Güzel kadınlar/kızlar neden yalnız olurlar?

biz anlamamıştık şükür akil kişiler geldide konuya el attı

benim yazdığıma dediyseniz benim demek istediğim şuydu çoğu kişi konuya direk ben de güzelim ama evliyim ya da sevgilim var demiş ki bu durumda herkes kendini beğenmiş oluyor.

demek ki çirkinsin diyen olmuş.karakterin kötüdür kendini beğenmiş tarzı yorumlar yapan olmuş.

ama burada konu sahibi içinden geçenleri açık ve net yazmış sonuçta bir kişi kendini güzel buluyorsa ve etrafta çirkin bulduğu kızların sevgilisi varken acaba neden diye düşünür?kimse burada aksini idda etmesin yani böyle düşünceler herkesin içinden geçer.sonuçta erkeklerin dış görüntüye önem verdiği kesin.tanıdıktan sonra soğur soğumaz o başka ama burada tanımaya çalışan yok diyor konu sahibi ve makine mühendisliği gibi çok erkek az kız olan bir bölümde.

burada olaya başka açıdan bakıp evliyim çirkin miyim çirkinse biri sevilmeyi hakketmez mi demek bana mantıklı gelmedi.konu sahibi sadece kendini anlatmış neden diyor.

muhtemelen soğuk ve somurtkan olduğu için.bu da yapı meselesi yani.bu demek değil ki kötü bir insandır.neyse uzatmıcam.

Genellemeye vurulabilir bir konu. Çirkinler genellikle şanslı oluyor.
Hatta ALLAH çirkin şansı versin derler.
Ben şöyle söyleyim, ben de kendimi güzel bulurum ve bulurlar da.
Ama güzellik değil, çekicilik, albeni işe yarıyor bu konularda. Yani buna kendini satma diyoruz.
İşve, cilve. Ben de o yok. Öküzümdür ben.
Bir de bazen çok düzgün ve zor olmakta kötü. Şimdiki zamanda erkekler zor ve olgun kızları hele bir de güzeller ise taşıyamıyorlar.
Aman evliler, nişanlılar alınmayın size kendinizi satabiliyorsunuz demedim

Ben konu sahibinin megolaman davrandığını düşünmüyorum. Ya da kendini beğenmiş.
Güzel olduğumu söylüyorlar, bir erkeğin arayabileceği her şeyin ben de olduğunu düşünüyorum vs vs demiş.
Var mı kendi için bunun aksini idda eden ?
Ben çirkinimmm, erkeklerin aradığı hiçbir şey bende yokkk... diyen ?
Ha öylelerine de ezik ve ya özgüvensiz diyorsunuz ama ?
İnsanın kendini beğenmesi suç değil. Ama günlük yaşamda sürekli güzelliğinden bahseden insanları sevmem, onları kendini beğenmiş bulurum da, bu bir "konu" sonuçta.
Belirtmesi normal.
Taşlamayalım kızı.

Son düzenleme:

aynen katılıyorum artık erkekler zor kızlarla uğraşmıyorlar.

genelde daha işveli cilveli sıcakkanlı kızların peşinden gidiyorlar.

Gerçekten çok güzel bir kızsan, erkekler reddedileceklerini düşündükleri için yanaşmıyor olabilirler.

Konudan uzak kalmayayim bari
Soyle bir durum var
Erkekler kendilerine yakin olan kizlara daha cok ilgi duyuyorlar
Yani mesela bi kiz dusunun kendi halinde bi de boyle neseli herkesle kaynasiveren erkeklerin cevresinde olan kizlari dusunun erkek beyninde tercih ikinci kizdir

Erkeklerin cevresinde derken erkekle rahat konusabilen demek istiyorum
Yani adam kiza acilmaya kalkti diyelim cok kasmadan kizla anlabilir
Ama kiz da utaniyosa biraz daha zor

Yani iste ben de gozlemlediklerimi soyluyorum
Bu boyle kesin kuraldir diyemem

yaşın 18 ama tecrübenin maşallahı var

güzellik göreceli bir kavramdirr. eskiden lise yillarinda bir cocuk begeniyordum oglan o kadar yakisikli ydi ki gördügün zaman bir daha bakasin gelip bakiyordun o kadar yani.neyse bir arkadasim in arkadasi ayarladi beraber cafe ye gitti .oglan anlatti ben dinledim o anlatti ben dinledim .bir saat boyunca kendini anlatti dinledim bana da sen napiyosun diyemedi .kendini begenmis kendi yaptigin her zaman dogru oldugunu savunan bencil bir insanin tekiymiss.yanim da daa yakin kiz arkadasim beraber gitmistikk. ciktik cafeden hep beraber herkes evinn yolun tuttu eve gidince hemen iki tane agri kesici aldim kafam sisti arkadasim da ayni aman allahimm dedim bir daha görüsmek istemiyorum insani bu kadar sikarmi bir insan . egelnceli olsun esprili olsun karsindaki insani dinlemesini bilsin yakisiklilik güzellik o kadar önemli degill..

