Güzel kadınları çok kıskanıyorum

Konuya biraz ortadan giricem ama 1.65 boya 56 kilo cok ve zaten balik etli olur.kafam karisti 🙄
alemsiniz yahu
viktoria secret mankenı degılsek olması gereken ıdeal rakam boyla kılo arası fark 10
en ıdealı bu kabul edılır :) uc asagı bes yukarı da kabul edılır ama en ıdeal rakamında balık etlı sayılması ıcın 60-65 kılo agırlıgında olması gerek
boyuna gore 65-75 arası da sısman sayılıyor

tabı kas kutlesı de var ısın ıcınde yanı sunu demek ıstıyorum

40373451_2188445078147746_3200609508720115712_n.jpg tek tartıda gorulen rakam da ıse yaramıyor yanı :)

Ayrica guzel kadinlari ben de kiskaniyorum.bu kiskanclik onlari sevmemek degil ama.ben guzel kadinlari severim.guzel ve akilliysa daha cok severim.vay be ne guzel kadin yaw diyorum.keske ben de oyle olaydim deyip spora basliyorum ama boy uzamiyo tabi.ben de isterdim 175 ustu olayim.olmamis napalim.kiskanmayayim mi kiskaniyorum kardesimelde degil ki

Sevilmek için illa güzel olmak gerekmiyor.
Ayrıca her kadının bir albenisi mutlaka vardır.
Kimsenin çirkin olduğuna inanmıyorum.
Güzelsin ama bakımlı değilsin belli ki

bende güzelim güzel olana güzel dedikçe iltıfat ettıkçede güzelleşiyorum.

alemsiniz yahu
viktoria secret mankenı degılsek olması gereken ıdeal rakam boyla kılo arası fark 10
en ıdealı bu kabul edılır :) uc asagı bes yukarı da kabul edılır ama en ıdeal rakamında balık etlı sayılması ıcın 60-65 kılo agırlıgında olması gerek
boyuna gore 65-75 arası da sısman sayılıyor

tabı kas kutlesı de var ısın ıcınde yanı sunu demek ıstıyorum

Eki Görüntüle 2570778 tek tartıda gorulen rakam da ıse yaramıyor yanı :)
Tabii ki tartida gorulen rakamla alakali bir durum degil ama victoria secret mankeni gibi degilseniz zaten zayif degilsinizdir bende bunu soylemeye calistim.
Ben oyle oldugum icin yorum yapamicam😂

O güzel sandığınız kızlar evde 1 saat makyaj yapıyor yalnız. Bakım yap biraz, güzel giyin güzelsin zaten. Duruş çok önemli. Bence spora başla yapıyorsan da devam et. Oku, kendini geliştirmeye bak hep. Güzelliğine değil özüne gelsinler. Öylesi daha değerli.
O güzel sandığınız kızlar evde 1 saat makyaj yapıyor yalnız.

Yalnız sizde çok yanlış düşünüyorsunuz :)
Makyaj yapmadan da çok güzelim :)

Girilen her ortamda kızlı erkekli bakışlara maruz kalmak can sıkıcıdır odak noktasında olmayı seven insanlar için sorun değil ama ben boguluyormus gibi hissediyorum senelerdir

Bu aralar ben de beden olumlama( kendini kabul etmek sevmekle ilgili ) işinin içine girdim. Böyle sosyal medya hesapları takip ediyorum. Bana iyi geldi. Senin yaşın benden çok genç. O yaşlarda işe yarar mı bilemiyorum.
gerçekten gençliğinin tadına varamıyorsun böyle yaparak. Kendi güzelliğini kaçırıyorsun.
İnsan her yaşta her kiloda kendini beğenebilmeli her Ten rengi her göz rengi . ( sağlığını tehtid edecek bir kilo sorunu yoksa tabiki )

Hayata yüzeysel bakan insanlar bu tarz kiskancliklara kapılır.(lütfen yanlış anlama)Guzellik gelir geçer önemli olan iyi insan olmak kimse kimseyi sadece güzel diye bir ömür sevmez sevemez.hayatta tüm dertleri sen çekiyorsun sanma belki çoğu insanın imrenecegi bi hayatın var bilmiyorum.sana tavsiyem pozitif olmayı öğren ve mutlaka kişisel gelişim kitapları oku.

Okulda bayan bi arkadaş vardı, uzun muhteşem dalgalı koyu kahve büyüleyici saçları, simsiyah kocaman bebek gözleri ve zarif takılarıyla her gün sapık gibi hayranlıkla onu izlerdim, tam bir güzellik... Sonra evlendi, bebeği oldu, izne ayrıldı. İzin dönüşünü iple çekiyordum ki hayatımın şokunu yaşadım onu görünce. Saçları duştan çıktığı gibi maşasız kabarıktı, kocaman gözleri küçülmiştü, meğer lensmiş, aman Allah ım burnu da kocamanmış meğer... Güzellik algım o an o saniye alt üst oldu, meğer bir ilüzyonmuş o güzellik sandığımız şey.... O gün bakımın ne kadar önemli olduğunu anladım, ne zaman çirkinim diye düşünsem elime maşa ve makyaj kutumu alırım, yarım saate fikrim değişir 😊😊

Okulda bayan bi arkadaş vardı, uzun muhteşem dalgalı koyu kahve büyüleyici saçları, simsiyah kocaman bebek gözleri ve zarif takılarıyla her gün sapık gibi hayranlıkla onu izlerdim, tam bir güzellik... Sonra evlendi, bebeği oldu, izne ayrıldı. İzin dönüşünü iple çekiyordum ki hayatımın şokunu yaşadım onu görünce. Saçları duştan çıktığı gibi maşasız kabarıktı, kocaman gözleri küçülmiştü, meğer lensmiş, aman Allah ım burnu da kocamanmış meğer... Güzellik algım o an o saniye alt üst oldu, meğer bir ilüzyonmuş o güzellik sandığımız şey.... O gün bakımın ne kadar önemli olduğunu anladım, ne zaman çirkinim diye düşünsem elime maşa ve makyaj kutumu alırım, yarım saate fikrim değişir 😊😊
Gozun lens oldugunu naskl anlamadiniz?bir de lensli goz gercekten vekici gelmiyor bana ya lensli biri gusel olamaz gibi

Belki kızabilirsiniz ama ben öyle alımlı,zayıf,güzel kadınları kıskanıyorum.23 yaşındayım daha önce kilo sorunlarım vardı.Şu an biraz fazlam hala var.Ama hiçbir zaman kendimi beğenmedim,beğenemedim.Sevgilisiyle el ele gezen,mutlu olan insanları kıskandım.Güzel insanları kıskandım,güzel olan ne varsa kıskandım aslında.
Ama ben hiç sevilen bir kız olmadım hayatımda,hep acı çeken oldum.Kimse de sen neden böylesin diye gelip sormadı bile.Tenezzül bile etmediler.Sanki bir tarafım hep yaralıymış asla iyileşmeyecekmiş geliyor.Güzel bir kadın olmayı,destek görmeyi,kabul görmeyi,sevilmeyi o kadar çok isterdim ki ama bir türlü olmadı işte.
Her kadın güzeldir bunu unutma sadece bazıları bakım yapmıyo yada yapamıyo haa basılarıda güzel oldugu halde kendini begenmyo umarım onlardan deglsindr

Back
X