• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel kadınları çok kıskanıyorum

Başkalarını kıskandıkça çirkinleşirsiniz.
Güzel kadın etrafa pozitif enerji yayan kadındır.
Ben çevremde çok gördüm görünüşü normal ama enerjisiyle ilgi odağı olan hep aranan kadınlar.
Ha estetik ve bolca makyaj ise kastınız benim güzellik kavramım farklı o zaman.
Ya benim enerjim hep negatif çok güzelken de negatifti

valla benim felsefem şu, her zaman bulunduğum yerde olsun, gittiğim gideceğim yerde olsun vs, benden daha güzel bir kadın vardır, olacaktır. sonuçta ben de bir barbara palvin değilim :deli: bunun için hiç dertlenemem valla.

güzelinde güzelicirkininde cirkini vardır .birde herzaman güzel olacak diye tercih edilmez.
calstgm yerde 45 yaslarında inanılmaz bakıml bir kadın var cok havalı crkin dedikleri bir adamla evlenmiş aam illallah ediyor .
kendine güven ilk sen kendini sev güzel görki baskalaırda senigörsün

Doganin kanunu bu..
Gercekten yapacak bisey yok..
Siz zamaninda endamla salinirken simdiki guzellerin yuzleri sivilce doluydu dimi ama :)
Simdi sira onlarda..
O guzellerde yaslanacak, bizim cocuklar onlarin yerini alicak..
Bu bi devir daim.
Hayati geldigi gibi kabul etmek lazim o zaman cildinizde parlar gozbebeklerinizde..

güzelinde güzelicirkininde cirkini vardır .birde herzaman güzel olacak diye tercih edilmez.
calstgm yerde 45 yaslarında inanılmaz bakıml bir kadın var cok havalı crkin dedikleri bir adamla evlenmiş aam illallah ediyor .
kendine güven ilk sen kendini sev güzel görki baskalaırda senigörsün
Umarım yapabilirim

İnsanların güzelliklerine değil niteliklerine imrenirim nedense. Bu hayatta güzellikten çok daha önemli kriterler var bana göre. Ha bu değil ki bakım yapmamalıyız, süslenmemeliyiz, kendimizi sevmemeliyiz. Bakımımı yaparım, kendimi severim, makyajımı da yaparım ama makyajsız sokağa çıkamam demem. Makyaj ve bakım zaten başlı başına farklı şeyler.

Örneğin; üniversitede bayan bir hocamız vardı. Proftu kendisi. Boyu kısacık (benden bile kısaydı) 60'lı yaşlarda, normal yaşlı, klasik giyimli. Bense 23 yaşında onu hayran hayran izlerdim. Yüzündeki gülücükleri, hal ve hareketleri, düşünceleri, davranışları, mütevaziliği... Onunla konuşmak, görüşmek için can atardım. Sevgimin ve ilgimin farkındaydı ve beni odasına çağırır saatlerce sohbet ederdi. (Şunu da ekleyim, o dönemde çoğu kişi beni kendini beğenmiş ve aşırı süslü bulurdu. Herkes için ad verilmeden düşünce yazılan bir oyunda bana hiç olumlu betimleme yapılmamıştı.) Bilmiyorlardı ki kaygım bunlardan çok ötedeydi.

Yani insanları etkilemek güzellikle olmuyor bence. Güzellik sadece ilk izlenim için gerekli. Artık öyle bir hale geliyoruz ki, kıstas olarak sadece vücut ölçüleri, yüz, saç, süs alınıyor. Neden bilgi düzeyi, düşünceleri, hayata bakış açısı alınmıyor? Üzülüyorum. Hayata boş gelip boş gitmek bana göre.