yaşın 18 ama tecrübenin maşallahı var

Benim sadece bir tane sevgilim oldu
Ama arkadas cevremden de gorup duyuyorum

Ben oyle cok erkek erkek diyen bir kiz degilim
Gayet odunumdur hic romantik falan da degilimdir
Fakat benim cevremdekiler kim daha cok kisiyle cikicak diye yarisinca tercihlerinin ne yone kaydigini anlayabiliyorum
Allahtan okulumu degistirdim de aklinda sevgili disinda bisey olmayan sig insanlari geride biraktim

Kusurunu ben buldum canım ; çok egoistsin.

Eğer sen çevrendeki kişilere de ben çok akıllıyım, çok güzelim, şöyleyim, böyleyim diyorsan.

Hayata 1-0 geride başlıyorsun zaten.

Kimse bencil insanları sevmez.

Buarada güzellik de çok göreceli bir kavramdır.

Hatta konuyla ilgili çok güzel bir hikaye okumuştum bir kitapta.

Bir adam aşırı kıskançmış ve bu yüzden eşi olacak kadının çok çirkin olmasını, kimsenin ona bakmamasını istermiş.

Neyse gerçekten de çirkin bir kadınla evlenmiş ve yıl dönümlerini kutlamak için bir restauranta gitmişler.

Yan masadaki adam sürekli bu adamın eşine bakıyormuş.

Adam en sonunda yan masaya gitmiş ve eşine bakan adama demiş ki;

Ben çok kıskanç bir adamım, sırf kimse benim eşime bakmasın diye sevmediğim halde dünyadaki en çirkin kadınla evlendim.

Sen bu kadının neresine bakıyorsun ?

Yan masadaki adam da ; eşinizin kulakları çok güzel, sırf o kulaklar için bile ona aşık olurum demiş.

Bilmem anladın mı

Bu makine mühendislerinin de kızları hep güzel oluyor

"Hiçbir erkekle konuşmam. Erkeklerin istediği tüm özelliklere sahibim."

Nasıl bir zihniyettir bu yarabbi!

Erkeklerle konuşunca noluyor ?

Bende ortalamanın altındakilerdenim galiba :) Koca bir paragraf güzelliğinizden ve iyiliğinizden bahsetmenize gerek yoktu.Bu bende direk bu kız biraz havalı ve gizemli takılan kızlardan hissi uyandırdı.Vardır ya bazı yanına yaklaşmaya cesaret edemediğimiz,yanında kasıldığımız kızlar,ona benzedi.Yanlış anlamayın size söylemiyorum bunu ama bu mesajınız bende direk o duyguyu uyandırdı bende.Belkide erkeklerde böyle düşünüyordur.
Ayrıca ortalama tiptekiler iltifat ediyor ama yakışıklılar sadece bakıyor demişsiniz.Aradığınız yakışıklı biri olduğu içinde yalnız olabilir misiniz?

Akşam akşam iyi güldüm ama :)))
Bende sorun mu var diye konu açıyor yorumlar zoruna gidince bende sorun yok kendinize bakın diyor
Cevabı belli olan bir konu açmanın mantığı ne ki acaba
Kusura bakma bu konudan milyon tane gördük. Hepsinin de sonu aynı oldu
Verilen cevapları kaldıramamak

Guzellik yarismalarinda derece almadigin surece guzellik gorecelidir. Arkadaslarin dedigine bakmayacaksin. Tanidiklar genelde insani uzmemek icin guzelsin soylesin, boylesin derler. Cesit cesit erkek var, kimi guzellige bakar, kimi bir bakisa, kimi bir soze.

Guzelim oyleyse bir erkekle cikmam lazim mantigi yok. Ayni sekilde cirkinim oyleyse bir erkekle cikamam mantigi da yok. Zaman zaman zaman, dogru yer , dogru kisi. Biraz sabredin. Sabirsiz oldugunuz surece dengesiz erkeklerle karsilasmaniz olasidir.

Son düzenleme:
Sizi ulaşılmaz görüyor olabilirler.Belki de soğukluğunuz etkendir.Tavsiyem;daha sıcakkanlı ve güleryüzlü olun.

herkesin sevgilisi olacak diye bir kuralmı var anlamadım.
belki kızların kendi tercihidir ama senin durumuna gelirsek 30a kadar ben güzelim havaları basabilirsn ondan sonra tutuşursun niye evlenemedim diye herkes patır patır nikah düğün telaşına girer sen kalırsın öyle sap gibi o zaman güzelim çekiciyim demen bir işe yaramaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…