi istemiyorum hayatımda .
demek vakti gelmemiş zaten güzelsin kıymetini bil mesleğinde güzel neler çıkıcaktır karşına .

ne kadar güzel olsanda bunu dile getirmen beni rahatsız etti açıkcası, ilk olarak sorunun kendini beğenmişlik olduğunu düşündüm.güzellik tabiki önemli ama etrafta o kadar güzel kız var ki ,kiminin saçı başı havası,kiminin gülüşü,konuşması,oturması,kalkması,bakışları etkiliyo..yani güzelliğe güvenmemek gerekir etkilemek önemli :)

Niyetin iyi olabilir ama burada böyle bi konu açan herkes kendini beğenmiş olarak adlandırılır. O yüzden bence bu tür konular açarken iyice düşünmek lazım. Bu arada güzel kızlar yalnız olsa dünyaca ünlü mankenler evli olmazlardı.

Bunlar hepimizin başına geliyor şekerim, çok önemsememek lazım

Bir üniversitelinin bundan daha başka dertleri olmalı.
Daha gerekli konularla ilgilenmeli.

o kadar saçma yorumlar okudum ki şurada şaşırdım kaldım birkaç kişi hariç kimse kızın demek istediğini anlamamış hemen ben evliyim çirkin miyime getirmiş hayret.

ben ne demek istediğini anlıyorum sonuçta çok erkek olan bir bölümde okuyorsun güzel ve bakımlı görünüyorsun etrafta bu kadar erkek olduğu halde kimse seninle sevgili olmak adına bir şey yapmıyor.etrafta belki senden daha çirkin hadi güzellik göreceli bir kavram onu geçtim bakıyorsun gayet bakımsız kızların bile erkek arkadaşı var haliyle benim niye yok diye düşünüyorsun.

bunun nedeni muhtemelen insanlara sıcak davranmadığındandır.erkekler beğense de beğenmekle kalırlar soğuk bir kızla uğraşmak istemezler.artık kızlar hep erkeklerin peşinden koşuyor neredeyse bu durumda insanlardan uzak durursan kimse peşinden kolay kolay koşmaz.

bir de güzelim dedin diye muhtemelen bu kadar tepki aldın da bu forumda herkes kendine güzel diyor o da ayrı bir konuya sen diyince rahatsız oldular.

Son düzenleme:

yani bir erkegin istediği hersey tam anlamıyla bende var.
ama bugune kadar bir erkek gelip senle konuşmak istiyorum demedi.yakışıklı olanlar sadece baktılar sonra da gittiler başka kızlarla cıktılar kızların hepsi ortalama tiplerdi.ortalama tipler iltifat ettiler.o değil ortlmanın altındakiler sosyal medyada zamk gibi yapıştılar.

Bir erkek sence sadece guzellik mi ister?
Iki kisinin birbirine uyumlu olmasi gerekir en basta

Ikincisi
Su yakisikli olanlar ortalama tipler felan
Bu sizler senin fena halde guzellik takintin oldugunu gosteriyor (ben de kendime takintili derdim allahtan baskasini gorunusu yuzunden kucumsemiyorum)
Bir insan sirf "ortalama tip" diye sevilmeyi hakedemez mi yani?
Ya da yakisikli olmayan bir erkegi sevemez misin/sevmemeli misin?

Benim burdan sezdigim su
kusura bakma ama sen cok guzel oldunu dusunuyorsun erkeklerin seninle konusmalarini/flort etmelerini istiyorsun ama onlar "ortalama" tiplerle ciktigi icin rahatsizsin ve ben burda o ortalama tipler dedigin kisileri kucumsedigini sezdim

Belki de oyle degildir ama benim anladigim bu
He bir de bunu sirf lutfen bir sey yazin dedigin icin yazdim

Son olarak;
Egonu biraz kucultmelisin
Ve kimse somurtkan kizlarin guzel oldugunu dusunmez

Boyle sinirlenmemin sebebi "dis gorunuse bakarak yargilama"dir
Hatta yargilamadan sanki guzel olmayanlarin bir seylere hakki yokmus gibi konu acilmasidir

He tavsiye de istersen
"Seviyosan git konus bence"

Lutfen kiskandigim falan dusunulmesin eger yukarida yazdiklarimdan bahsetmeseydi okuyup gececektim bu erkek olaylari falan tavsiye alanima girmiyor zaten
Fakat "ben guzelim digerleri degil ama onlarin BILE sevgilisi var (" olayi canimi sikiyor
Lutfen bunu anlayanin bir tek ben olmadigimi soyleyin?

Son düzenleyen: Moderatör:

bende güzelim...

ben hem güzel, hem somurtkan, hem gıcık, hem sinirli ve uyuz hemde evliyim

Sizi ulaşılmaz gördükleri kesin.Sizin karşınıza hoşlanacağınız biri çıksaydı zaten siz karşılığını verir,o kişi de size yanaşırdı rahatlıklar.Bence tek sorun bu.Güzel ve soğuk olmak suç değil .

bence erkekler ulaşılmazların peşine daha çok düşerler.

Tatlım mühim olan güzellik değil ki.. İçten gelen sıcak bir gülüştür. Demekki kimse senin içindeki güzelliği keşfetmemiş ya da için pek güzel değil Şaka şaka kırılma ama bence yaşın daha erken, okulunu bitir eminim senin karşına da iyi biri çıkacaktır. Çok yakışıklı bekleme hayal kırıklığına uğrayabilirsin Ben de senin gibiydim hatta yolda tanımadığım teyzeler neneler çocuklarına isterlerdi beni ama şu an nişanlıyım ve nişanlım o kadar da güzel yüzlü değil ama adam gibi adamdır, karakterlidir elhamdulillah. Boşver güzelliği, işin özüne in.. Ve bu kadar da acele etme, selametle

eğer çok güzelsen ve buna rağmen kimse konuşmuyorsa senle büyük ihtimal suratının asıklığındandır açıkçası bende olsam bende soğurum somurtkan biriyle konuşmak istemem erkeklerde büyük ihtimal böyle düşünürler

kendinden bu kadar eminsin yazdıkların öyle görünüyor o zaman davranışlarında sorun vardır.

bence erkekler ulaşılmazların peşine daha çok düşerler.

O da olabilir...Benim gördüğüm örneklerde kız istediği kadar güzel olsun, gardını almışsa hiçbir erkek yanaşamıyor.Kız bi umut verecek ki erkek düşsün peşine. Yoksa erkeğin de bi onuru var.Bi yanaşır,iki yanaşır artık üçüncüde uzaklaşır.Bir de kız güzel olduğu için sevgilisinin olduğunu düşünürler öyle soğuk davranırsa.

Son düzenleme:
üzerine alınma senin için söylemiyorum, kurduğu iki cümlede zeka seviyesi ortaya çıkarsa ve bu seviye yerlerdeyse o güzellik beş para etmiyor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…