Abartmıyorum inan
Kafası boş ama standar güzellik kriterlerine takılı o kadar insan varki
Onlardan olcağıma çirkin olmayı tercih ederim
Hem çirkinde kime göre neye göre
Oyle gercekten. Ya hani iki konusmada iyy diyosun bazi tiplerden:) erkeklerdede oyle oluyo ya.. adam yakisikli kriterlerini asmis bi konusuyon aman yarebbim kac kac kaaaccc :)))

Güzellik önemli bacım. Spora gidiyorum. Hepimiz vasat güzelliğe sahibiz :KK48: bir kızcağız geliyor spora 20-21 yaşlarında. Mübarek ay parçası. Millet iki kere kaç dakika yürümüşüm diye bant göstergesine bakıyorsa yirmi kere kızı kesiyor, öyle güzel. Eyvallah güzellik önemli ama belirgin özelliklerinizi sivrilterek kendinize olan sevginizi arttırın. Bakınız ben o bebek gibi kız kadar güzel değilim ama kendi üzerimde o kadar emeğim var ki dünya beğenmesin ben kendimi epey severim ve ciddi anlamda saygı duyarım :deli: (ciddiyim)
Çok hoşsunuz :KK37:

İnsanların güzelliklerine değil niteliklerine imrenirim nedense. Bu hayatta güzellikten çok daha önemli kriterler var bana göre. Ha bu değil ki bakım yapmamalıyız, süslenmemeliyiz, kendimizi sevmemeliyiz. Bakımımı yaparım, kendimi severim, makyajımı da yaparım ama makyajsız sokağa çıkamam demem. Makyaj ve bakım zaten başlı başına farklı şeyler.

Örneğin; üniversitede bayan bir hocamız vardı. Proftu kendisi. Boyu kısacık (benden bile kısaydı) 60'lı yaşlarda, normal yaşlı, klasik giyimli. Bense 23 yaşında onu hayran hayran izlerdim. Yüzündeki gülücükleri, hal ve hareketleri, düşünceleri, davranışları, mütevaziliği... Onunla konuşmak, görüşmek için can atardım. Sevgimin ve ilgimin farkındaydı ve beni odasına çağırır saatlerce sohbet ederdi. (Şunu da ekleyim, o dönemde çoğu kişi beni kendini beğenmiş ve aşırı süslü bulurdu. Herkes için ad verilmeden düşünce yazılan bir oyunda bana hiç olumlu betimleme yapılmamıştı.) Bilmiyorlardı ki kaygım bunlardan çok ötedeydi.

Yani insanları etkilemek güzellikle olmuyor bence. Güzellik sadece ilk izlenim için gerekli. Artık öyle bir hale geliyoruz ki, kıstas olarak sadece vücut ölçüleri, yüz, saç, süs alınıyor. Neden bilgi düzeyi, düşünceleri, hayata bakış açısı alınmıyor? Üzülüyorum. Hayata boş gelip boş gitmek bana göre.
Aynen akıllı olmak da önemli ya enerjiden bahsediyorum aslında benim enerjim bozuk

Aynen akıllı olmak da önemli ya enerjiden bahsediyorum aslında benim enerjim bozuk
Bu da sürekli olumsuzu çağırdınız içindir. Pozitif düşünün. Ve başkalarını kıskanmaktan vazgeçin önce. Kendi artılarınızı düşünün. Sürekli eksiye odaklanmayın. Kıstasınız da güzellik olmasın lütfen. Yoksa kaybedersiniz.

Öyle kadınların hastasıyım
Kendime baktığımda ilgi çekerim illaki bakışlara maruz kalırım ama enerjim iyi değil benimde özgüvenim az samimi olmadığım veya az tanıdığım insanların yanında tutulur kalırım çoğu zaman:110:

Keske ortalama güzelliğe sahip olup da bulunduğu yere pozitiftik katan kadınlardan olsaydım.

Dün bir optiğe girdim çalışan kız nasıl desem görecelidir tabi ama çoğu insana göre vasat sayılcak bir tip. Okadar güzel konuşuyordu ki kendimi kızın yüzünü izlerken buldum. Anlatımına,mimiklerine hayran kaldım.Onun gibi olmak isterdim mesela.Güzellik önemli ama kendini ifade ediş tarzın,konuşman çok daha önemli
İşte günümüzde dış güzelliğe o kadar önem veriyorlar ki hani onun beyni yok desen olsun güzel sonuçta diyip evlenen erkeklerle dolu ciddiyim bak artık millet yanımda görsel olarak iyi birisi olsun kafasında. Normal görüntüde olup eşi tarafından el üstünde tutulan kadınlar da var, maddi durumu iyi veya yakışıklı diye evlenip psikolojik veya fiziksel olarak şiddete uğrayan kadınlar da var. Allah güzel baht versin sıkılaş sıkılaş gerdir gerdir nereye kadar. Birgün gerdirilecek deri kalmayınca ya da hafif vücudu salınca laf yapacak insanlarla ömür geçmez. Güzel kadına güzel derim ama kıskanmak kendini yarıştırmak üzmek abartı. Bak mesela Hande erçel güzel ama oyunculukta yeteneği yok bana göre. Sırf görüntüsüyle bir yerlere gelen kişilerden olduğunu düşünüyorum. Mesela Deniz çakır, öyle çok güzel değil ama oyunculuğu samimiyeti sevdiriyor kendini. Önemli olan enerji. Çok konuştum iç dökmem bitti teşekkürler:-)

En guzel olsan her yerde kuyunu kazarlar herkes kocasindan kiskanir seni en yakin arkadasin bile samimi degildir cogu zmn.. zor bos ver bence:))

Çok güzel yazmışsınız:KK200:
Bizim de üniversitede bahsettiğiniz gibi bir kadın hocamız vardı. Biz bölüm olarak aşıktık kadına:KK200: inanılmaz karizmatik bir kadındı.
Ben de bilgisini,görgüsünü mimiklerine,beden duruşuna içtenlikle,mütevazilikle yansıtan insanlara hayranım

Bence herşey kendini sevmekle başlıyor , ama kadın olarak tabiki imrenebiliriz daha güzel daha iyi yerlere gelmiş kadınları , güzellik birazda görecelidir ve ben hep daha az güzel kadınların çok yakışıklı erkekler ve hep daha iyi yerlere geldiğine şahit oldum , şans daha önemli

Çok güzel yazmışsınız:KK200:
Bizim de üniversitede bahsettiğiniz gibi bir kadın hocamız vardı. Biz bölüm olarak aşıktık kadına:KK200: inanılmaz karizmatik bir kadındı.
Ben de bilgisini,görgüsünü mimiklerine,beden duruşuna içtenlikle,mütevazilikle yansıtan insanlara hayranım
Tek değilmişim :-)

Ya gerçekten öyle, kadın 60'lı yaşlarda ve 20-25 arası gençleri kendine aşık edebiliyorsa işte burada olay bitiyordur bana göre. O yüzden güzelliği kıstas olarak almaya karşıyım. Çok üzülüyorum. Artık öyle bir hale geldik ki, kadınlar olarak sadece metalaştırılıyoruz. Maalesef.

Güzellik önemli bacım. Spora gidiyorum. Hepimiz vasat güzelliğe sahibiz :KK48: bir kızcağız geliyor spora 20-21 yaşlarında. Mübarek ay parçası. Millet iki kere kaç dakika yürümüşüm diye bant göstergesine bakıyorsa yirmi kere kızı kesiyor, öyle güzel. Eyvallah güzellik önemli ama belirgin özelliklerinizi sivrilterek kendinize olan sevginizi arttırın. Bakınız ben o bebek gibi kız kadar güzel değilim ama kendi üzerimde o kadar emeğim var ki dünya beğenmesin ben kendimi epey severim ve ciddi anlamda saygı duyarım :deli: (ciddiyim)

Cok hossunuz :)
Bende kendimi cok severim.
Ay parcasi guzellerden degilim ama dediginiz kendi ustumde cok emegim var :)

Zamani durduramiyorsun anam :)
Bende eski halimi daha cok sevenlerdenim
Artik bazi seyler insanin da elinde tabi ama bunun icin once money sonra basarili bir doktor biraz da şans lazim :)
Ama hemcinsini kıskanmak biraz sakat...cunku bu duygu iyice yerlestiyse icinde sen dunya guzeli de olsan aynada kendini fark etmezsin gozun hep diger kadinlarin guzelliginde olur...biraz kendine donmen lazim....kendine haksizlik etme derim

Back
X